Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am luat ban 1 zi pt. deranjarea afaceri dar credeam ca, casa este pusa la stat dar am dat buy house si vinnie era acolo...Asta e.

Pai si, nu ai vazut ca era Vinnie acolo? Asa mi s-a intamplat si mie mai demult, dar am vandut-o imediat la stat..

Si eu m-am aruncat aiurea cu acuzatiile..asta sa inteles de pe /f.Asta e acuma daca atata il duce mintea pe anndi ce sa ii faci.Bafta shopps am ras ne-am enervat am castigat am pierdut...lider de nota 10 ne mai auzim in joc...

Edited by MC Destema

@,

PAcat ca este atata ura pe server,dupa ce ai iesit tu a fost un HAOS total :| PAcat ca andii e abuzer si posthunter

@Ne vedem pe game good freend :D

Stiam ca andii a fost ,dar alti au sarit direct sa il acuze pe just,am incercat sa le zic dar la fel ca si romani(Chiar sunt romani) eu stiu una si buna si nu se conving nici daca le spui tu

Felicitari Just.Xes , nu credeam ca poti fi mai retardat de atat :* pups.

Ti-am spus Shops ca acest sublider retardat te va trada . Succes cu mafia.

Ok ai dreptate, salut.

Daca tu crezi ca eu as face asta imi pare rau pentru tine si te rog sa nu te mai bagi aiurea si te rog sa incetezi cu chestiile tale de sublider mare sublider care a avut tot LV etc si care totusi sa nu uitam a luat ban pentru AIM. Salut.

Nu mai vorbiti aiurea.

Nu just a fost cel care a dat /report.

Ce interes ar avea? oricum e constient ca nu el o sa ia lider.

Sa ii multumiti lui anndi pentru asta.

Respecete in continuare Shopps.Scuze Just pentru acuzati. Da am o intrebare Anndi asta nu vede nimic inafara de SA:MP?

Cariera unui mare lider se sfarseste (Shops ai tot respectul meu) si o alta incepe, mult noroc cu functia MacuJunior =)) , nu m-am putut abtine, nu mai fiti ba suparati, toate mafiile au momentul lor culminant, al nostru a fost cand ati avut LV si LS, si o sa il mai avem, acum trebuie sa vina si alte mafii, nu doar noi.

Nu castigati nimic daca aruncati rapid demisia, nervi iti faci oriunde, de la taxi ( sare din taxiu ) pana la PD ( te fugareste cu infu dupa o amarata de amenda ).

Anndi este un player ca toti ceilalti, nu consider ca are vreo vina asa mare, putea fi oricine altcineva nu neaparat el. Sper ca intr-o zi sa ajunga si el lider si sa vada cum sta treaba. Sau sa speram cu totii ca se va lasa de sportul post-hunting.

Concluzie, beti sampanie Robby Bubble de la MacuJunior in cinstea noii sale functii. (sunt retardat)

Salutare dragoni. Azi a fost o zi neagră ! Asta e, trebuie să fie și cate una din asta. Imi pare rău pentru Shopps, dar mergem inainte cu sau fără el, n-avem ce face.

Nu pot să ințeleg post-hunterii, playeri care „au mereu dreptate” , playeri care „nu greșesc niciodată” .. Frate, viață personală aveți? ( Ieșiți și voi la AER, la o PLIMBARE, face bine ...) Stați și vă d-ați viața in fața unui ecran ca X și Y să fie sancționat.. Și sincer nu-i pot ințelege.. Pentru o mică greșeală, pentru o mică „incălcare” a regulamentului, și atunci din greșeală sau neatenție, poc, In 10 minute te vezi vedetă la ”raportează un membru” ... Și tu dacă le faci post lor, tot ei au dreptate, tot ei sunt cu nasu' pe sus. O să se ajungă să-ți facă „băjetii” post, pentru că ți deagle-u invers, să mor eu.

Ne auzim maine după 14:00, să sperăm că noul lider v-a fi măcar din facțiune.

Noapte bună dragoni !

Edited by MC CiuleTeXxX

Sebi, subleader de nota 10+ Nici nu m-as fi gandit vreodata sa fi tradat cu ceva.

Shoops, nabu meu preferat, felicitari ba, mai stii cand eram prosti si facem dm pe admini ? Acum o sa facem iar asta :)) Ai respectele mele pentru ce ai realizat .

Anndi ? Te-am cunoscut odata acum un an in Barzini si nu te purtai asa, chiar daca cei din Corleone faceau abuzuri si Oantzah mancai-as gura lu scria pe chat fmm si dupa dadea clear..Dar nu am crezut ca poti sa faci atat haz pentru un cateva zone amarate ..Asta e, roata sa intoarce .

Eu raman, chiar daca nu am nici ceea mai vaga ideea cine va lua leader .

Felicitari Just.Xes , nu credeam ca poti fi mai retardat de atat :* pups.

Ti-am spus Shops ca acest sublider retardat te va trada . Succes cu mafia.

Ai fost banat pe 2 conturi pentru aim, asta nu iti da dreptul sa postezi aici si sa jignesti pe toata lumea. Tu te crezi un zeu pe server, insa nu esti. Cu acest post ne-ai aratat cat de inteligent esti. Bafta

Ai fost banat pe 2 conturi pentru aim, asta nu iti da dreptul sa postezi aici si sa jignesti pe toata lumea. Tu te crezi un zeu pe server, insa nu esti. Cu acest post ne-ai aratat cat de inteligent esti. Bafta

Stai calm ca nu primesti + pentru ce ai scris. Daca nu vezi i-am cerut scuze lui Just.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic