Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am iesit, ma duc la un LoL, maine sunt de serviciu pe scoala, scap de la cateva ore :X Ce greseala am facut si eu :)) Am dat start la :58, am uitat sa las spatiu si m-am suit in News Van si voiam sa-l am la indemana, asta e, e greseala mea, mi-o asum :) Se mai intampla, e un lucru tipic oamenilor. Nu a crapat cerul :D Bafta, vorbim

Mda, ma cam plictisesc la ora de info. Profit de prilejul asta sa trec pe-aici si sa ii felicit pe EuGeN90, MrYonutz si Catalin1994 pentru rank-up'urile primite. Aveti posibilitatea de a da live de-acum, respectiv acorduri (Catalin) :). Sper sa nu dezamagiti, atat eu cat si sRn (sunt sigur) ne putem baza in voi.

@EuGeN90 si MrYonutz, daca ati luat rank 3 nu inseamna ca nu va veti ocupa de pachetele voastre. Astept cu nerabdare sa postati evidenta. Succes!

Ce le-am spus celor doi e valabil si pentru ceilalti care au un pachet la activ, va rog sa va ocupati de ele si sa le terminati cat de repede se poate.

Mda, ma cam plictisesc la ora de info. Profit de prilejul asta sa trec pe-aici si sa ii felicit pe EuGeN90, MrYonutz si Catalin1994 pentru rank-up'urile primite. Aveti posibilitatea de a da live de-acum, respectiv acorduri (Catalin) :). Sper sa nu dezamagiti, atat eu cat si sRn (sunt sigur) ne putem baza in voi.

@EuGeN90 si MrYonutz, daca ati luat rank 3 nu inseamna ca nu va veti ocupa de pachetele voastre. Astept cu nerabdare sa postati evidenta. Succes!

Ce le-am spus celor doi e valabil si pentru ceilalti care au un pachet la activ, va rog sa va ocupati de ele si sa le terminati cat de repede se poate.

Multumesc everzor, dar si tie srn pentru rank. Eu unul nu va voi dezamagi si ma voi de tine de treaba in continuare, dar sunt sigur ca nici eugen si yonutz nu vor dezamagi. Mai stau si eu putin si voi pleca la liceu. O zi placuta in continuare.

Affirmative Roger, o sa-l termin. :))

Am facut prapad azi pe GG. :))

Multumesc everzor, dar si tie srn pentru rank. Eu unul nu va voi dezamagi si ma voi de tine de treaba in continuare, dar sunt sigur ca nici eugen si yonutz nu vor dezamagi. Mai stau si eu putin si voi pleca la liceu. O zi placuta in continuare.

Felicitari pentru rank, sa-i arzi la teste. >:)

#Mersi sRn pentru rank.

Plec si eu la liceu, bafta, ne auzim diseara, cred.

Bună ziua, News Reporter. Se pare că avem veşti bune, adică nişte rank-up-uri. Felicitări celor 3 colegi, Eugen, Catalin şi Mr.Yonutz. Sunt convins că vă veţi face treaba.

Mai stau prin joc, mai scriu la câte ceva, mănânc etc. Vă doresc o zi plăcută.

Gata sala, intru si eu in 30 min in joc..

@ Ce inseamna asta: Vin de la sala, cobor din maxi taxi ( unde cobor eu, e Billa si langa Billa stau eu ) si in parcare o vad pe gagica-mea in masina de scoala ( da de permis ). Radeam amndoi unul la altul :)))

Salut baieti, in sf am venit si eu de la scoala si ma bucur ca am scapat si azi mai devreme, defapt toata sapt scap mai devreme:X

Intru si eu acum in-game

Edited by Andy7zZu

Gata sala, intru si eu in 30 min in joc..

@ Ce inseamna asta: Vin de la sala, cobor din maxi taxi ( unde cobor eu, e Billa si langa Billa stau eu ) si in parcare o vad pe gagica-mea in masina de scoala ( da de permis ). Radeam amndoi unul la altul :)))

Bine ca nu era in masina la altu'. :))

#Buna seara, am ajuns si eu acasa. Ma duc la masa, dupa am niste treaba, iar apoi intru in-game.

Buna dimineata, vreau sa va reamintesc de mini-sedinta din aceasta seara, vreau sa fie cat mai multa lume online deoarece va voi explica cateva lucruri, la ora 20:00.

La ora 20:00 ma? :| Eu la 20:30 ies de la liceu. :)) Deci e clar, ca nu vin...

#Neata. Intru in-game mai tarziu, ma duc sa mananc acum.

Bun, vad ca din ce in ce mai multi sunt la scoala / liceu dupa-amiaza si sunt prea putini membri care ajung la mini-sedinte, sedinte si simulari, de aceea toate aceste evenimente vor fi mutate in weekend, dar saptamana aceasta vor ramane asa.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic