Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pentru inceput vreau sa imi cer scuze ca postez aici [sper sa nu va suparati :))]. Cu postul asta vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti...sa va felicit pentru respectul de care dati dovada zi de zi. Te felicit si pe tine psihidelick pentru tot ce ai realizat in Fierman/Paramedic. Sa o tineti, toti, tot asa. Faceti o treaba excelenta. >:D<<'> Inca odata imi cer scuze...:)

Multumesc, si.. o sa-mi dau toata silinta sa fie din ce in ce mai bine.

Buna seara tuturor,am venit si eu de la facultate, ma duc sa mananc si vin si eu la SA:MP.

@ Avatar - la multi ani, sanatate si tot ce iti doresti.. sa imi aduci aminte sa-ti dau o prima, dupa cum am spus.. primele sunt obligatorii de zilele onomastice si sarbatori.

@ Shtory - la multi ani si tie, si tot ce iti doresti.. valabil si pentru tine,sa ma contactezi.

Edited by psihidelick

Am intrat si eu 1 ora pe laptop.. Ma duc la /heal.

Inca odata as vrea sa iti multumesc psihi pentru ca m'ai acceptat. Si da , ai facut o treaba excelenta !

La multi ani celor doi sarbatoriti. O sa va dau si eu un cadou de onomastica ! See ya in-game !

Salut Scorillo , bun venit in echipa ! Multa bafta si mult succes !

PS: postati si voi la Poze :)

Edited by DoGGy

Baieti eu ies . Ma bag la somn . Am avut educatie fizica azi , si pot spune ca am cel mai rau profesor . Efectiv ne RUPE ! Iar o sa am febra musculara nu stiu cate zile . Sunt frant . Si pe langa asta , ora mea de trezire este 5:30 dimineata , asa ca am nevoie de foarte foarte mult somn . Inca odata la multi ani celor cu numele de Mihai/Gabriel , si ce mai pot spune , mult succes la scoala si /heal ! Ne mai auzim maine pe la 3 cand vin de la scoala . Bafta inca odata si noapte buna !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic