Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta News Reporter, ati fost o companie minunata. Ma voi intoarce aici, mi-a placut sa fiu alaturi de voi, UnknownX face o treaba minuata, mi-a placut extraordinar de mult. Sper sa ne mai intalnim cu totii si in alte factiune ! Te pup Ale :* ! Il pup si pe Audi pe care daca il prind prin Pitesti ii dau o bere ! Bafta Bratule si tie, ai grija de Ale.

Bafta all !

Edited by Rooneyy

Bafta all !

Cussissimma !!!

Ba !? intrebare : cine`i sefu vostru ! ? :))

Salutare News Reporter! Nu am mai dat demult pe aicea :)) . Adio Rooney, multa bafta in continuare, pentru mine ai fost un prieten bun si un membru demn de aceasta factiune.

ON: Ce mai faceti colegi?

Am iesit, bafta tuturor, succes maine la scoala/liceu/facultate.

Ooo da !! mersi mult !! Maine :

Day 1 : Examen : Drept constitutional si institutii politice :))

Bun, a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici. Sa incep a va spune succes la scoala, liceu, facultate, a inceput scoala, nimeni nu o sa mai fie asa activ, intelegem si noi, dar sa nu fie inactivi 2-3 zile la rand, este scoala, dar macar acolo 1-2 ore pe zi faceti o treaba, in al doilea rand bafta in continuare celor care au plecat. Inca o data va urez succes in cursul anului, chiar daca la nimeni nu le place scoala. Noapte buna si aveti grija de voi.

Bafta Bratule si tie, ai grija de Ale.

Bafta in continuare Roney, iar in privinta lui Ale. nu iti face probleme :> o sa am grija de ea! :D

Numai bine, sper sa ne revenem cat de curand! Bafta la scoala!

Bun, a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici. Sa incep a va spune succes la scoala, liceu, facultate, a inceput scoala, nimeni nu o sa mai fie asa activ, intelegem si noi, dar sa nu fie inactivi 2-3 zile la rand, este scoala, dar macar acolo 1-2 ore pe zi faceti o treaba, in al doilea rand bafta in continuare celor care au plecat. Inca o data va urez succes in cursul anului, chiar daca la nimeni nu le place scoala. Noapte buna si aveti grija de voi.

Bafta si tie. La mine nu se pune problema "Scoala-Sa.Mp" imi impart destul de bine timpul si pot face amandoua lucruri in acelasi timp. Ma refer in afara orelor de curs! Bafta la scoala!

________________________________________________________________________________________________

Vreau sa urez bafta multa tuturor la liceu, scoala, facultate, gradinita, etc :)):)). Ne auzim in game. Mai stau pana pe la 00:00 si ies si eu. Dimineata la 07:00 ma trezesc X_X! Oricum prima zi de scoala este "easy", iar restul om vedea! Numai bine!

P.S: Noape buna celor care s-au dus la culcare!

Edited by Bratu

Noapte Buna, News Reporter! Merg si eu in pat. Oricum nu adorm pana pe la 1-2...dimineata la 7:00 ma trezesc! Doamne ce repede a trecut vacanta! Ne auzim maine dupa ora 14:00! Bafta multa in prima zi din semestrul II.

Noapte Buna, News Reporter! Merg si eu in pat. Oricum nu adorm pana pe la 1-2...dimineata la 7:00 ma trezesc! Doamne ce repede a trecut vacanta! Ne auzim maine dupa ora 14:00! Bafta multa in prima zi din semestrul II.

Mi-ai luat vorbele din gura, bafta si voua la scoala

Neatza prieteni!

neatza bo$$ >:D<<'>

ia sa ma pregatesc si eu de examen >:) abia astept decizia de la postul meu pentru "afaceri ilegale". dusmanul loveste din nou cu faze :-J:))

n`am putut sa vad atata rautate .... oricum ... 2 chestii am de precizat :

- daca iau ban permanent, ma las de samp, ca vad ca nu prea mai are rost cu atatia egoisti si suferinzi ...

- daca nu iau, ramane de vazut.

Edited by CipiGroza

Buna ziua baieti, am venit acasa, am mancat ceva... ne vedem

Astazi la scoala a decurs totul normal ca prima zi de dupa vacanta, cu multa predare, cu mici pauze(cum ar fi TIC) dar una peste alta a mers bine chiar daca semestru' asta o sa fie mai lung :(

ia sa ma pregatesc si eu de examen >:) abia astept decizia de la postul meu pentru "afaceri ilegale". dusmanul loveste din nou cu faze :-J:))

- daca iau ban permanent, ma las de samp, ca vad ca nu prea mai are rost cu atatia egoisti si suferinzi ...

Eu nu înţeleg de ce trebuie să te iei de fiecare persoană care îţi face post. Pur şi simplu îl laşi în pace, iar pe viitor încerci să nu mai greşeşti ca alţii să nu-ţi mai facă post.

Buna ziua News Reporter, sper ca ati trecut cu bine de prima zi de scoala din al dolea semestru, la mine a fost bine, ne-am intalnit cu totii, ne-am distrat, nu am facut cateva ore, le-am facut prin sala de sport, a fost bine.

CipiGroza, il legatura cu plangerea ta, nu ai cum sa iei ban deoarece nu ai spus ce fel de bani ii dai si cred ca nu te gandeai sa ii dai EURO pentru in FW, asta este la minte cocosului.., in fine, sper sa nu iti dea ban.

Ne auzim mai incolo, am niste treaba de terminat.

Salutare, News Reporter! A trecut usor prima zis de scoala! Nasol ca trebuie sa ma trezesc de dimineata. Am ceva teme, dar le voi face mai tarziu putin. Ne auzim in game!

Gipi, nu ar trebui sa iei ban deoarece nu vad ce treaba are asta cu "afacerile ilegale", eu consider ca este "dare de mita" si face parte din RolePlay! In real life se pedepseste cu inchisoare! Sa zicem, in game, ca o sa iei ban o zi! Parerea mea! V-om vedea! Bafta multa!

Eu nu înţeleg de ce trebuie să te iei de fiecare persoană care îţi face post. Pur şi simplu îl laşi în pace, iar pe viitor încerci să nu mai greşeşti ca alţii să nu-ţi mai facă post.

nu m`am luat de nimeni, am vrut sa cad la pace cu el sa retraga plangerea..cum am zis si in post, ii dadeam 100 k saracului sa nu mai fie asa antipatic. s`a vazut cine e dusman, nu degeaba nu`l inghit atatia si atatia. m`am enervat si eu, cand am vazut cata dusmanie poate fi pe el...asta e...

Cipi, nu ar trebui sa iei ban deoarece nu vad ce treaba are asta cu "afacerile ilegale", eu consider ca este "dare de mita" si face parte din RolePlay! In real life se pedepseste cu inchisoare! Sa zicem, in game, ca o sa iei ban o zi! Parerea mea! V-om vedea! Bafta multa!

yup.

si uite ca am trecut cu bine de primul examen. aveam un stres :X am scris tot !

1. Definiti Dreptul Constitutional si ramurile acestuia.

2. Enumerati izvoarele formale ale dreptului constitutional, si explicitati fiecare izvor specificat.

no problem :> B-)

Buna seara News Reporter, eu sunt "noul" vostru coleg, sper sa ne intelegem bine pentru a face o treaba cat mai buna.

"welcome" "again" :))

Edited by CipiGroza

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic