Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tot ce va pot spune este ca nu am avut nici macar intentia de a face afaceri ilegale. Pur si simplu nu am stiut daca e voie sa imi dea direct bani si sa pun eu hidden.

Ati fost membrii de nota 10+ cum rar gasesti. Tot ce vreau e sa ramaneti uniti pentru ca daca o sa fiu acceptat o sa revin.

Nu voiam sa se termine asa. Succes!

Tot ce va pot spune este ca nu am avut nici macar intentia de a face afaceri ilegale. Pur si simplu nu am stiut daca e voie sa imi dea direct bani si sa pun eu hidden.

Ati fost membrii de nota 10+ cum rar gasesti. Tot ce vreau e sa ramaneti uniti pentru ca daca o sa fiu acceptat o sa revin.

Pe cine mai fac eu gras acum ? :((

Bai deci nu va dati demisia .... tuturor ne pare rau de kinder mai ales celor care am fost cu el in Cuneo Family/Vietnamese Boys de cand am intrat....Dar nu trebuie sa va dati demisia o sa vedem cine ia leader si continuam munca facuta de kinnder incercam sa pastram ls cat mai mult....

In ultimele zile nu prea ne-am inteles, da' trebuie sa mentinem mafia asa cum e. Suntem buni cum suntem, iar daca il asteptam pe kinder inapoi va fi aproape la fel :). Sper doar sa nu vina vreun tip ,,vreau sa-mi fac factiunea mea'' si sa dea wipe. :)

Bai deci nu va dati demisia .... tuturor ne pare rau de kinder mai ales celor care am fost cu el in Cuneo Family/Vietnamese Boys de cand am intrat....Dar nu trebuie sa va dati demisia o sa vedem cine ia leader si continuam munca facuta de kinnder incercam sa pastram ls cat mai mult....

Pfff kinnnder eu am lasat funcita pe rpg2 sa te ajut:))

Asta e acum... sper sa fii acceptat

App de unde esti din pitesti:) eu sunt din Mioveni

Cu parere de rau, te iubesc si sper sa tinem legatura cum am facut-o si pana acum iar subiectul nostru de discutie sa nu fie cel de a ma reapuca de joc, stii la ce ma refer. Ai fost singurul lider pentru care mi-am dat tot ce am avut mai bun si sper ca am facut-o cat se poate de bine. Acum, cred eu ca a venit randul lui Radu sa fie ajutat ca sa faca performanta pentru ca singur nu o poate face, sau cel putin de parerea asta sunt. Cand ai fost tu cu el a fost cea mai frumoasa atmosfera, nimeni nu ma poate contrazice iar asta e pe jumatate datoria lui Radu, cred ca vor fii majoritatea de aceasi parere cu mine si vor avea ganduri marete pentru urmatorul pas, nu vreau sa puna nimeni mana pe ce noi am inceput, pe echipa care noi am construit-o, mai ales din afara factunii, exemplu.

Mult succes, chiar mi-a fost dor sa postez aici, dar nu in astfel de conjuncturi.

Tin de la primul membru, pana la ultimul mai mult decat credeati, am avut o relatie mai mult decat de joaca, ci o prietenie care nu a reusit in alte grupari.

In ultimele zile nu prea ne-am inteles, da' trebuie sa mentinem mafia asa cum e. Suntem buni cum suntem, iar daca il asteptam pe kinder inapoi va fi aproape la fel :). Sper doar sa nu vina vreun tip ,,vreau sa-mi fac factiunea mea'' si sa dea wipe. :)

Nu se poate da WIPE, iar liderul va fi ales un membru din factiune,

Sincer e groaznic sa vad asta, cand eram afara si m-ai sunat credeam ca ai luat admin si ca razi de mine si de andreiy. ca ai luat ban... oricum nu te lasa cu una cu doua, viata merge inainte si acum ca nu mai esti lider, distreaza-te cat poti si profita de sa:mp asa cum era acum un an cand jucam doar de distractie. Sa nu te demoralizezi pentru un ban... viata merge inainte si ceea ce este real conteaza mai mult, multa bafta ba outz, sincer ma asteptam sa pierzi liderul intr-un context TOTAL opus... :-<

TOTI HATERII CARE SE BUCURA CA A LUAT KINDER BAN:

si fara lider, oricum nu luati niciun turf.

S@L000000T

Daca tu crezi ca ma bucur ca a luat kinder ban atunci inseamna ca nu ma cunosti deloc

Edited by SQ Raducu

kiNNNdere,acuma toti postam pentru ca ne parre foarte rau de acest caz,am vrut sa zic ca toti o sa retragem posturile,pt ca stim ca o sa te reintorci.

Tot timpul petrecut aici a valorat mai mullt decat orice exista in SA:MP,dupa cum ai vazut toti sunt multumiti care au plecat de aici,la fel si eu,nu plec pentru ca nu mai esti tu,plec pentru lipsa de timp,cand revin vreau sa te vad pe Faction Members : Lider You,no altcineva din factiuni diferite,nu ma intereseaza cata bucurie au altii pt banul tau nu ai luat ban pt AIM/DMGhack/Joy/etc,cum au luat alti eroi (zona:HQ Tataglia)Un mare $@l000t de la Moldo.

Bafta CUNEO.

Bafta B-ZONE. :X

kiNNNdere pentru ca ai fost un lider exceptional, noi cei ramasi vom ramane aici in semn de respect fata de tine si de munca ta.Asa cum si Raducu a spus viata merge inainte, iar daca va fi o sansa sa te intorci te asteptam cu bratele deschise.

Chiar daca nu vei mai intra pe forum, poate odata te vei uita si vei vedea din mesajele noastre cat de draq ne-ai fost tu. Mult succes in continuare :( .

Pacat pentru munca depusa, oricum vreau sa iti multumesc pentru ca mi-ai dat rank chiar daca nu eram online, asta spune tot despre caracterul tau :)

Mda, cum ti-am mai spus pentru mine ai fost liderul perfect, niciodata nu o sa mai fie la fel....aici am petrecut 6 luni, jumatate din cariera mea pana acum, am trecut prin momente grele pana la Rank 4 nu am avut mai mult de 3-4 turfs dar acum se schimbase totul, adevaratul motiv pentru care am plecat atunci a fost acela ca nu mai rezistam si de acea am dorit sa uit o perioada de mafii. Ma bucur ca fac parte din Golden Team si ca am reusit sa castig alaturi de acesti baieti minunati un oras. Am format aici legaturi complexe cu uni membri care nu se vor rupe niciodata pana cand ma voi lasa de sa-mp(Coza, Skyntei,Raducu,WEV4,KaineNr1 , Sasa, Vulturik chiar si Levyy,M.Ionut in ultimul timp..)

Ce pot spune probabil voi merge intr-o factiune pasnica nu cred ca pot vedea pe altcineva inlocuitorul tau(Don Cuneo kiNNNder., President kiNNNder.(President [F4L]kiNNNder)) dar asta ramane de vazut, iti urez bafta si poate o sa fim colegi imi pare rau ca se termina asa :(.

Se pare ca s-a ales prafu de munca noastra momentan sunt p tel nu stiu motivul pentru care ai fost banat .pacat bafta nam pc asa ca astept noul lider si voi decide ce voi face. Bafta kinnnder

Mda, cum ti-am mai spus pentru mine ai fost liderul perfect, niciodata nu o sa mai fie la fel....aici am petrecut 6 luni, jumatate din cariera mea pana acum, am trecut prin momente grele pana la Rank 4 nu am avut mai mult de 3-4 turfs dar acum se schimbase totul, adevaratul motiv pentru care am plecat atunci a fost acela ca nu mai rezistam si de acea am dorit sa uit o perioada de mafii. Ma bucur ca fac parte din Golden Team si ca am reusit sa castig alaturi de acesti baieti minunati un oras. Am format aici legaturi complexe cu uni membri care nu se vor rupe niciodata pana cand ma voi lasa de sa-mp(Coza, Skyntei,Raducu,WEV4,KaineNr1 , Sasa, Vulturik chiar si Levyy,M.Ionut in ultimul timp..)

Ce pot spune probabil voi merge intr-o factiune pasnica nu cred ca pot vedea pe altcineva inlocuitorul tau(Don Cuneo kiNNNder., President kiNNNder.(President [F4L]kiNNNder)) dar asta ramane de vazut, iti urez bafta si poate o sa fim colegi imi pare rau ca se termina asa :(.

Mare dreptate ai mah rekil nu va grabiti cu demisiile sa vedem ce se intampla....