Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare , am ajuns si eu de la fotbal.

Rau e cu sarbatorile astea..am pus vreo 2 kg si acum ma chinui sa le dau jos :))

Ne auzim pe server (daca revine) daca nu , vorbim maine , BAFTA alls!

Ce-as dori si eu 2 kile :))

Buna seara Corleone Family !

Am ajuns si eu acasa ... afara este un frig de nedescris , pacat ca nu ninge .

Se pare ca B-Zone se odihneste in pace ... deci ma bag la un Cs , daca e ceva ne vedem pe Bz server .

Salutare baieti, ce faceti ?

Maine ajung si eu acasa :X , ne auzim atunci, saluuuuuuuuuuuuuuuuuT.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ robert B0$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

=)))))))))

Nu,nu e,daca era,aparea Moderator Newslatter

Nu e, intr-adevar, dar poti fi moderator cu nume alb si sa nu apari la grupul de la Newsletter daca ai setat ca si grup principal "Members", iar grup secundar "Moderators".

Edited by Robotiquis

Buna seara Corleone Family, acum am venit de la film... se pare ca este tot server off..

La ce film ai fost? Miercuri vreau sa ma duc si eu la Sherlock Holmes 2. N-a platit Daniel lumina, de ce nu merge serverul? Hai sa dam mana de la mana ca sa mearga odata.

Au zis astia ca nu lucreaza oameni de la firma de hosturi si nu poate lua bobo legatura cu ei..Maine cica va merge 100%.

Asta e sigur, pentru ca si tata se duce de maine la munca (chiar daca lucreaza in alt domeniu). Astazi a fost zi libera pentru toti.

Bineinteles, posibil sa apara complicatii, dar sa speram ca nu.

*Zotag te rog sa folosesti alta culoare la scris

Salutare colegi, ce mai faceti?

Eu unul fac foarte bine, am gasit 2 cumparatori pentru patinele mele. Cel la care le dau, se pare ca vine de la Braila pana la mine (distanta mare pana la Galati :)) ) sa i le dau. Ce as rade sa nu ii vina =)), bate si atata drum degeaba. Eu sper sa ii vina, sa scot banutii :D

@Check my new "About Me" si spuneti-mi cum vi se pare acel Daffy Duck :D

Doamne cand va vad cu chestii de genul asta.

Nu mai fa pe geniul cu noi pentru ca sunt convins ca si tu astepti cu sufletul la gura sa se faca server ON.Incetati cu chestiile astea.Chiar sunt de PROST gust.E ceva rau ca astepti sa revina serverul?Ce sa zic...nu stim cum e vremea pe afara.Mentalitate de ROMANI aveti unii in voi.Cei 7 ani de acasa lipsesc rau.Inteleg sa nu ne jucam sa:mp ca disperatii.Doar e un joc.Dar nu mai faceti crize in halu' asta.Si apropo cine crezi ca sta cum zici tu 24/24 pe sa:mp?ZEULE.

ON:Back de la cumparaturi.Ce mai faceti?

Scriu ce vreau eu, daca nu-ti convine ce postez, pune mana la ochi si da rotita de la mouse in jos. 3 pagini toti, server off server off server off doamne ca nu-l mai deschide lalala lululu. Auzi =)) , crize, si el posteaza ca suntem asa, asa si asa. Mentalitate de romani =)) , multumim ca ne-ai caracterizat asa.

Auzi, sa astept cu sufletu' la gura :)) Ca de parca eu nu am altceva mai bun de facut decat sa tot dau refresh sa vad ca sv e on. Chear daca e faza ca nu pot iesi afara, exista jocuri mult mai frumoase decat SA:MP, dar tu, saracu' de tine, de unde sa stii tu :(

Edited by AskewOne

Buna Seara Corleone !