Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca mi-a dat ban copilu' ala de Pharell care nu poate sa astepte mai mult decat 3 minute, m-a luat cu aeroadmin 4.1, cel mai stupid program posibil, aveam 4.0, mi-a luat un minut sa il descarc, dupa ce l-am deschis mi-a luat vreo 2 minute sa imi apara IP-u, iar cand i l-am dat el imi zice ca se conecta, dar mie nu imi aparea nimic, am reusit sa filmez oarecum cat am putut si am facut unban request, daca banul o sa ramana, o sa ma las de jocul asta ca e prea penal, am ajuns sa iau ban in 3 minute, ca barosanul se grabeste, bafta cu LV-u daca nu iau unban, am incercat sa va ajut cat s-a putut, mai departe vedeti voi.

@@tuddypwnz,Am impresia că ălea sunt nişte programe de tot căcatul cu multe probleme. Majoritatea primesc BAN aiurea din cauza lor. Când vezi asemenea banuri, îţi vine să te laşi de server. :| Cum mă frate, îi dai ban pentru că a avut renko acum 1 an + în PC). Dai ban că nu aşteaptă el în pnm. Parcă erau 5 min, nu 3. Atât timp cât te-ai conformat, trebuia să aştepte. Ăştia au pată pe playerii cu level mic, mă.

Vă dau un sfat. Intraţi la waruri, vă distraţi (dacă se mai poate distra la waruri) şi vă vedeţi de treaba voastră. NU mai daţi report, nu mai faceţi posturi că oricum nu realizaţi nimic din asta.

Faci bine, eşti luat de prost.

Îi dai un deget, îţi ia toată mâna.

Îţi face post unu`, e şmecher.

Îi faci post unui player, eşti nesimţit sau acuzat că eşti post-hunter.

Dai report cu un codat, zic că n-are şi nici nu s-au uitat pe el.

Edited by South Max

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic