Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu este nici-o problema baieti , in seara asta va astept la waruri , cel mai probabil Katzuno nu va primii unban pana diseara dar revine de Luni , pentru cei ce nu cunosc situatia in mai putin de o ora o sa va arat pe ce dovada a fost banat si evident filmarea din perspectiva sa pentru ca el se filma iar daca nu o facea ramanea cu ban.

Daca nu o sa fim 30 online sa nu va asteptati sa castigam , saptamana asta activitatea a fost la pamant si poate realizati si voi ca nu se pot face waruri 20vs35.

Niste faze filmate ieri , salut :

Salutare baieti, azi banuiesc ca nu voi prinde warurile, uitati aici. Like + subscribe va rog:

Asa se dau banurile pe acest server:

- Dovada ca am filmat warul, dau bine ms. Uitati dovada adminului care o aveam filmata, sa nu mai ziceti de ce sunt 'regizor':

Din pacate SP se vor bucura azi... Vreau sa fiti 30+ on chiar daca eu lipsesc, macar o data saptamana asta si castigati 4/4, sunteti buni, puteti. Ascultati de Destema si Beyond si puteti castiga 4/4 si fara mine. Daca am fi si noi macar 33 on avem capacitate de 2 orase.

Şi uite așa ăla care se lăuda că joacă curat și că noi suntem ăia care rup codul a fost banat. #salpa erik

Te bucuri ? Cine râde la urmă râde mai bine. Ce ai făcut ? Ai luat ban de 2 ori şi gata, te-au speriat ăştia şi nu mai merge codul ?

Ce sunt astea, "pretene" ? Quinciano 6 6 1170 Quinciano 8 4 810 Quinciano 3 5 690

Vâd că mai nou scoţi şi pe minus, şi înainte când ai intrat pentru prima oară, să ma repet oare ? Ai ajuns in facţiune si dintr-odată SP caştigau datorită ţie. Acum ? Scoţi pe minus că ai luat ban de 2 ori şi ai avut bulan să iei unban că dovada nu a fost bună. Vezi cum faci cu codul ăla, că o sa îl urmezi pe D3NVER cu tot cu levelul tau.

Edited by Muzzy

@@BeyondOwn, @@AIM Katzuno Valoare, Fraţii mei, nu au coduri. Când Katzuno a avut ban înainte, a vrut să se retragă, cât despre Bey, nu ştiu exact.

PS: DACĂ DESTEMA PRIMEŞTE SANCŢIUNE, EU DEMISIONEZ. Acel video nu este foarte clar.

@, DĂ-MĂ MARTOR LA RECLAMAŢIA TA FĂCUTĂ DE KEOPS.

@@South Max, Calmează-te boss, mai aruncă o privire peste regulamentul gangurilor.

Sancțiuni

- părăsirea teritoriului în timpul unui War se va pedepsi cu Faction Warn.
-- un teritoriu poate fi părăsit numai atunci când nu există adversari în apropierea dumneavoastră.

Aici scrie că, nu ai voie să-l părăseşti cât timp eşti urmărit, nu cât timp se trage în tine. Sau când adversarul este în apropierea ta, nu cât timp se trage în tine. Prin apropiere înţelegem 10 metrii maxim 20, 30. Ei bine acest DarKo este la 50, 60 şi la înălţime.

@@South Max, Calmează-te boss, mai aruncă o privire peste regulamentul gangurilor.

Sancțiuni

- părăsirea teritoriului în timpul unui War se va pedepsi cu Faction Warn.

-- un teritoriu poate fi părăsit numai atunci când nu există adversari în apropierea dumneavoastră.

Aici scrie că, nu ai voie să-l părăseşti cât timp eşti urmărit, nu cât timp se trage în tine. Sau când adversarul este în apropierea ta, nu cât timp se trage în tine. Prin apropiere înţelegem 10 metrii maxim 20, 30. Ei bine acest DarKo este la 50, 60 şi la înălţime.

Cam ai dreptate aici, dar depinde cine interpreteaza report-ul ..

BA, CE E CU DEMISIILE ASTEA? NU AM FOST EU LA WAR, A FOST VINERI, ATI PIERDUT ASTA E. PRIVITI PARTEA BUNA, FARA MINE CARE SCOTEAM DESTUL DE MULT SI CONTAM SI LA ORGANIZAREA SI "MORALUL" FACTIUNII, SA ZIC ASA ATI LUAT 6-7 RUNDE MEREU SI ATI CONDUS LA MULTE WARURI. VOI ATI FOST 20 EI 34-35, O SA CURGA SANCTIUNILE, CINE NU VINE LA WAR VA PLECA SAU SE VA MOBILIZA SA VINA, ADUCEM MEMBRII ACTIVI SI BUNI IN LOCUL INACTIVILOR SLABI.

SAPTAMANA VIITOARE PUTEM FI 30+ LA WAR, RAMANETI AICI, CALMATI-VA CA SAPTAMANA ASTA NU AM PIERDUT NIMIC SUNTEM TOT LA 4 TURFS CA SAPT TRECUTA. GANDITI-VA CA AZI LA CAT DE MICA A FOST DIFERENTA DOAR DACA PUTEAM VENI EU CASTIGAM WARUL, DAPAI DACA MAI VENEAU SI ALTII?

NU VREAU SA VAD NICI O DEMISIE, TOATE PUSE DEJA RETRASE, CINE LIPSESTE LA WARURI VA FI SANCTIONAT CA DEJA O DATI IN NESIMTIRE. Bafta, ne vom vedea maine cand mi se scoate si mie banul.

Fruntea sus, saptamana viitoare e a noastra.

Nu va mai plangeti de conducere la nervi, in mare parte este a membrilor care fac ce vor.

Ii rezolvam si pe ei. (check logs)

By erik

BA, CE E CU DEMISIILE ASTEA? NU AM FOST EU LA WAR, A FOST VINERI, ATI PIERDUT ASTA E. PRIVITI PARTEA BUNA, FARA MINE CARE SCOTEAM DESTUL DE MULT SI CONTAM SI LA ORGANIZAREA SI "MORALUL" FACTIUNII, SA ZIC ASA ATI LUAT 6-7 RUNDE MEREU SI ATI CONDUS LA MULTE WARURI. VOI ATI FOST 20 EI 34-35, O SA CURGA SANCTIUNILE, CINE NU VINE LA WAR VA PLECA SAU SE VA MOBILIZA SA VINA, ADUCEM MEMBRII ACTIVI SI BUNI IN LOCUL INACTIVILOR SLABI. SAPTAMANA VIITOARE PUTEM FI 30+ LA WAR, RAMANETI AICI, CALMATI-VA CA SAPTAMANA ASTA NU AM PIERDUT NIMIC SUNTEM TOT LA 4 TURFS CA SAPT TRECUTA. GANDITI-VA CA AZI LA CAT DE MICA A FOST DIFERENTA DOAR DACA PUTEAM VENI EU CASTIGAM WARUL, DAPAI DACA MAI VENEAU SI ALTII? NU VREAU SA VAD NICI O DEMISIE, TOATE PUSE DEJA RETRASE, CINE LIPSESTE LA WARURI VA FI SANCTIONAT CA DEJA O DATI IN NESIMTIRE. Bafta, ne vom vedea maine cand mi se scoate si mie banul
Edited by Destema

Salut. Eu sunt noul vostru coleg Joker.jr. Sper sa ne intelegem bine. Azi a fost o zi mai proasta. Am vazut ce putem, nu va puneti demisiile. Ramaneti in aceasta mafie. Dati /ad ca recrtutam, de cate ori treceti pe langa un CNN. Nu va ia mai mult de un minut, ca pe luni sa fim 41/41. Noapte buna tuturor. :*

Edited by HG AIM KenZy

Salut fratiorii mei, lasatii sa sufere si ei, au luat aseara 2 codati de la ei ban si cu cateva zile tot ei acuzau TTB ca rup codurile, s-a vazut aseara care-i factiunea mai codata.Eu trebuie azi sa plec pana la tara (revin marti) oricum eu sunt de partea voastra se stie.Si totusi in cudata toturor acestor fapte tot mai sunt cativa de la iei care trebuie sa ia ban.V-am pwpat!Nu fiti tristi baa hq nu au cum sa ne ia.De atata timp la waruri am invatat sa "apreciez" omul care joaca cu coduri doar ca sa fie "smecher"

Edited by AIM K0rS VALOARE

Salut Bratva. Tocmai ce am uploadat un nou videoclip pe canalul meu de Youtube. Am să vă rog să lăsaţi un like şi un comment dacă va plăcut!

Acesta este cel nou:

Iar acesta este cel anterior, uploadat cu 15 zile în urmă. Like şi subscribe. Apreciez!

Cel vechi:

Salut Fratilor

Sunt plecat din oras ... turneu, vin pe 30 tocmai

Sa ascultati de conducere si sa luati cat mai multe turf-uri :)

Tu pleci cu aia pe la Paris, știu eu =)) "tzanc ca ciocolata", ține minte =))

EDIT: Baftă, uitasem =))

Edited by ciobibubu

Maine 21.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

URMEAZA EDIT DUPA ATTACKURI

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Se accepta doar 3 invoiri.

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM.

Nu va mai accept nesimtirile.

Nici noua, nici voua nu cred ca v-a placut sa umplem 2 pagini de loguri cu FW joi si vineri datorita absentelor si nesimtirilor voastre la war. E inadmisibil sa nu depasim 20-23 la war timp de o saptamana. V-ati plans ca nu castigam cu Pimps care sunt 34+ constant, intrati la war sa vedeti ca se poate, dupa cum ati vazut in faction log, nu mai glumim cu voi. VREAU MINIM 35 ON MAINE LA WAR, SPER SA FITI SERIOSI DACA NU VETI SUPORTA SANCTIUNILE.

Edited by AIM Katzuno Valoare