Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna reporteri. Ne vedem maine dupa ce vin de la scoala.
@ te rog frumos cand ai timp sa te ocupi si de modificarea regulamentului, ca sa nu mai existe scuze cand nu se stie regulamentul. In plus exista reguli care nu sunt scrise sau altele care nu mai exista si ar trebui sterse. Nu dau si un exemplu ca dupa se supara Xin.

Edited by LuPiTo

Cum stati cu raportul baietiiii:>:>:>:>:>?

Incearca sa nu mai faci +1 aiurea. Chiar nu te duce capul sa faci niste posturi mai inteligente? Edited by M4Ms

Incearca sa nu mai faci +1 aiurea. Chiar nu te duce capul sa faci niste posturi mai inteligente?

OOOOOOO, ba da, e vb de factiune, pot posta! Ce vrei sa zic....ca am facut 5 emisiuni si vreau sa mai fac cateva? Crezi ca intereseaza pe cineva asta:|?

• Nick-ul tau: Seba[No.1]
  • Level-ul tau: 42
  • Nick-ul celui reclamat: Melk
  • Motiv: De cand mi-a fost acceptat pachetul 4 acesta nu a fost in stare sa ma caute sa ii platesc si nu am vazut nici un /news (eu nu l-am gasit niciodata online)
  • Martori: -
  • Dovezi:-
  • Alte precizari: Rog sa fie sanctionat si sa imi fie oferit un alt reporter pentru pachet

Melk nu mai face parte din News Reporter

Concursul Drive & Win.

Click pe spoiler.

În legătură cu acel concurs, Drive & Win, voi majora premiul datorită faptului că 5km = 1 minut de condus non-stop.

Voi da bani în funcţie de km şi de timp.

Accept o întârziere de maxim 20 de minute la fiecare 500km.

Dacă timpul este depăşit, aplic o scărede a preţului la fiecare kilometru.

Aplic scăderea în funcţie de cât timp este întârzierea.

Premiu:

5km = 1 minut

40$/kilometru = 200$/minut

500km într-o oră şi 40 de minute [accept până la două ore] = 20.000$;

1.000km în 3 ore şi 20 de minute [accept până la patru ore]= 40.000$ + 10.000$ = 50.000$ [bonus pentru condus non-stop];

2.000km în 6 ore şi 40 de minute [accept până la şapte ore şi douăzeci de minute]= 80.000$ + 40.000$ = 120.000$[bonus pentru condus non-stop].

Fiindcă mulţi vor fi cei ce doresc să conducă, am să merg pe principiul "primul venit, primul servit".

Cât timp nu este nimeni ce cere maşina, de pe lista proprie aleg pe cineva random, iar dacă este online primeşte key.

Desfăşurare: Primiţi givekey de la mine > faceţi poză la kilometrii iniţiali > faceţi poză la kilometiri finali > îmi daţi PM pe forum, evaluez şi dau premiul final.

Nu mă interesează cum faceţi acei kilometrii, important este ca ei să fie acolo.

Pentru cei ce nu ştiu despre ce este vorba: am o maşină de tip Sultan cu ~61.500 de km şi ofer bani celor ce se plimbă cu ea.

Legendă:

Portocaliu - timpul maxim acceptat în care premiul respectiv este primit în totalitate

Roz - bonusul acordat pentru condus non-stop timp de mai multe ore

Galben - timpul minim în care se pot face acel număr de km

Cyan - bonus+ premiu iniţial = premiu final

Verde închis - premiul primit

Albastru - info

Pentru nelămuriri, vă aştept cu întrebări în joc sau pe forum.

Salut baieti !

Mi-am schimbat placa de baza de la pc dar inca nu pot intra pe samp ca trebuie sa imi instalez driver audio si acum plec la scoala si n-am timp.

M4ms te rog sa imi anulezi pachetul ca nu am cum sa ma ocup si de el si de raport.. :-S

@, Am vazut, sunt multi acum care plagiaza b-zone. Copii fara viitor, o zi buna !

sa mor daca reusesc sa fac chestia aia care o faci tu cu @ , cum o faci ?

@, Fii atent, copiaza cuvantul asta de la mine, 'sex', dupa ce l-ai copiat cu click stanga iti va aparea cu verde 'Quote' si '@ Mention', si dai pe @ Mention.

Edited by Crudex

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic