Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu poti avea atatea functii niciodata, indiferent de caracter. Probabil le poti avea daca nu ai si o viata reala...

Pagina #3333, noapte buna !

Ce spui tu poate fi adevarat, daca n-ai nici o idee despre ce inseamna sa-ti organizezi timpul, cumperi 1 server de CS, platesti o data hostul pentru 2, chiar 3 alte servere de CS. Postezi multe stiri, ai lider pe rpg 2 unde este low activity. Daca dedici macar 2 ore fiecarei din acestea, in zile diferite si alegi una pentru care chiar trebuie sa te dedici, se poate. Edited by Christian UGD

@, Ce e cu semnatura aia? Ai dormit stramb? :)) Nu mai magarii lumea...

HTML POWA' mori de ciuda, si cine e destept... il duce capu'

P.S: Inca n-am dormit

Edited by Christian UGD

Da-mi si mie link catre "vechiul tau cont". Am iesit, noapte buna!

Din pacate a existat un bug, unele lucruri s-au resetat, chestii d'astea. Hai iesi ca nu te mai trezesti la war-uri. $@L

Ce spui tu poate fi adevarat, daca n-ai nici o idee despre ce inseamna sa-ti organizezi timpul, cumperi 1 server de CS, platesti o data hostul pentru 2, chiar 3 alte servere de CS. Postezi multe stiri, ai lider pe rpg 2 unde este low activity. Daca dedici macar 2 ore fiecarei din acestea, in zile diferite si alegi una pentru care chiar trebuie sa te dedici, se poate.

Cu tot respectu da sa ai lider pe 2 e ca si cum ai fi un simplu membru aici, atat ca ai comenzi...aia nu se numeste functie. Eu iti zic din experienta, nu am rezistat cu lider aici, helper si sa moderez un clan. Bine, ce e drept ca 2 din functii pe cat sunt de importante pe atat sunt si de solicitante.

Salutare lume, haideti si voi la war ca azi is fresh rau (dorm pe scaun) :)) Inca o ora, trebuie sa recuperam ce am pierdut luni..

Alco frumos avatar, m-a dat peste cap =))

Felicitari pentru WAR-uri. LV din nou al nostru!

Vorbim mai tarziu, iau o pauza.

Maine la antrenament, sa fim cat mai multi, avem inca destule de reglat.

Felicitari pentru waruri baieti, ne-am descurcat foarte bine astazi, felicitari! Postati-va evidentele.

Mâine, 29.08.2013, ora 14:00 antrenament. Acesta va ţine aproximativ o oră, prezenţa fiind obligatorie. Dacă nu puteţi veni, faceţi cereri de învoire cu motive bune.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic