Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ! Ce faceti?Am terminat si eu temele,sunt libeeer.Ma duc sa imi termin raportul de activitate ca mai am cateva AG de facut ;))

Ce mai e nou pe aici?

ON:Unk bine gandit cu emisiunea speciala.La raportul de activitate vad ca ai micsorat si numarul de anunturi gratuite la rank 1.Iti multumim !

Edited by HawKer

In factiune vor mai avea loc cateva schimbari, nu mi-am terminat ideile, mai am multe in cap. La sedinta din seara asta vreau sa va arat ceva, un NR foarte vechi, ca sa-mi spuneti voi diferenta dintre NR-ul de astazi si cel de acum 1 an. Mai multe aflati diseara, apropo, nu va bateti joc de mine si veniti iar 9-10, ca ne suparam rau!

Bun, aveti grija. Seara asta a fost un dezastru, asa ca am actionat in cauza. Au avut loc demiteri, plus cateva rank down-uri. MrYonutz si AnGeLx, credeti ce vrei despre mine, nu-mi pasa. Ar trebuii sa stiti ca mereu sunt ocupat, nu va pot raspunde mereu, nu sunt robot. Ar mai trebuii sa stiti, ca am pretentii de la niste fosti rank 4/sublideri. Mai ales de la sublideri AnGeLx, am pretentia sa ma inteleaga, si sa inteleaga ca nu mereu pot raspunde la orice intrebare, nu pot si asta e. MrYonutz, ti-am mai dat o sansa sa intrii in NR, cum ai intrat ai inceput sa o faci pe privilegiatu, sa nu te aud ca nu ai facut asa ceva, ai facut, intreaba pe cine vrei, ai facut asta. Cat despre tine AnGeLx, in loc sa arati cine esti, omul ala de care eram mandru, omul ala care imi era sublider, ai aratat ca nu ai cap. Te-ai certat mai departe cu el, pana cand nu v-am mai tolerat. NR ramane sub conducerea mea, nu scapati de mine, eu NU plec de aici. Insa, pentru atentia care mi-ati acordat-o la sedinta, cand v-am dat indicatii precise, mai exact, mura in gura, o sa sanctionez cateva persoane. sRn, rank down, sunt foarte dezamagit de tine, ma asteptam ca tu sa nu ma dezamagesti, ma asteptam ca tu sa intelegi ce ai de facut, cum ai inteles mereu. Ale. si de tine sunt dezamagit, unde e fata aia cu capul pe umeri pe care ma pot baza mereu? Unde a fost fata aia cand am avut nevoie de ea? Atat pentru seara asta. Nu faceti SPAM, ca inchid topicul o saptamana, dupa cum am promis.

Edited by Unknown X

Mda nu am cuvinte despre seara asta .... are dreptate Unkn ( spunand asta o sa se vorbeasca pe la spate aha BreaKz pupincuristu) dar chiar nu imi pasa de ce o sa se vorbeasca , eu cred ca fiecare in factiunea asta sunt egali...

Multumesc mult UnknownX pentru tot... Acum chiar daca ies sper ca-ti pot lasa si eu un mesaj ca de-ti dau PM sau /calll in game nu raspunzi. Vrei subleaderul care l-ai avut dar te-ai gandit sa ma intrebi de ce ma comport asa ca poate is luat peste picior? Tu cand vezi ca esti leader si cineva se ia in gura cu tine rank mic iti convine? INF fapt consumat pacat ca nu stii sa mai ai incredere sin in ceilalti si nu numai in tine. Eu am fost dezamagit ca din cauza lui MrYountz am luat rank down pentru ca am vrut sa-i dau pachet. Bun asta e greseala mea si cand ai venit tu si mi-ai zis ca-i scutit el profita ca a avut dreptate datorita tie comentad. Amintesteti ca din aceasta cauza am iesit si data trecuta. Erai in stare sa bagi mana in foc pentru acea per si dupa ce am iesit la scurt timp ai demiso si nu ai facut-o pentru ca era pre perfecta. Infine cand o sa te calmezi din seriozitatea asta si o sa revii inapoi la acel UNK cu glume care desi nu erau de bun gust imi placea si ne intelegeam de minune ma cauti in game. In putinul tau timp liber. Asta este. Multumesc de sansa acordat si bafta NR mai departe :-H

PS*: ,,Omule e doar un joc" -> sper ca-ti mai amintesti de replica asta :|

Cu bine :-H

Edited by AnGeLx

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic