Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa tuturor! Azi să fim iar 30+ on şi le dăm să zacă.

@@AIM HristianDEV, Eşti prea but bă, cum mama naibi ai ajuns să te cobori la prostia lui ALLENMINYO ăla? Serios acuma..

PS: SP în loc să stea cuminţi, eu văd ca încep să facă posturi din orice, oricum dm-ul între gangsteri e permis,ăla are rank 3 la mişto, sau mi se pare mie ? E | | cu regulamentul :|

Mnda.. a fost bine azi la war,mai putin la mine :-J Mi-a picat netul incontinu,am facut niste scoruri de toata jena.. Doar la ultimul war am facut 6-0,in rest am curatat cartofi.. Sper sa isi revina netul,nu sa mearga din ce in ce mai prost.

Salutari din Costinesti baieti! Succes tuturor, eu nu mai dau pe aici, aveti grija de voi. Si da, chiar sunt la Costinesti si nu ma joc SAMP pe laptop sau altele. Ma bucur pentru toti si ma bucur ca am luat ban, sincer sa fiu. Nu o sa cumpar unban si nu o sa ma impotrivesc, pentru ca nu vreau. Cine ma cunoaste stie ce fel de persoana sunt, eu nu mai dau alte explicatii, daca aveti intrebari cu ce a facut Alcolus in ultima saptamana, intrebati-l pe Only. :* Din cate am inteles unii spuneau ca nu sunt la mare, asta e daca nu ma credeti. :)) Felicitari, ati scapat de cel mai cautat rank 4+ din RDT, il mai aveti pe Marian, succes. Bladestar, mare om, mare caracter, ce sa mai zic.... Maine imi dau demisia din uS, numai sa ajung acasa, apoi sterg sampu si probabil o sa reduc activitatea mea pe forum la 0. :) Multumesc pentru cele 8 luni impreuna cu voi, 5 de sublider, sper sa nu uitati de mine. :* No pai hai sa plec cu fruntea sus ca Noway, cum e cel mai bine. Probabil maine sau peste 2 zile (depinde cum ajung la Deva, fac vreo 10-12 ore) o sa va las un cadou, vedem noi... Take care!

Imi pare rau ca am banat contul Alcolus DIN CAUZA UNOR ADMINI CARE SUNT PREA OBSEDATI , A LUAT ADV LA ADMIN SI SE PUNE PE RDT SA II BANEZE HAHA=)))) CEI MAI SMECHERI ADMINI IL SCOT PE KELTON LA MC SI PAC -> ALCOLUS BANNED. FELICITARI BLADESTAR ESTI CEL MAI TARE.

@@Only4U, Fă-i bă reclamaţie :)), ban la mişto.. nu vezi că pe ăia din SP nu se uită ? =)) Ăştia din SP mă fac pe mine " Cop curupt " dar ei au detalii de la bladestar :-J, ăsta e b-zone sau ne luăm la mişto ?

Ce se întămplă, senior bladestar? Pierde padr3 turfuri şi trebuie să te enervezi? Hai las-o moartă şi nu mai te oftica că ai luat av la admin, n-a fost vina mea.

Cap de deal, o să îmi fie dor de tine. Nu e nimic, nu e capăt de lume. Nu am nimic de spus despre cel care te-a banat, acțiunile lui spun totul.

Privirea asta îmi aduce aminte de cineva foarte drag nouă...doar privirea, că persoana care imită această privire este o persoană respectabilă.

01-atac.jpg

Nu ma pot supara pe fratele only.... Chiar vorbeam cu Sebi si Miti acu 2 seri in Mega Discoteca ca pana ajung de la mare o sa fiu banat. :))) noi sa fim sanatosi.

Pare rau ba pt tine ,'sper sa revii candva , bafta in tot ce vei face'de acum :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic