Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei care sunteti acum in joc spuneti-i lui Karan sa ii dea uninvite lui KipS. Eu acum fac evidenta si am observat asta. Intru peste jumatate de ora in joc sa facem un paintball sau DM.

Edited by Mater Chakra7

Am ajuns si eu acasa si vad ca e haos. De ce? Mare chestie cand pierdem va dati demisiile. Aici se vede orgoliul vostru. Cum castigam e bine, cum pierdem demisii.

Vorbim mai multe maine.

Bine ai revenit, ne-am dat silinta, poate mai multa ascultare si mai mule arme vandute.

Trebuie sa ii felicit pe cei de r4+ pentru coordonare, au fost foarte activi si foarte prompti.

Unii si-au dat silinta, eu am luat best, altii au incercat, au mai fost cativa care s-au dus rambo, dar sunt sigur ca zync iti va da mai multe detalii.

Ce sa zic sunt convins ca ne vom redresa, vorbim maine ies si eu la o bere, o seara placuta.

Normal ca fara attack, s-a spus foarte clar ca nu mai vedeti attack-uri pana invatati sa ascultati la war.

Ce atata fara attack. Stati chill, cand se schimba programu', vin intariri.

PS: zync a uitat sa treaca la evidente teste ca-s admis :(, asadar, bine v-am gasit.

Edited by NUSUNTRASTA

Buna dimineata!

Welcome celor noi!

Azi nu avem attack, asa cum v-ati dorit. Sa nu aud pe unu ca macar se gandeste sa comenteze ceva, ieri cand am dat 2 attack-uri, nu a-ti fost voi..a-ti umblat ca besmetici si am pierdut, azi incercati sa ascultati.

O zi faina!

Ce atata fara attack. Stati chill, cand se schimba programu', vin intariri.

PS: zync a uitat sa treaca la evidente teste ca-s admis :(, asadar, bine v-am gasit.

Welcome.

@@TurneR, As putea sa te uit? :)) :> . Haideti sa punem pe picioare factiunea si sa fie din nou harta neagra asa cum o stiam eu mai demult .

Edit : M.ionut si am ramas si am facut, i-am ajutat cu ce am putut. Acum am venit aici si vreau sa ne ridicam usor usor ;) !

Edited by Rar3s