Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti! Mi-a facut placere sa va fiu coleg. Materialele mele vor fi donate factiunii, mai exact lui Turner. Multumesc frumos pentru sansa acordata, NoWay25, imi cer scuze pentru reactia mea. Era prima data cand eram sanctionat pentru comportament. Am trait momente excelente alaturi de voi. Am ras, am plans, m-am distrat, si chiar daca nu m-am descurcat foarte bine la capitolul "arme", am primit indicatii si ajutor de la voi (NoWay25, Turner, Carter si Only). Cu ajutorul vostru mi-am imbunatatit tinta. Am invatat foarte multe lucruri de la voi: faptul ca nu castigi intotdeauna, iar cand pierzi nu trebuie sa pleci capul si sa spui nu mai incerc, ci sa muncesti sa recapeti ceea ce ai pierdut, ca prietenii te ajuta la greu si chiar te pot obliga fara sa-si dea seama sa faci ceva anume. Am intalnit persoane cu cap, care judeca si care sunt intelegatoare. Respect: [sQ]NoWay25, MefX, BaD,[sQ]Only (felicitari pentru sublider), [F4L]Carter, Tohaneanu si 3n3rgy. Nu port pica nimanui in legatura cu cele 2 faction warnuri pe care le-am primit. Sunt constient ca le-am luat pe merit si ca nu este vinovat nimeni. Ce pot spune, neatentia se plateste. Dupa cele 2 FW-uri pot spune ca reactia mea nu a fost potrivita, dand dovada de nesimtire. Imi cer scuze! Sunt constient ca ti-ai schimbat impresia despre mine. Sper ca nu am patat "cuiva" reputatia. Nu stiu cati dintre voi ati citit tot acest mesaj, dar cei care l-ati citit pana la capat pot spune ca va aflati pe lista persoanelor pe care le respect. Aici aveti cateva dintre amintirile mele din aceasta factiune, inclusiv ultimele momente petrecute in aceasta mafia. Remember: Fight and win like a brave man!

Bafta amice! Succes daca mergi in San Fierro Taxi! Defapt iti urez succes oriunde te-ai duce! Bafta, ne mai auzim noi, Cius! Te :* Alc

Calm, nu moare nimeni. Totul e sub control, am bagheta magica .

Vedem maine la war daca bagheta aia magica functioneaza asa cum spui...

Am plecat sa ma uit la meci, vorbim mai pe seara, bafta in game.

Forta Steaua !

Forta fie cu noi !

E meci destul de greu, dar o sa ne descurcam noi.

Salutare Red Dragons,bine v-am regasit!

Bine ai venit !

Salut si bun venit!

Bun venit si tie !

Salut. Am ajuns si eu acasa.

Felicitari Only pentru sublider, faci cinste.

Succes in continuare celor care au fost demisi.

Bun venit celor noi.

Edited by SQ Turner

Salut , back de afara.

Salut. Am ajuns si eu acasa.

Felicitari Only pentru sublider, faci cinste.

Succes in continuare celor care au fost demisi.

Bun venit celor noi.

Fac fac:)) dar nu am bani

Salut, doar ce am venit si eu de afara, imi pare rau dar maine nu pot sa ajung la warr-uri ma sunat un prieten daca plec cu el in cursa la Constanta si ajung maine seara acasa, aveam o pofta de warr dar asta e, mai am timp, bafta maine sa cuceriti tot LV-UL iar.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic