Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, de ce crezi ca a iesit Demi ? =))

Bravo . Nici nu stiu cand s-a bagat ideea asta cu doi sublideri, dar mie-mi place. Succes! :D

Edited by GodLike Zed

@, alegerea a fost făcută deja, una pe care nu o veţi regreta.

Regula cu doi sublideri e de aseară, de aia nu aţi ştiut.

Pentru restul, Demiurgul este contul secundar al lui Sartor. Felicitări, Sartor!

Dacă nu văd o mai mare "înghesuială" la concursul de peisaje, voi scădea premiul de la $25.000 la $10.000.

Detalii despre concurs aveţi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8154-news-reporters-imagini-peisaje-si-divertisment-pictures-landscapes-and-entertainment/

Ideea principală este să faceţi .. un peisaj. Nu cred că $25.000 reprezintă mărunţiş.

Buna seara dragi colegi! Cei care folositi aplicatia Whatsapp si doriti sa fiti "la curent" cu tot ceea ce se intampla in cadrul factiunii, v-as ruga sa adaugati numarul 0747^$@$@4 si sa-mi dati un mesaj pe whats cu numele de pe server, iar eu va voi adauga in grupul de conferinta. Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!

Edited by Xin

Nu mai dați numerele pe aici, pe urmă vă întrebați cine vă stresează cu telefoane inutile, să facă mișto. Noapte bună, dragii mei, vorbim mâine.

Exista aplicatie care blocheaza apelurile cu numar ascuns deci..

Nu vă mai faceţi numerele de telefon publice.. le-am cenzurat eu. Altfel, rămâneau aici 4 ever.. aţi uitat cât de duşmănoşi pot fi unii?!

Intradevar..te asteptam si pe tine pe whats, stim ca ai :))

Buna dimineata! Cei de rank 2 ce nu au tiparit ziarul sa-l tipareasca in urmatoarele zile. Nu vreau sa mai apara surprize neplacute, saptamana trecuta ultimul ziar a fost tiparit cu 2 minute inainte de termenul limita, nu mai vreau lucruri de acest gen. O sa intru si eu in game in aproximativ 1 ora. O zi buna sa aveti!

ms de /eject, asa sa tot faci, esti de treaba

Te rog să nu mai postezi aiurea.

Citiţi noul regulament al serverului, modificările sunt aici: http://forum.b-zone.ro/topic/251786-rules-update-50/?p=4220154

Explicaţie: dacă mai daţi bani pentru a se retrage reclamaţii sau cereţi, la rândul vostru, puteţi fi sancţionaţi de către admini sau lider.

legenda spune ca personajul denumit bobo inca mai misuna pe serverele B-Zone. Aici avem o dovada cu activitatea acestuia.

Selfie cu bobo si chopper-ul News Reporters cand s-a adaugat gift-ul.

x8ErhAd.jpg

Edited by Tuckson CN

@, a făcut Bobo linişte cu "îţi care ţie netu'". :))

Am avut şi un abuzer, din câte am observat. Ne-am cam pierdut vremea cu el, dar măcar nu ne-a înjurat pe noi sau facţiunea.

Nu e nici primul şi nu va fi nici ultimul, asta este. Ne auzim mâine, vă salut! Noapte bună!

@, oricum, a fost cineva experimentat, că a trecut cu 0/3 toate probele, chiar şi cea eliminatorie, probă cu care l-am evaluat personal.

@, bine ai venit! Nu te aştepta ca aici să fie ca pe RPG3, lucrurile sunt diferite. Mult succes!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic