Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Merg sa fac un gratar...

Sa aveti o duminica foarte faina alaturi de persoanele dragi voua!

Bafta!

Edited by biZon eXe

Ce tare când trebuie să descarci San Andreas-ul, după ce l-ai stricat cu ceva mod. Mai ales la ce viteză de net am eu aici..super tare. Sper ca până mâine la war să se ia =).

Cu cat descarci Rege? :))

Cu cat descarci Rege? :))

100 kb/s =) Așa ceva. Dimineața pe la două prinde și 400 kb/s. Iar am uneori norocul ca dimineața să prind si 1mb/s. Acasă..well, dacă descarc vreo 3 jocuri și joc vreo două îmi merge download-ul cu 2 mb/s.

100 kb/s =) Așa ceva. Dimineața pe la două prinde și 400 kb/s. Iar am uneori norocul ca dimineața să prind si 1mb/s. Acasă..well, dacă descarc vreo 3 jocuri și joc vreo două îmi merge download-ul cu 2 mb/s.

Uitasem sa te intreb ieri, la tine ce diferenta de ora e fata de Romania? :)

Uitasem sa te intreb ieri, la tine ce diferenta de ora e fata de Romania? :)

+1. La noi în Românica e 18:25, aici este 19:25. La mine warul începe la 21 și se termină la 23..iar eu la 22 tot timpul am ceva treabă, 10 minute acolo...să vezi iarna, sunt 2 ore diferență între România și aici. Aștia nu vor să schimbe ora..nu știu de ce.

Eu ma bag la somn papuseilor,maine incep treaba!

Noapte buna :*

Salutare colegi, bine v-am regasit dupa scurta mea inactivitate :)) am revenit cu noi forte si sper sa nu pierdem iar ce am reusit sa castigam pana acum...din cate am vazut azi, iar am revenit la acea inactivitate...sper sa ne revenim cat mai repede, altfel nu mai luam noi LV-ul....

@@South Max, eu am facut ce trebuia sa fac cu evidenta , acuma depinde de lolza . Unii intradevar nu merita acel fw pentru ca se mai intampla , eu am actionat dupa barem nu pot sa favorizez pe nimeni si pe nici un motiv. Lolza va avea decizia finala in acordarea lor . Pwp

De ce sa ii ierte? Intr-un gang, pe langa activitatile SECUNDARE cum ar fi, sedinta, antrenament, /tie, eventuri, etc.. cel mai important este un WAR. Pentru war intri intr-un gang. Daca nu poti sa faci fata la un war, trebuie sa cauti o factiune pasnica... Am fost si eu in atatea ganguri, dar cand am vazut ca nu ma puteam adapta cu war-urile de acolo (din mai multe cauze, orasul, codatii, lag-url, tacticile de war), am plecat, chiar daca luam FP... Nu are rost sa stai sa te faci de rusine.. Nu dau acum nici un nume... Cum a zis max, se poate intampla.. da, este mez, intradevar, care a facut putin - (cred).. dar nu poti sa ii zici nimic.. Omu ala batea singur Pimps pe hq lor.. deci acolo se poate zice ca a avut o zi proasta.. dar sa faci 2 war-uri la rand peste -5... e ceva de banuit acolo..

@, nu prea ma las intimidat de chestii de astea , proasta organizare aa :-? . Ce vina am eu ma baiatule ca tu nu stii sa tii deagle in mana ? ce vina am eu ca daca te duci pe turf de 5 ori de 5 ori mori fara sa faci macar un kill , daca nu ti se zice pe /f trage nu stii sa tragi ? . Asta e chiar aiurea asteptati sa va zic si unde sa ii trageti , invatati sa va descurcati si singuri la un war nu putem avea grija de 40 in parte . Uite colegii tai care sunt mai luminati ca tine

BaD 21 5 500 [sQ]Only 18 7 480 mez 15 5 530 xXFrEsHXx 14 8 410 Castiel. 13 9 400 [uS]Alcolus 13 10 370 Super2For2 11 9 320 xFlavio 5 3 390 Andreilolzaa 6 4 100 Naga 6 6 490 Regenesis 2 2 160 Cicerone 13 13 320 ZoZoM 6 6

De ce altii pot ma ? pe ei nu ii mai afecteaza conducerea ? Ei numai sunt afecati asa tare nu ?

A si ca sa nu zici ca te-am sanctionat incorect .Pentru ca unii chiar daca au fost sanctionati si-au cerut scuze , tu preferi sa ai gura mare ca na asa e frumos sa comentam la tot ce se face .Te rog sa citesti prima pagina din Evidenta war si sa imi spui si mie de la ce scor se sanctioneaza cu Faction Warn ?

P.S : Imi pare rau pentru ca unii chiar se straduie sa duca mafia asta cat mai sus

Edited by SQ Slade

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic