Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astazi 30.12.2011 ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala, cine nu poate venii sa posteze la invoiri.

Sedinta este foarte importanta si vreau un numar mare de membrii online.

Tin sa va anunt!:

Echipa de assasini, are acces neconditionat la Huntley, echipa de arms dealer are acces la sentinelul parcat pe lateral, cei din echipa de lawyer si drugs dealer au acces la FCR, iar noi, echipa de mechanici avem acces neconditionat lasentinelul parcat in Zona VIP. Fiecare membru cand vrea sa ia o masina de la HQ, indiferent de echipa din care face parte are obligatia de a anunta pe chat-ul familiei ca a luat masina echipei sale.

Cei care vor folosi o masina care nu este corespunzatoare echipei sale vor fi amendati cu 500.000$.

Astazi ora 19:00 - Sedinta Mechanicilor

Astazi ora 20:00 - Sedinta The Corleone Family.

Prea tampit omu' asta =))

• Nume in joc: PUYA (dar il schimb in Bujor)
  • Level: dau tab si va spun
  • Varsta(reala): acum ma uit un butelin.
  • Factiuni anterioare: maxi-taxi , vopsitorie , gradinar , vidanjor
  • Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: mi se luase de tuns iarba
  • Cel mai mare rank detinut intr`o factiune (precizati factiunea): vidanjor sef pe camion 3x7 cu tractiune fata
  • De ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: pentru bani si sa omor oameni
  • Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: multe, de obicei ia calculatorul foc
  • Intervalul de timp in care joci SA:MP: 00:00-23:59
  • Daca veti intra in The Corleone Family cat timp veti ramane alaturi de noi ? : daca platiti bine desigur, si sunt sef da
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: transportul de persoane
  • Nickname-uri anterioare: andrei, darksweet multe multe mai bine check cereri unban
  • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: nu prea lucrez singur si bine, dacat in echipa si prost
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: daca nu mi se inada degetele da
  • Ati avut conflicte cu un membru Corleone ?: da, cu don corleone
  • Skinuri la job-uri secundare: carat lemne 5, sunt bun la asta restu maxim am spus
  • Motto-ul personal: soarele iti da somnolenta, oamenii isi pierd potenta
  • Motto-ul familiei: acul il copiez de pe mess de la razvan14
  • Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din The Corleone family?: daca comenteaza unu la mine nu, daca sunt primit ca un sef posibil
  • Poza cu /stats: va dau link in game
  • Cate warn'uri ai in joc?: 5/3 (am premium acaunt)
  • Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): da hitman si celelalte mafii
  • Alte precizari: sper sa fiu aceptat ca lider, daca nu sublider, multumesc, stracci rules

Astazi, 30/12/2011 ora 19:30 va avea loc sedinta Arms Dealerilor. Mai multe detalii gasiti in topicul Arms Dealeri Corleone Family. Cine nu poate veni este rugat sa-mi trimita un PM cu un motiv bine intemeiat.