Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda :))..

Cappalini , crede-ma stiu cum e , cand ai un avatar "frumos " de obicei cu o fata in calduri , toti o sa-ti fure avatar'ul , n-o sa existe om care sa n-o faca..

Apropo , astept si eu niste pareri -> http://b-zone.ro/for...-mods-for-samp/

PS : O sa incerc sa caut si niste moduri pentru Corleone , cat de curand.,

Edited by Tazu

Foarte frumoase modurile, cauta si pentru Corleone, si cu siguranta o parte dintre noi, daca vor fi frumoase, le vom purta :).

Creative: A fost prea tare intrebarea aia la live: "Ultima intrebare, cu cat este egala aria triunghiului echilateral?" =))))))) Cat am ras.

Edited by Alpha287

Salut...mda iarasi imi da rejected..unnaccepted nickname X( ... si am schimbat parola de 5 ori azi.. si nici nu am keyloger in pc ...

Incearca sa schimbi si tu culoarea, scrie cu una mai "vizibila" de acum inainte. Nu trebuie sa ne chinuim noi sa vedem ce scrii acolo.

Ufff ce nervi mi-a facut Pennypacker. ala X( mi-a luat NRG cand faceam mats.. si acu trebuie sa astept o gramada pana apare altu :|.

Edited by Alpha287

Facem bine , tu ?

Am cautat 10-15 minute un mod pentru Corleone , am gasit ceva pentru DON , dar era fake , nici nu era HD , era praf.

Sunt moduri pentru corleone , suta la suta , dar au numele la cei care le-au creat , sau alt nume , adica un gang neofficial .. E foarte greu sa gasesti ceva , o sa mai incerc poate gasesc..

Edited by Tazu