Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am putea castiga foarte usor war-urile daca ati asculta de rank 4+ cum sa ne organizam pe turful respectiv. Daca am fi mai organizati, automat o sa fim si mai uniti si asa nu o sa avem probleme. GSB se extinde prea mult in LV, le este destul. Trebuie sa ne recuperam teritoriile :))

Deci singura cheie spre succes este sa ascultati, sa fim uniti si fara certuri care duc nicaieri!

Sa aveti o zi usoara, succes celor care inca mai au teze/teste la scoala(eu am test la istorie azi :)) ). Ne vedem la war-uri, azi avem 4 war-uri!

N8K8aW9.jpg

• Buna dimineata !
  • Aviz celor ce vor sa mutam un frigider in fata bancii sa ma contacteze pe mobil.

PS: Sper sa lasati dusmania la ora 20:00 si sa ne concentram asupra war-ului :)

Nu inteleg de ce nu vreti sa ascultati la war de Lider/sublider.

Suntem 30 on iar ei 20 si ne fac...

Atunci cand invatati ca un war nu se castiga doar daca te duci in ei, atunci castigam lv-ul.

Cristi fi mai dus la war. Daca nu le dai FW ca nu asculta nu faci nimic.

Ne vedem maine(Adica azi.)

Nu sunt Lider.(Doar v-am spus ce trebuie sa faceti daca vreti sa castigati.)

V-am pupat

De ce tot atacă Avispa pe GSB, chiar nu înţeleg... probabil vor să îi ajute să păstreze zonele. GSB abia dacă mai câştigă o rundă, şi atacă Tsar Bratva ...ei vor LV, în loc să dea attack în LS. Oricum, nu vor mai lua, niciuna`, nicialta.

Am dat attack pe VTB, 4 fun.

PS: Am avut 2 aplicaţii cu 2 membrii care aveau rank 3 anterior, Cristian nici nu i-a acceptat. Nu toate persoanele vin şi fac + dintr-odată, să n-aveţi aşteptări că mai vin 100 de sedani în RDT.

Edited by South Max

Mda.. abia prinzi attack pentru ca la GSB nu doar 1 rank 4+ sta pe rpg sa prinda attack, sunt mai multi, si mai sunt si celelalte mafii care dau attack prin LV. Automat nu prea prinzi.. trebuie sa stam mai multi. Din cauza raportului astuia cei care nu sunt responsabili de attack-uri pe saptamana respectiva nici nu prea se baga pe rpg, il lasa doar pe cel desemnat.

Mda.. abia prinzi attack pentru ca la GSB nu doar 1 rank 4+ sta pe rpg sa prinda attack, sunt mai multi, si mai sunt si celelalte mafii care dau attack prin LV. Automat nu prea prinzi.. trebuie sa stam mai multi. Din cauza raportului astuia cei care nu sunt responsabili de attack-uri pe saptamana respectiva nici nu prea se baga pe rpg, il lasa doar pe cel desemnat.

Iti spun eu sigur ca si ceilalti stam sa dam attack-uri. Daca stateam in activitatea lui maxtr3me2008 nu aveam 2 attack-uri pe saptamana aceasta.Attack-urile de alta seara au fost date de mine si Tinkode. Era sa uit... Maxtreme vezi ca nu se pune la raport attack-ul din Los Santos . Ne vedem la war !

Edited by AndreyCiubotariu

Salut!

Misto attack-uri :))

Iti spun eu sigur ca si ceilalti stam sa dam attack-uri. Daca stateam in activitatea lui maxtr3me2008 nu aveam 2 attack-uri pe saptamana aceasta.Attack-urile de alta seara au fost date de mine si Tinkode. Era sa uit... Maxtreme vezi ca nu se pune la raport attack-ul din Los Santos . Ne vedem la war !

Aţi avut attack-uri, dar nici nu v-a păsat. Cum mama naibi să ne dea ăia 15-0? =))))))))))))))))))))))))))

Cine dă attack, eu zic să fie responsabil.

#DOUD GÂNDEŞTE !

Midnight fun: Enjoy :)>-

Ma uimeste AleXa89 la ce aptitudini are :P da lectii in soferie (:|

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic