Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta cuneo.

Nu stiu de ce imi iau ramas bun si asa sunt un cacat pentru voi. Oricum, salut.

Succes mai departe JustThink:0

"si asa sunt un cacat pentru voi" pentru mine esti o legenda cuneo nu stiu de ce crezi tu asta... ar fi mai bine daca ai ramane aici.. esti un membru bun, ai muncit pentru rank-ul acesta, nu da cu piciorul acestui rank este cam greu sa il mai ai in alta factiune.

Bafta cuneo.

Ai luat 2/3FW pentru ca prea tare te-ai dus cu gluma in acel moment,parerea ta parerea mea.Bafta JustThink daca pleci..

Noapte buna uratilor.

Ai luat 2/3FW pentru ca prea tare te-ai dus cu gluma in acel moment,parerea ta parerea mea.Bafta JustThink daca pleci..

Noapte buna uratilor.

Chiar crezi ca e vorba ca am luat 2 fw? Crezi ca e prima data? N-am zis nimic cand mi-a dat fw in trecut. E vorba de motivul pentru care l-am luat pe al doilea. Ala ma face gaozar de 50 de ori si kinder rade. Cand ma iau de el imi da fw. Motivul sau rational este: doar cuvantul asta il stie. da-o dreacu.

Inainte daca un rank 5 zicea ceva doar lideru' avea voie comenteze. Acu' nimeni nu asculta, vi se rupe de rank-ul superior. In plus, kinder nu face nimic, din contra, el rade si zice ca bine imi faceti ca nu ma ascultati. :)

Ultimu' post aici, s@L.

Edited by Thinkarbel

Salut baieti, ce faceti? Acum m-am intors si eu de la festival.

Buna seara, ce faceti :-? acuma mai am si eu putin de munca, e finalu festivalului :D

PS: inca 3 + -uri va rog sa fac 100 :D multumesc :D

Ne auzim maine la wars, bafta :)

Nu am dat de tine Truda :)) Dar tot am fost :P

Chiar crezi ca e vorba ca am luat 2 fw? Crezi ca e prima data? N-am zis nimic cand mi-a dat fw in trecut. E vorba de motivul pentru care l-am luat pe al doilea. Ala ma face gaozar de 50 de ori si kinder rade. Cand ma iau de el imi da fw. Motivul sau rational este: doar cuvantul asta il stie. da-o dreacu.

Inainte daca un rank 5 zicea ceva doar lideru' avea voie comenteze. Acu' nimeni nu asculta, vi se rupe de rank-ul superior. In plus, kinder nu face nimic, din contra, el rade si zice ca bine imi faceti ca nu ma ascultati. :)

Ultimu' post aici, s@L.

Nu are rost sa comentez dar o sa o fac pentru ca nu iti mai suport mentalitatea.

De la rank 1 tot in caterinca o tii si tot in puf vrei sa stai. Ti-am acceptat o inactivitate de 2 luni si am crezut ca o sa te schimbi.

Tu ca rank 5 trebuie sa fi un exemplu pentru fatlum nu sa te iei cu el la injurat.

Te miri de ce nu esti respectat? Iti zic eu pentru ca ai un limbaj care lasa de dorit.

Daca nu dispare demisia aceea pana maine o sa fie acceptata. Citeste si ce am zis pe skype.

Noapte buna tuturor. Ne vedem maine la 12:45.

Bafta cuneo.

,, Sentimentalistul " :)) Ce drc ai ba , tu care erai ala de nu te interesa ce zic altii ...

Neatza acum m-am trezit si eu , ne vedem in game.