Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Datorita colegutului nostru Fredo.Corleone care a facut reclamatie mie si lui sRn, asta a fost tot. Tine minte Fredo, de mine nu scapi!

Am iesit si eu. Noapte buna.

Datorita colegutului nostru Fredo.Corleone care a facut reclamatie mie si lui sRn, asta a fost tot. Tine minte Fredo, de mine nu scapi!

WTF :)) dce a facut? Mama care s-a luat de fratele Greet :| il sparg :))

Asa nevasta. Spune-ti of-urile.

Il punem pe Lală sa ne descante. =))

#Nu mai stau mult, noapte buna.

Noapte Buna News Reporter!

Ne auzim maine dupa ora 15:00 ce termin scoala. Numai de bine!

Succes celor care au ales sa paraseasca factiune si ii astept pe cei care doresc sa faca parte.

Edited by S1mpleBoy

Imi spune si mie ce sa intamplat cat am fost inactiv?..

In sfarsit gata cu ghipsu :X imi incep antrenamentele dinou :X

Voi ce mai spuneti ? cu ce va mai laudati?

Nimic bun, aia s-a intamplat.

Aia e o amenintare? Frumos comportament, Local Editor.

Sunt pe langa subiect .. unde v-a facut reclamatie si pe ce motiv?

PM mie, asa cum e normal. Nu in topic, cand iti reclami un coleg, imi dai mie PM.

WTF :)) dce a facut? Mama care s-a luat de fratele Greet :| il sparg :))

Nici Greet nu e usa de biserica.

Ce mai face baietii si fetele ( UnknownX ) ??!?! Va e dor de mn ? =))

Salut, Vennom !

Ooo Vennom Salut!

Unk stiu ca Greet nu e usa de biserica dar in majoritatea timpului face glume bune/proaste.......iar acea cred ca nu a fost o amenintare ci doar o gluma de a lui....in fine sper sa treaca cat mai repede....

Wow dar vad ca e serioasa toata povestea cu cearta..sincer in ultimul timp nu stiu ce s-a intamplat cu News Reporter..sunt foarte multe tensiuni..

Eu ma bag la somn..nb

Buna dimineata, in sfarsit vine week-end-ul <:-P !

Scap astazi de biologie si engleza si dupa 14:30 ne vedem in-game. Pana atunci va doresc bafta la anunturi si interviuri (era sa zic "la comenzi", cum eram obisnuit in F & M D. :- ), spor la teme, succes la scoala!

*Nu stiu despre ce conflict este vorba, dar a zis bine aLeXy, nici eu, cand am intrat, nu ma asteptam sa vad unele chestii in News Reporter, dar am zis sa-mi vad de treaba, ca-i mai bine-asa. Oricum, sper s-o scoateti la capat.

Ce mai face baietii si fetele ( UnknownX ) ??!?! Va e dor de mn ? =))

Salut, Vennom !

Tu ce cauti aici ba uratule? Treci acasa! Salut ba nub. Nu ne e dor de tine, avem si acuma nubi in factiune. :))

Sper sa iasa News Reporter cat mai repede din aceasta situate, nu`mi place.

Presupun ca nimanui nu ii place..

Am plecat, ne auzim !

Gata Heliu, nu fi tristă! Trecem si peste asta. :))

#Neata baieti si fete.

Cred ca intru in-game mai incolo. CRED.

Neatza. Va rog eu nu fiti asa de suparati. Nu sa intamplat mare chestie, doar o cearta. Nu trebuie sa va alarmati atat se va rezolva cat de curand aceasta situatie :). Nu vreau sa aduc neplaceri in aceasta factiune, imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva dar nu a fost cu intentie .... Imi astept pedeapsa bine meritata si totul va reveni la normal. Va urez o zi placuta. Ne auzim in game dupa ora 15:00. Bafta la News-uri, Live-uri, Ziare.

Edited by Greet

Aaah, ce frumos e cand spui ca e WEEK-END :D. Ma duc sa mananc si ne vedem imediat in-game. Am jucat un baschet la ultima ora cum n-am mai facut-o de-un an :18:.. dar a fost frumos. Am scapat si cu biologia si engleza, acum ne bucuram de ceva timp liber bine-meritat.

Ne-auzim in-game!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic