Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata ! Ce faceti? Intru si eu acum in joc.

Snug,felicitari pentru rank up!Dar...fara suparare...check "Reclamatii" :))

Da hawk stiu :)) .. asta e ..daca m-am grabit sa dau enter inainte sa citesc ce a aparut dupa CTRL+V .. asa imi trebuie :(|)

Mai rau ma oftica faptu ca unu de level 3 care n-are nicio treaba cu serveru imi face reclamatie.

Deci cu alte cuvinte:Eu l-am deranjat pe el,player level3, prin /news-ul pe care l-am dat.Sunt sigur ca au mai fost si altii care l-au vazut,dar doar el s-a simtit deranjat de news si s-a gandit sa ma reclame. ^:)^^'>

Bun, dupa cum bine stiti acum cateva zile am renuntat la concursurile "Peisaje" si "Reporterul saptamanii". Se pare ca a fost o decizie proasta, le-am pus inapoi (cu putin ajutor din partea lui JustMed). Acum, ce e important, e singura metoda prin care puteti sa luati bani de la mine, in NR nu se ofera salarii, iar pachetele/live-urile nu eu le platesc, nu e asa ca vreti sa-mi luati si mie niste bani? Haide, incepeti sa postati. La peisaje poate sa participe toata lumea, insa la reporterul saptamanii pot sa participe doar cei cu rank 1 & 2, cu conditia sa-si fi facut raportul de activitate. Nu uitati, cel care castiga titulul de reporter al saptamanii, are o sansa la rank up, nu suna frumos? Succes!

Unk,bine gandit.Multumim ca ne acorzi din ce in ce mai multe sanse prin mai multe modalitati.

Am fost inactiv pana acum ca am facut un film pentru clanul in care sunt pe serverul de filme.Dar acum revin in forta.

Cine face echipa cu mine la peisaje?

Bafta News Reporter. Cam aici s-a incheia sfarsitul carierei mele in News Reporter pentru o perioada mai lunga. Imi pare rau daca v-am suparat cu ceva ... veti ramane ca si o familie pentru mine. Daca UnknownX a crezut orice zice un membru asta e ... Ne mai auzim pe Mess / Forum ( PM ). Sa aveti grija de voi.

Si Ale.: Imi pare rau pentru tot. Este vina mea si merit tot dispret de la tine.

Nu o sa va uit niciodata. Mult Succes in continuare.

Succes mai departe Greet si Ale. Nu stiu ce s-a intamplat, dar imi pare rau pentru voi.

Eu ineseara nu stiu daca mai intru in game. Am ceva treaba.

O seara placuta tuturor.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic