Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta a fost cam totul, 4 luni alaturi de Corleone am trecut prin bune si prin rele si acum s-a sfarsit totul ii multumesc lui Razvan14 pentru sansa acordata pentru ca altfel nu ajungeam aici, bafta Nielsen cu factiunea a fost decizia ta sa dai wipe succes cu liderul sa urci Corleone pe primul loc unde ii este locul. V-am salutat ne mai auzim cu alta ocazie, ne vedem la tractat :)), $@L.

Nu pot spune decat cuvinte de lauda despre voi toti, despre tot ce am facut impreuna, despre tot. Nu as putea sa descriu in cinci-zece randuri cum m-am simtit in aceasta familie. Aceasta a fost singura mea mafie din care am facut vreodata parte. Activitatea si lucrul in echipa m-au adus la un nivel inalt pe care nu credeam ca il pot dobandi asa rapid. Experientele prin care am trecut impreuna au fost coplesitor de frumoase. Lucrurile dobandite aici imi vor ramane mereu intiparite in minte. Mi-a parut bine sa va cunosc pe toti. Va respect si va stimez. Adio!

Felicitări pentru Lider! Mă bucur că toţi care m-aţi ajutat să ducem Barzini sus, începând cu Andrey. şi Kobra, continuând cu tine, aţi primit ce meritaţi. Chiar m-aţi făcut mândru.

Sper ca în sfârşit să existe pace şi linişte în partea de sus a hărţii. :)

Toti il felicita acuma dar la prima greseala, toti ii vor face post.

Adevarat.

#Ultimul meu post aici pe o perioada ne-determinata, mi-a facut placere sa colaborez cu asemena colegi, care in timp s-au transformat in prieteni, pacat ca munca atator oameni de ~4 luni s-a daramat in cateva ore :) .

p.S: Succes cu liderul Nielsen.

Acesta va fi ultimul meu post aici , ma voi retrage deocamdata din mafii , am nevoie de o pauza , dupa atatea luni bune , bafta in continuare Corleone , nu uitati ce v-am invatat si totul o sa fie bine , capu' sus ,

REMEMBER THE OLDEST GENERATION OF CORLEONE

Bafta cu lideru Nielsen ,

Felicitari si nu vreau sa aud ca vei lasa liderul pentru niste motive aiurea. Aceasta sansa nu vine oricand, lasa liderul atunci cand nu mai poti, nu mai ai timp etc..... Nu il asa din motive de nimic. Nu iti convine ceva, taci si treci mai departe si peste. Nu baga deseama toate ce se zic.. vor aparea peste catva timp povesti ca "esti lider de tot....." doar sa te influenteze sa lasi liderul, nu baga deseama. Tu ai grija de aceasta functie atat timp cat poti. Nu iti bate joc de ea.

Felicitari inca odata. Mult succes,posibil sa applic si eu...dar ma mai gandesc !