Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La ora 14:00 am o şedinţă importantă la partid şi nu pot ajunge să conduc antrenamentul. Acesta va fi condus de Kobra & Tenpenny.

Ascultaţi-i ca şi când aş fi eu, au liber la aceleaşi sancţiuni pe care le dau şi eu, de la amenzi până la Faction Warn. Vor face poze cu tot ce este în neregulă, iar eu vă voi sancţiona.

Să nu credeţi că dacă nu vin eu, scăpaţi de prezenţă. Ei vor face poze atât la începutul antrenamentului, cât şi la sfarşitul acestuia.

Nu mă dezamăgiţi. :)

Prin redeschiderea acestui topic vreau să vă reamintesc că este obligaţia voastră să citiţi noutăţile în fiecare zi de pe forum. Dacă nu le citiţi, înseamnă ca nu vă pasă.

DeviL, facem un war ... ceva?

Salut. Scuzaţi-mi inactivitatea de astăzi, am fost plecat cu treabă şi cu fotbalul aproape toată ziua, a fost şi ziua unui coleg. N-am avut timp de SA:MP astăzi, mă duc să mă schimb şi vorbim.

Bravo Vlad pt war...Eu cand mai erau 3 minute a trebuit sa plec :D.

Felicitari Vlad pt war

Se pare ca sunt din nou civil asta e..... SUCCES

Multumesc :)

Bafta Angel

Salut azi avem o zi frumoasa avem Antrenament si targ o sa ne distram .... .

Sper sa castige Steaua azi :)) . Si azi mai e un lucru se va intoarce Andrey. :X .

Edited by Rar3s

Salut. In primul rand vreau sa le spun Bun venit celor noi.

Voi fi inactiv o perioada de timp deoarece nu am niciun chef de samp si tot ce inseamna calculator , voi mai intra seara dar nu voi sta mul timp .. o ora maxim 2 . Sper sa fiu inteles si o sa fac parte cat mai mult posibil din Barzini Family ca doar astia suntem , nu?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic