Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va mai certati aici si nu prea are rost sa va certati pentru asa ceva, ganditi-va putin si vedeti ca va certati fix degeaba. Ati ajuns sa va certati pentru besturile de pe samp? :))

Edited by Ragnar C

Daca ti-ai fi pierdut 3 minute din viata ta aia mica si urata ai fi vazut ca am fost banat aiurea.Vere..tu imi pui aici besturi de +10 si etc..mai ai de mancat bai pusti cordit :)).Daca nu stii cine sunt macar taci.Sunt mult peste tine si in realitate si in joc crede-maa

Cu ce esti peste mine in viata reala? :OCIUBOTARIU GH.V ANDREI- FLORIAN

Media
7.86
Oh dar stai ca mai ai pana ajungi sa dai bacu... Se vede cine este obsedatul dintre noi doi jucand pe 2! +1 servere, daca stii ce zic :)
Maine ai scoala / liceu, noapte buna :*
Edited by AndreyCiubotariu

Cu ce esti peste mine in viata reala? :OCIUBOTARIU GH.V ANDREI- FLORIAN

Media

7.86

Oh dar stai ca mai ai pana ajungi sa dai bacu... Se vede cine este obsedatul dintre noi doi jucand pe 2! +1 servere, daca stii ce zic :)

Maine ai scoala / liceu, noapte buna :*

Ai logica unui copil de 14 ani..bossule, eu abia intru la war-uri si ma faci pe mine disperat?

Încă un war pierdut din cauza unor membrii. Prima rundă se pierde din cauza serverului, a 2-a rundă o pierdem că mor nişte proşti aiurea şi tot aşa până la runda 4. Apoi, a fost echilibru pe la 6-6, după v-aţi dus în ei ca ..

O tinta foarte buna pentru m4/deagle? Vreau site direct daca se poate.

@, eu am dat atack pe 69.Daca e sa avem sanse sa facem ceva, foarte bine o sa incercam si o sa fac evidenta, daca nu avem nici o sansa warul devine optional.

In legatura cu warul de azi de pe HQ, nu inteleg cum au luat 4 runde, iar cand TTB ajunge sa ia 4 runde pe HQ-ul nostru, inseamna ca avem probleme grave, ori de organizare...(cu toate ca nush ce organizare ar trebuii sa facem pe HQ), ori prea multe palete sau playeri fara experienta, fara mafie anterioara,etc

Chiar si asa, jumatea aia de factiune plina de palete ar putea sa faca scoruri frumoasa, sau cel putin pe 0 daca ar sti cum sa traga, multi spun ca pur si simplu pui tinta pe inamic si aia e, dar trebuie sa te gandesti ca inafara de adversaru in care vrei sa tragi poate mai sunt inca vreo 10-20 pe langa el care debea asteapta sa-ti bage cateva gloante-n gura, de asta trebuie sa stiti cum sa va pozitionati cand trageti, si cand sa trageti.In fine, astea-s lucruri mai complicate, pe care cei fara experienta nu cred ca o sa le inteleaga, sau cel putin, o sa le inteleaga cum vor ei si nu cum ar trebuii defapt.

Subiectul asta poate fi dezvoltat mai mult de catre un mafiot cu mai multa experienta decat mine, de asta nu vreau sa-l continui evidentiing defectele unor membri sau conducerii pentru ca este posibil sa gresesc in multe privinte.

Edited by xEpical

O mare parte din acest gang este reprezentata de o adunatura de neexperimentati, care nu au nicio legatura cu mafia. Mai intai scapati de acei minusari, porma cresteti activitatea, rezultatele apar in timp. Cei care nu au experienta, ascultati de rank superior, nu mai jucati deschis, stati retrasi si asa in timp capatati experienta. Trebuie sa fiti un colectiv unit, daca voi sunteti dezbinati si va dusmaniti, nu o sa ajungeti nicaieri. Aveti grija de voi!

Mult succes, Wladyslaw

Edited by Wladyslaw

Eu sincer nu prea am factiune anterioara, dar la war am ascultat de lider/colider si am reusit sa fac ceva bine chiar daca am iesit pe -. Am observat la TTB ca ei stau uniti toti undeva si se ajuta intre ei, insa noi... ne batem intre noi.Un lucru ar fi daca am sti slabiciunile fiecarui membru din gang-ul opus, fiecare are ceva care il deruta. De exemplu eu nu sunt bun deloc de la departare chiar daca nu se misca deabea trag, deastea ma apropii de adversari sa fac ce stiu mai bine.O idee ar fi ca cei care stiu sa traga bine din spate sa stea in spate, iar ceilanti care nu stiu asa de bine sa stea in fata

Edited by zFlaViuS

Cine are o tinta de genul doar un punct maricel colorat inauntru sa nu fie foarte mic .

Fain ban am luat, asa pe barosaneala. Normal ca iau unban, fiindca mi-a cazut net-ul. Am revenit foarte rapid in joc, si ce sa vezi i-am trimis mesaje la admin ca daca se mai tine acele teste, i-am dat si id/ ip de la ammy admin, si el nu a raspuns. Dupa mi-a dat ban asa intamplator din senin, pentru necooperare teste. Ba nu stiu ce am gresit, dar mie imi pica net-ul din 10 in 10 minute cam asa, si revin rapid, insa acum nu stiu ce naiba. Am pus dovezile, asteptam dovezile lui, bafta ne vedem maine, cel tarziu duminica. Weekend placut! :D

Mi s-a intamplat, Ai incercat sa creezi o tinta in paint, ai pus gresit un fisier/tinta in hud.txd

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic