Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara News Reporter.

Vreau să vă anunţ că numarul live-urilor este in creştere, de acea am decis sa primiţi mai multe live-uri pe zi. Desigur, această decizie necesita mai multa activitate (rank3+) si nu numai.

Desigur , ne vom face treaba bine , eu mai stau pana la 10:30 -11:00 si ma duc sa fac un dush fierbinte , iar apoi ma bag in pat pana cand adorm , Noapte buna !

Buna seara dragii mei, am venit si eu din plimbari.

Pot spune urmatorul lucru. UnknownX, e genul caruia ii place ceea ce face, si vrea sa o duca pana la capat cat se poate de bine, deoarece cea mai buna rasplata e o treaba bine facuta. Voi in seara aceea, ati sarit toti cu gura pe el, vorbindu-l chiar si pe la spate unii dintre voi, ca "isi bate joc de voi" dand wipe la rank-uri, si sa nu imi spuneti ca nu e asa pentru ca asa este. Din cauza aceasta a spus ca unele cuvinte dor mai mult decat 1000 de pumni. Astfel s-a simtit jignit, si ii inteleg frustarea, asa m-as fi simtit si eu, chiar si voi. Eu unul, sper ca ati inteles mesajul lui, ceea ce a vrut sa transmita cu acel wipe, si cu acest mesaj de inceput al deschiderii acestui topic: sa ne iubim unii pe altii, sa ne ajutam la greu, sa lasam dusmaniile la o parte, ura si invidia. Unii dintre voi, nu realizati, ca printr-un cuvant spus gresit, pot spune ca si printr-un gest aiurea, poti rani o persoana..

Mie şi multor altora ( probabil ) nu le-au fost transmise aceste lucruri deloc. Wipe-ul la rank-uri a fost o bătaie de joc, cel puţin pentru mine. Vinovaţii greşesc, sunt pedepsiţi toţi ... Vinovaţii sunt iertaţi, îşi primesc funcţia înapoi, iar ceilalţi care n-au făcut absolut nimic rău au rămas cu rank 1, nemaiprimindu-şi rank-ul înapoi, printre care şi eu ... Foarte convingător mesajul dat ... Să înţeleg că şi eu sunt printre cei vinovaţi ? Şi nu înţeleg UnknownX, ei nu te ascultă, îşi bat joc de tine şi tot tu te simţi vinovat ? În ultimul timp ai devenit cam moale cu membrii tăi şi te mai trezeşti câteodată să îi sancţionezi aiurea, iar când ei greşesc cu adevărat, nu îi sancţionezi ... Drept să-ţi zic, nu se vede experienţa ta ca lider ... Aştept răspunsurile '' inteligente '' de la oamenii '' inteligenţi '' în legătură cu acest post ...

Mie şi multor altora ( probabil ) nu le-au fost transmise aceste lucruri deloc. Wipe-ul la rank-uri a fost o bătaie de joc, cel puţin pentru mine. Vinovaţii greşesc, sunt pedepsiţi toţi ... Vinovaţii sunt iertaţi, îşi primesc funcţia înapoi, iar ceilalţi care n-au făcut absolut nimic rău au rămas cu rank 1, nemaiprimindu-şi rank-ul înapoi, printre care şi eu ... Foarte convingător mesajul dat ... Să înţeleg că şi eu sunt printre cei vinovaţi ? Şi nu înţeleg UnknownX, ei nu te ascultă, îşi bat joc de tine şi tot tu te simţi vinovat ? În ultimul timp ai devenit cam moale cu membrii tăi şi te mai trezeşti câteodată să îi sancţionezi aiurea, iar când ei greşesc cu adevărat, nu îi sancţionezi ... Drept să-ţi zic, nu se vede experienţa ta ca lider ... Aştept răspunsurile '' inteligente '' de la oamenii '' inteligenţi '' în legătură cu acest post ...

Daca taceai, filozof ramaneai. Asa e vorba cel putin. Am si zis, toti cei care si-au pierdut rank-ul ieri, il vor recapata, ti-am dat rank-ul inapoi. Totusi, cand te-am cunoscut, ai zis ca pentru tine nu conteaza rank-ul, de ce nu imi respecti decizia? Niste cuvinte dor mai tare decat 1000 de pumni, se aplica. Daca te-ai fi uitat putin la actiunile mele de dupa WIPE-ul la rank-uri ai fi vazut ca toti si-au recapatat rank-urile, inclusiv tu. Toti, inafara de Ale., care este vinovata pentru ceea ce s-a intamplat ieri, ea e rank 1. Dar, e mai usor sa acuzi aiurea, sa-i sari omului in cap, e mult mai usor. M-ai dezamagit.

Daca taceai, filozof ramaneai. Asa e vorba cel putin. Am si zis, toti cei care si-au pierdut rank-ul ieri, il vor recapata, ti-am dat rank-ul inapoi. Totusi, cand te-am cunoscut, ai zis ca pentru tine nu conteaza rank-ul, de ce nu imi respecti decizia? Niste cuvinte dor mai tare decat 1000 de pumni, se aplica. Daca te-ai fi uitat putin la actiunile mele de dupa WIPE-ul la rank-uri ai fi vazut ca toti si-au recapatat rank-urile, inclusiv tu. Toti, inafara de Ale., care este vinovata pentru ceea ce s-a intamplat ieri, ea e rank 1. Dar, e mai usor sa acuzi aiurea, sa-i sari omului in cap, e mult mai usor. M-ai dezamagit.

Chiar nu mă interesează rank-ul, eu ţi-am subliniat acel lucru pentru că nu te-ai ţinut de cuvânt, dar se pare că ţi-ai remediat greşeala într-un târziu. Oricum, te critic şi pentru alte lucruri, dar, mă rog, las-o baltă, întotdeauna vor fi scuze mai mult sau mai puţin convingătoare. Te-am dezamăgit ? Tu mai mult pe mine ...

Oare exista o seara in care sa nu mai existe niciun cert? Sincer sa fiu..m-am c-am saturat.. si cred ca si voi. Lasati-o balta oamenilor... Unk are el motive si are dreptul sa decida asupra factiunii.. nu ii poate zice niciunul dintre noi nu face aia ca tot degeaba. A si spus de ce a scazut rank-urile ieri, iar apoi le-a dat inapoi, unora chiar si mai mult (ulei).

PS:NU sunt pupin*urist!Multi asta veti gandi dupa ce veti citi ce am scris.Doar ca spun lucrurilor pe nume..credeti ce vreti!

Edited by HawKer

Chiar nu mă interesează rank-ul, eu ţi-am subliniat acel lucru pentru că nu te-ai ţinut de cuvânt, dar se pare că ţi-ai remediat greşeala într-un târziu. Oricum, te critic şi pentru alte lucruri, dar, mă rog, las-o baltă, întotdeauna vor fi scuze mai mult sau mai puţin convingătoare. Te-am dezamăgit ? Tu mai mult pe mine ...

Ok Tibyy, tocmai ai aflat ca sunt om si ca gresesc, sper ca esti mandru de tine. N-ai decat sa ma critici cat vrei, iar scuze, n-am de ce sa ma scuz, sunt om, cu totii gresim, chiar si tu, cum o faci si acum.

Ar cam trebuii sa o lasam moale cu spam-ul aici , iar ne inchide topicul o saptamana , haideti sa scriem doar ce e important si sa nu mai facem pagini aiurea , apoi iar sa se supere Unk si sa inchida topicul.

Tibyy acum e totul bine , si eu am fost revoltat si mi-am dat seama ca am gresit , si mi-am cerut scuze , nu fa aceeasi greseala ca mine..( De a ma revolta , nu de a-mi cere scuze )

Edited by RasHid NR

Ok Tibyy, tocmai ai aflat ca sunt om si ca gresesc, sper ca esti mandru de tine. N-ai decat sa ma critici cat vrei, iar scuze, n-am de ce sa ma scuz, sunt om, cu totii gresim, chiar si tu, cum o faci si acum.

Decât să stau şi să înghit toate porcăriile care se discută în facţiune sau să fiu un pupincurist de toată frumuseţea, mai bine îţi spun că ai greşit. Poate că, pe viitor, nu vei mai greşi.

Din punctul meu de vedere ar trebui sa termin totul,toata cearta care exista aici,daca s-ar uita cineva aici ce ar vedea?O cearta care nu are sfarsit?Mai bine sa terminam totul,ce a fost a fost,ne-am recuperat rank'urile si celelalte si cine a gresit...Omul din greseli invata..,ganditi-va si la asta si imi aduc aminte de o vorba de al lui UnknownX in care zicea ca este un joc,dar cand jocul i-a intorsaturi serioase si nu se mai ajunge la distractie nu mai este frumos..De ce sa stam si sa ne jignim pentru nimic.. Haideti sa ne distram si sa facem totul bine.

Are dreptate sRn... nu trebuie sa uitam ca totusi acesta este un joc si scopul lui este de a ne distra si de a ne relaxa...nicidecum sa ne certam si sa ne umplem de nervi pentru o nimica toata..Eu unu sper ca peste noapte sa dispara toate certurile din aceasta factiune si sa revina acea factiune unita pe care am gasit-o atunci cand am intrat in ea :D...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic