Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, back from school !

@,

Dupa va mirati ca suntem numa' baieti si ca toate fetele ne ocolesc, pai ba, voi le speriati pe toate !

Apropo, mergi si fa-ti temele ca ai scoala azi :)).

Ne auzim in game la un DM, un war, un /tie ca am acces mai nou:> .

Pai cum sa nu ba, Alexx? Azi nu ma duc la scoala ca ma doare ceva si no .... Dar ma pun sa-mi fac temele pentru maine.

Mai am mute 200minute, vorbim dupa :))

Salutare baieti, am ajuns de la scoala. Pfoaaaai ce ploaie e afara, te impinge la somn, ma bag si eu la teme, vorbim mai tarziu in joc sau diseara la waruri daca adorm cu capul pe caiet =))

Edited by ZEW AraGAZ FCP

@, Cee?? Noii? Nu speriem nici o fata noi baaiii :)))

@, si la mine e urat afara... n-am deloc chef de teme..mai ales de scoala.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne vedem la waruri! Nu uitati de ele.

Edited by BS AlexX

Toata lumea stie ca Padr3 e fan Red Dragon Triad

Eu nu stiam :| , inseamna ca d-aia m-a abordat la noua arena si mi-a cerut autograf in genunchi... eu nu intelegeam ce vrea si am dat /bstart ...

A trebuit sa scriu la fizica "regula de compunere a vitezelor in mecanica clasica" , e bun si Google asta la ceva :X

Am terminat, intru si eu in joc imediat.

Edited by ZEW AraGAZ FCP

Salutare colegi, am castigat un event de 50,000$ in Paramedics, mi-am mai marit putin capitatlul.

Avem doar 2 defenduri azi, ceea ce e destul de bine. Daca stam sa ne gandim, sunt una dupa alta ceea ce face ca situatia sa fie si mai buna. Ne auzim in joc, bafta !

Bă, era de aşteptat că o să pierdem warurile. Unele ganguri au sub 30 membrii de aproape 3 săptămâni, iar până acum, nicio decizie să se rezolve problema asta.

PS: Ai naibi jucători, dupa 1 minut de stat în facţiune, comentează că e dezorganizare :O.

http://rpg.b-zone.ro/factions/application/30911

Jucătoru păcii, cu mine nu mai ai ce discuta (dacă citeşti acest mesaj, vei ştii de ce). Puteai da Pm la lider dacă nu primeai arma la war, nu să plângi pe la alte facţiuni.

Neata!

Max,in ziua de astazi la bine toti se da pe dupa tine la rau toti fug,usor usor va venii si vremea noastra.Va mai aduceti aminte dupa ce a lasat NoWay liderul ce dezastru a fost? vreo 2-3 lideri au incercat sa faca ceva dar nimeni nu a putut apoi a venit vremea lui AndreyLolza si Slade pac pac 24 turfs,acum nu o sa mai avem nici macar unu...asta este nu trebuie sa injuram sa facem scandal,este doar vina noastra,bine si o buna parte a codatilor care te ia in 3 secunde...Sper sa ramanem un grup unit si la bine si la greu.

Se vede cine cine avuta omu' la greu,acesti membrii din acest moment!FELICITARI,unii dintre voi aveti 14-15 ani dar stiti un lucru '' Nu este bine sa lasi pe cineva sa cada jos fara sa il ajuti'' inca o data FELICITARI BAIETI!!!

Vorbim in game!

@, Lasă-i mă, dacă ei nu vor să înţeleagă. Nu vezi la extaterestru? A fost la noi rank 3 pe contu` lui Misty, iar apoi, ce face? Demisioenază după ce se vede rank 3 şi apoi aplica tsar, ia invite, DAR, tot la noi vrea. Doamne.. faze de nab.

@, Lasă-i mă, dacă ei nu vor să înţeleagă. Nu vezi la extaterestru? A fost la noi rank 3 pe contu` lui Misty, iar apoi, ce face? Demisioenază după ce se vede rank 3 şi apoi aplica tsar, ia invite, DAR, tot la noi vrea. Doamne.. faze de nab.

Un singur cuvant il descrie pe fiecare in parte (Si aici ma refer la anumite persoane, nu la toti). Cuvantu e "ROMANIA" si cei de partea buna au doua cuvinte, "bun simț" sau " cei 7 ani".

Edited by ZEW AraGAZ FCP

Dooooamne, deci mor de nervi :|

Ne-a dat test la matematica de 15minute cu 9probleme si am facut o _|_ firar mamicuta ei de profesoara :||

Cred ca intru doar la warul pe hq.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic