Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari celor care au primit rank-up! :* Tineti-o tot asa.

Pfff ce naba e Demona asta...n-as fii crezut... :O vai vai...rusine sa-ti fie:))

Naaaaaabs

gta_sa_2014_04_06_15_46_07_606.jpg

Super Girls :D mwahahaha , i mean Super nab Girls =))

Ieri cautam pe cineva sa fac un SPAM pe aici, dar nu era nimeni. Pe forum suntem "factiune fantoma" iar pe server "Marele Regat".

Iar e liniste pe aici ? Iar trebuie eu sa incep ? !

NO BINE, HAI CA INCEP :))

Ce face nabii ? Astept raspuns[ ps:stiti voi, dupa 15 minute , ca ne bate tulica]

Bine, intru si eu mai incolo in game sa ma apuc de raport si sa ma plimb cu voi, nabi. :> Va :* NAAAABS!

Edited by Missy

Serios Vipera ? Chiar ai mers cu ambulanta pe Chilliad ? Cat timp ti-a luat sa urci ?

Va :* ,bafta la raport !

Edited by Hiq

Eh pai nu e mare lucru...ajungi mai repede pe Chiliad cu ambulanta, decat cu raindance...:))

Mda , pai salut si eu si as vrea sa mentionez ca e prima mea postare aici .Daca tot faceti spam , am zis sa va ajut .. Gasiti un subiect [ De ce cangurul sare si sarea nu cangur ? ] Astept raspunsuri . Bafta medics :* :> .

Mda , pai salut si eu si as vrea sa mentionez ca e prima mea postare aici .Daca tot faceti spam , am zis sa va ajut .. Gasiti un subiect [ De ce cangurul sare si sarea nu cangur ? ] Astept raspunsuri . Bafta medics :* :> .

Buna intrebare ... deci de ce canguru sare si sarea nu cangur ,a ?

Pai daca o luam logic ... canguru sare si sarea nu cangur ... e ceva limba chineza cred....

Canguru sare pentru ca deoare fiiindcaaaa el nu merge, deci sare .... cum pasarea zboara.

DAR !!!!

Aceasta parte cu "sarea nu cangur" ... trebuie analizata complex... ma duc sa studiez revin cu RASPUNSUL !!

salut medics , i got my rank finely , after 4 days from its time xD and my salarii =)))) anyway it was great.

ce faceti?

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic