Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la scoala. Ce faceti? Azi m-am luat cu profa de civica. E proasta, ca de ce nu am venit in penultima zi de scoala la ora ei :-q, mai mult de jumate de clasa nu au venit. Si ne-a tinut morala....

@Kanye, aici in Bucuresti nici nu a fost iarna de loc... doar 2 zile a nins, dar NO zapada.

Mie imi trb un tricou si o geaca :P

Am o geaca de iarna speciala care este impermeabila pana la -10 grade :D Deci nu ma plang

Tu esti batman ? Tu spui ca iti trebuie o geaca , si dupa spui ca ai una :))

Salut Barzini,azi am trecut si eu testul care ma va ajuta sa prind o facultate buna...acela fiind GCSE test...si am luat un A (ala fiind 9 in Romania) :D. Am fost cam inactiv in SA:MP,dar acum ca s-a terminat cu bine maine maxim poimaine voi fi in game...scuzati-mi inactivitatea,am avut si cerere. :)

Salut Barzini,azi am trecut si eu testul care ma va ajuta sa prind o facultate buna...acela fiind GCSE test...si am luat un A (ala fiind 9 in Romania) :D. Am fost cam inactiv in SA:MP,dar acum ca s-a terminat cu bine maine maxim poimaine voi fi in game...scuzati-mi inactivitatea,am avut si cerere. :)

Naspa, nu ne intereseaza.:))

Glumesc, felicitari.

Azi la 21:00 toti in hq.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic