Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Ragnar C,Bă, dacă xxx ăla nu ştie să facă o evidenţă war, eu îmi bag ceva în ea de treabă şi dau demisia. Sunt sancţionat cu avertisment verbal că cică n-am fost la 2 waruri Păi dacă tu spui că warul de pe HQ Bratva nu era obligatoriu, iar la warul cu TTB majoritatea au dat /q, şi de asemenea, nu ai spus ceva de sancţiuni + că fusese pierdut cu SP.

In caz ca nu ai fost online, Ragnar. a precizat ca pentru ultimele doua waruri se vor sanctiona doar absentii nu si "minus la war".Daca am gresit cu ceva la evidenta,doar spune ca se rezolva.

@,Am fost on la toate warurile, nu înţeleg de ce mă sancţionezi aiurea, atât pe mine, cât şi pe ceilalţi.

Da, n-am avut 60 secunde pe 1 turf "absent la 1 war", asta e. Dar la al 4-lea war am fost on (cel buguit), iar la început aţi spus să îi lăsăm să ne bată, că e war buguit.

Extras din evidenţă:

Avertismente Verbale:

Tw1st.-Avertisment Verbal (Prezent 1/4)

AlexDOUD-Avertisment Verbal (Prezent 1/4)
Absent la 1/2 - Avertisment Verbal.
Absent la 2/2 - Faction Warn
Absent la 1/3 - amenda 500$.
Absent la 2/3 - Avertisment Verbal. + amenda 1.000$.
Absent la 3/3 - Faction Warn
Absent la 1/4 - amenda 500$.
Absent la 2/4 - Avertisment Verbal.
Absent la 3/4 - Avertisment Verbal. + amenda 1.000$.
Absent la 4/4 - Faction Warn
Tw1st.-Amenda 1000$ ( Prezent 1/4 )

Legenda*: 0/4 = Nu ai fost prezent la nici un war ( Faction Warn )

1/4 = Ai fost prezent la un singur war ( Amenda 500$ )

2/4 = Ai fost prezent la 2 waruri din 4 (Avertisment Verbal )

3/4 = Ai fost prezent la 3 waruri din 4 ( Avertisment Verbal + Amenda 1000$ )

Sub 900 secunde pe turf = Absent

Cine lipseşte 1 war, ia avertisment verbal + amenda 1000+, iar ăla cu 0/4 ia fw. Cum vine mă asta?

Eu NU înţeleg această evidenţă, Ragner, vino şi explică-ne aici! Warul 4 nici nu trebuia să aibă "urmări" la sancţiuni, deoarece era un war buguit !!!

Mă reîntorc la: "Precizări: Am discutat cu Ragnar. si voi sanctiona doar primele 2 waruri(Absentii,scor pe -,etc) iar ultimele 2 waruri voi sanctiona doar absentii(0 secunde pe turf)." Păi bine frate, sancţionează doar p-ăia absenţii (0 sec) şi cu scor pe -". Dar eu pentru 60 sec iau absent.

Edit evidenţă:

Amenzi:

Okapy-Amenda 5000$ ( - la war )

AlexDOUD-Amenda 5000$ + 500$ ( - la war +Absent 1/4 )

CaTaLyNN.xD-Amenda 5000$ ( - la war )

Andreye-Amenda 7000$ + 500$ ( - la war + Absent 1/4)

master2001-Amenda 5000$ ( - la war )

Ionut.[HULIGAN]-Amenda 5000$ ( - la war )

Tw1st.-Amenda 1000$ ( Absent 3/4 )

G-UniT-Amenda 500$ (Absent 1/4)

Doc97-Amenda 500$ (Absent 1/4)

Avertismente Verbale:

Tw1st.-Avertisment Verbal (Absent 3/4)

AlexDOUD-Avertisment Verbal (Absent 3/4)

KiNderR.-Avertisment Verbal (Absent 2/4)

maxtr3me2008-Avertisment Verbal (Absent 2/4)

.vidaL.1337-Avertisment Verbal (Absent 2/4)

Faction Warn-uri:

Spazie-Faction Warn (Absent 0/4)

Edited by xEpicalPlayerx, A minute ago.

Las-o aşa că e cam buşită, să vină ragner cu o explicaţie bună.. În mod normal, ar trebui să primesc amendă pentru că nu am am avut 900 sec la 1 war vs SP, ci 840.

Absent la 1/4 - amendă 500$.

Edited by South Max

@,Am fost on la toate warurile, nu înţeleg de ce mă sancţionezi aiurea, atât pe mine, cât şi pe ceilalţi.

Da, n-am avut 60 secunde pe 1 turf "absent la 1 war", asta e. Dar la al 4-lea war am fost on (cel buguit), iar la început aţi spus să îi lăsăm să ne bată, că e war buguit.

Extras din evidenţă:

Avertismente Verbale:

Tw1st.-Avertisment Verbal (Prezent 1/4)

AlexDOUD-Avertisment Verbal (Prezent 1/4)
Absent la 1/2 - Avertisment Verbal.
Absent la 2/2 - Faction Warn
Absent la 1/3 - amenda 500$.
Absent la 2/3 - Avertisment Verbal. + amenda 1.000$.
Absent la 3/3 - Faction Warn
Absent la 1/4 - amenda 500$.
Absent la 2/4 - Avertisment Verbal.
Absent la 3/4 - Avertisment Verbal. + amenda 1.000$.
Absent la 4/4 - Faction Warn
Tw1st.-Amenda 1000$ ( Prezent 1/4 )

Legenda*: 0/4 = Nu ai fost prezent la nici un war ( Faction Warn )

1/4 = Ai fost prezent la un singur war ( Amenda 500$ )

2/4 = Ai fost prezent la 2 waruri din 4 (Avertisment Verbal )

3/4 = Ai fost prezent la 3 waruri din 4 ( Avertisment Verbal + Amenda 1000$ )

Sub 900 secunde pe turf = Absent

Cine lipseşte 1 war, ia avertisment verbal * amenda 1000+, iar ăla cu 0/4 ia fw. Cum vine mă asta?

Eu NU înţeleg această evidenţă, Ragner, vino şi explică-ne aici! Warul 4 nici nu trebuia să aibă "urmări" la sancţiuni, deoarece era un war buguit !!!

Bun,recunosc ca a fost o greseala de scriere,in loc de "Absent" 1/4" etc am scris "prezent" dar tot la fel vine.

Luam un exemplu simplu,ziua de ieri,4 waruri sa zicem obligatorii,vine in felul urmator:

Daca esti esti absent la 1 war = Amenda 500$

Daca esti absent la 2 waruri = Avertisment Verbal

Daca esti absent la 3 waruri = Avertisment Verbal + Amenda 1000$

Daca esti absent la 4 waruri = Faction Warn

Am editat,uita-te acum la evidenta si spune-mi daca intelegi.Daca Ragnar. ieri a spus sa sanctionez doar absentii,asta am facut,in cazul in care decide sa nu se mai sanctioneze ultimul war,o sa editez poza si sanctiunile.

Edited by xEpicalPlayerx

@,Tot mi se pare aiurea să primim sancţiuni la warul 4 (cel buguit). La început ni s-a comunicat să nu mergem şi să îi lăsăm să câştige, deoarece warul era deja pierdut cu 1h înainte în faţa celor din Southern Pimps + că am 30 secunde, nu 0 ca să fiu considerat "absent". Asta ca o ironie.

@@South Max,totul se rezolva,calm.(Si totusi, te-am pus Absent la ultimul war pentru ca tu ai avut 30 sec. spre deosebire de ceilalti care au avut peste 200 secunde,ai facut 0-1 si ai iesit,trebuie sa te raportezi la ceilalti care chiar daca fac - macar au venit acolo).

Edited by xEpicalPlayerx

Usor,usor apar si rezultatele dorite de toti si pentru care muncim.Ati vazut ca ascultarea este cea mai importanta?!Am demonstrat in seara asta ca se poate.Intr-adevar puteam castiga mult mai categoric,dar au fost destui colegi offline.

Felicitari tuturor si va doresc un weekend placut!

Usor,usor apar si rezultatele dorite de toti si pentru care muncim.Ati vazut ca ascultarea este cea mai importanta?!Am demonstrat in seara asta ca se poate.Intr-adevar puteam castiga mult mai categoric,dar au fost destui colegi offline.

Felicitari tuturor si va doresc un weekend placut!

Weeked placut si tie Zorky,sper ca in saptamana ce se apropie cu pasi repezi sa nu mai fim asa putini la war,baietii s-au obisnuit sa faca invoiri peste invoiri si dupa va intrebati de ce abia castigam warurile cand avem membri asa buni.Daca s-ar accepta 3, maxim 4 invoiri pe zi am castiga warurile fara nici o problema, desigur, cu, conditia sa fim 39+ in factiune.

Edited by xEpicalPlayerx

@@mR CoFFe,Uite cum o dă ăsta la întors, mă! =))

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/48271

Ce treaba ai tu cu ce sublideri imi aleg eu? Prodan din doua zile de la waruri a venit DOAR la 1 war. + ca nu se mai intrase in game de 2 zile. Repet, nu te intereseaza pe tine ce fac eu cu subliderii mei. Poate nu era doar acela motivul pentru care i-am dat down, poate voiam sa aduc pe altcineva, de exemplu Mutex. Nu mai sta sa te oftici pe aici ca o faci degeaba

Ba va urez bafta asta e ultimul post,sunt fericit de decizie,mi-am eliberat putin din timp sa fac altceva util in real,Ragnar tu esti baiat bun asculta ce zice Doud.

Mafia Red Dragon Triad este singura mea mafie de suflet si daca voi mai juca vreodata pe acest server doar aici voi intra.

Welcome celor noi,cu siguranță o să facem treabă bună împreună atâta timp cât ascultați și sunteți prezenți la waruri.Baftă pe mai departe ZBR.

Edited by zorkygamer

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic