Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dapai si eu prin club , a fost frumos full full tot !

r3 Si eu am dat de munca la un Designer sa imi faca o semnatura. Dai add: tu.spike11 sa vb ca am nevoie si despre niste idei.

Care e comanda [][/] Ca sa pui Spoiler ca la Sig lu Molotov ? Ca am nevoie ! :D

Doamne de la ora 6 incerc sa ma conectez.

Deci...Dupa ce dau dublu click pe server si dau connect mi se face ecranu negru si imi apare un chenar albastru in care scrie Out Of Range.

Am incercat tot ce se poate.Sa nu veniti cu idei de genu rr la calc pt ca am facut.

Gata am facut si eu baitza , nici nu va puteti inchipui cat de mandru sunt de mine ca pot sa va spun in fiecare zi : "Salut , Corleone" ca am putut spune : "Bine v-am gasit , Corleone: . Vreau in primul rand sa multumesc celor 2 mentori : Blue_Blood si Mr.kassadin , acestia au avut grija de mine si m-au crescut si i multumesc lui ChevChelios care stiu ca este un om bun care vrea totul de la membrii lui si sper ca ne vom intelege nu numai eu cu Chev dar si cu toata Familia , vreau sa devin si eu ca voi , un Corleon cu sange de Corleon . Am intrat in aceasta factiune sa ma imbunez sa invat ce inseamna o Familie , vreau sa ma fac PUTERNIC . Cam acestea au fost cuvintele mele . Acum imi aleg si eu cartiile , invat dupa care ma culc .Am venit aici sa nu mai ies . Multumesc foarte mult pentru santa acordata . Noapte buna The Corleone Family.