Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, mechanici vreau sa va faceti treaba cum trebuie, zilele acestea o sa aiba loc si o sedinta, regulamentul a suferit mici updateuri asa ca vreau neaparat sa il recititi si sa invatati ceea ce este nou, mai precis updateurile au avul loc la regulile legate de targ si la metoda de sanctionare, pentru intrebari ma contactati in game sau pe forum prin PM.

O sa discutam mai multe la sedinta.

@Noapte buna celor care s-au culcat.

Radio Taraf Rullz, Paharel esti tare, nu ti s-a difuzat melodia :)). Pentru tot Corleone a fost frumos.

ChevChelios, am auzit o dedicatie la aia cica: "De la "Ceva" Chelios pentru toata lumea si soldatii lui " =)).

Mai stau putin si ies si eu.

EDIT: Am iesit :* :*

Edited by Alpha287

Baieti, va anunt ca aceasta este ultima mea saptamana alaturi de voi, si implicit pe sa:mp.. Incepe scoala, si trebuie sa ma ocup de ea. De asemenea, peste o luna fac 17 anisori, si voi incepe scoala de soferi, pentru ca (,) conform noii legi pot lua carnetul la 17 ani, drept prin urmare va trebui sa renunt la acest hobby.

Baieti, va anunt ca aceasta este ultima mea saptamana alaturi de voi, si implicit pe sa:mp.. Incepe scoala, si trebuie sa ma ocup de ea. De asemenea, peste o luna fac 17 anisori, si voi incepe scoala de soferi, pentru ca (,) conform noii legi pot lua carnetul la 17 ani, drept prin urmare va trebui sa renunt la acest hobby.

Uuuu.Naspa omule...Iti urez Succes in viata reala :) sa ai parte de bucurii/impliniri/sanate si sa fii iubit si intelept :)

Ai fost un coleg/prieten excelent :)

Edited by biky

Noapte buna Corleone Family !

Doberman , La Multi Ani anticipat . Iti urez multa bafta in Real life si sa iei cu 10 scoala de soferi . Peste ani si ani , poate ai sa ma suni fiindca vreau sa ma plimbi cu masina :)) .

In sfarsit pot sa ma uit la filme cu (15) . Happy BirthDay to ...

Edited by MaDyTz

Da, am citit si eu noua lege...nu mi se pare corect...

Ok, iti urez multa bafta in continuare...asa se duce si copilaria...

Si eu o sa o las cam moale cu sa:mp'ul.Incepe scoala si trebuie sa ma ocup de mediile alea de 6 si 7 din semetrul 1.Nu vreau sa ii dezamagesc pe ai mei,mai ales ca mi-au luat de craciun un Samsung Galaxy si un Sistem audio..

Fata de notele pe care le-am avut in clasa a 8-a nu meritam nici un pix acum :))

Edited by Cappalini hAhA

Noapte buna baietii , bafta cu examenul Doberman , si tu capa la scoala , si eu sunt cu scoala , dar sunt cam dezinteresat , nu prea ma intereseaza mai importanta e o betie cu varu sprites ... si cu alti tovarasi.

Guys, will announce that this is my last week with you, and default on SA: MP .. Starting school, and I have to deal with it. Also, in a month are 17 years old, and I'll start driving school, so that (,) under the new law can take the card at 17, as will therefore have to give

:(

There will be a part of my B-Zone soul missing :(. I will miss you so much, we've only known for 4 months now? But I've got to say that those 4 months have been fantastic knowing you. You will have a good part in my signature, right on the top "R.I.P Dobermann."

We will talk ingame tomorrow about how we can resolve that issue with the 1m, speaking of money, where will it all go to? ;)

Pa'pa Dobermanuu! :(

Good night all.

Edited by DH01