Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Tu vorbesti ma? De ce te-ai casatorit cu mine in game, acum sa fim seriosi, de ce zici ca-s gay? Da' pe tine nu te vezi? :))

@, Asta este post pentru +1. Ai grija, sa-ti explic. Postul asta poate fi raportat la moderatori si poti primii 1 warning point pe forum, cand postezi ceva, scrie mai mult si in limita bunului simt dupa cum spune si primul post al acestui ropic. Multumesc!

@@CR3ATIVe, Vezi? Ajut rang 1 :)) Deschide ba aplicatiile ca am chef de test, poate o sa fim in premiera 41 :))

Azi am de facut model de examen la romana, maine dam test la biologie si optional, pfff, nu o sa stau prea mult prin game, mai mult [/sleep].

O zi usoara si succes la failuri, pardon, [/news]-uri.

@CR3ATIVe, nu-l lasa p-asta sa dea teste, ca da fail :)) ()

Ba, cR, uita-te la semnatura mea, erai de FW :))

Era sa uit, ce mai face post-hunterul de Denysu? Mi-a fost dor de el...

Nu de alta, ma uitam la un simplu capac de pix in ora de engleza si mi-a venit in minte, cred ca au o legatura.

, eu fac bine, tu ce faci taica?

Ce bulan pe tine ba... de la 15:00 esti acasa...

Apropo, maine sper sa nu ma prapadesc prea rau... La scoala, diriga ne-a scazut multora puncte la purtare... (era inevitabil sa nu fiu si eu cu punctu' scazut). Tot ea ma felicita pentru limbajul utilizat in clasa, cred ca ma adora... Iar maine la 19:00 e sedinta............... :(((((((((((((((((((((

Ba, daca vreti coliva, va astept la Valcea... Sper sa nu se lase cu cereri de inactivitate.. =))

@, ioi, imi pare rau c-ai iesit, acum va fi o liniste pustie pe /f si la discutii. Oricum sper sa tinem legatura in-game, cine stie poate revi pe aicisa.

Asta este, baieti, m-ati pierdut, datorita lui Denysu, dar si a lui Oscuro, care s-a dovedit a fi un turnator.

Imi pare rau, dar asta este...

Chiar ieri am implinit 4 luni aici. 4 luni alaturi de niste oameni minunati, distractie si multe amintiri frumoase.

Sper sa-mi calcati pe urme si sa ajungeti niste stalpi in aceasta factiune, sa o sustineti si sa va dati interesul cat mai mult.

Va pwp si va iubesc pe toti, mai ales pe Iona si Irinel, alaturi de ei am petrecut foarte multe clipe frumoase.

Creative, esti un lider minunat si foarte serios, am admirat mereu asta la tine, tine-o tot asa, iti garantez, foarte multi te respecta. Ai respectul meu din plin!

Iona si Irinel sunt amandoi niste lideri pentru mine, ei m-au indrumat sa ating o functie importanta in aceasta factiune, tot respectul meu!

Am decis sa nu ies fara sa va las o mica mostenire, anume, modelul meu de live.

http://fbx.ro/y2pohkzawzxkqc9s

Va urez succes si pastram legatura!
Edited by Coko Legend

Cand ma vedeti online imi spuneti pe /f de salariu.

Va rog sa verificati topicul "Cereri pachete de anunturi / Pack of news" deoarece am raspuns la cereri si majoritatea ati primit cate un pachet. Nu incepeti pachetele pana nu sunteti platiti, cei care au in dreptul anuntului (4-gratuit) puteti sa incepeti pachetul, fiind cererile partenerilor nostrii din 69 Pier Mobs.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic