Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poate o sa iau warn pentru ca postez aici si nu fac parte din News Reporter, dar am postat doar sa ii urmez multa BAFTA LUI RAZVITHX.

Cred ca merita acest post si vreau sa dupa aceasta factiunea foarte sus.

Scuzati postul meu inca odata. Noapte buna News Reporter Maffioto.

Bafta tuturor! Sper sa ne revedem prin NR sau alte factiuni, tinem legatura!

Bafta ba, si pe tine tot eu te-am adus.

Hai ca eu am iesit, felicitari Razvan pentru sublider faci tu treaba buna, ne mai auzim maine ca nu mai intru pe movie mi-a dat ban Krysty :-J

Vreau in primul rand sa va multumesc tuturor! In al doilea rand, bafta mai departe Jackie_Dee, imi pare rau ca pleci.

Acum pentru cei cu rank mic, pupincurismele nu va ajuta cu nimic cu atat mai putin in fata mea.

Sper ca impreuna cu Krysty sa realizam cat mai multe. Nu prea sunt bun la "discursuri de poet", prefer mai putine vorbe si mai multe fapte.

Edited by RazviTnx

Vreau in primul rand sa va multumesc tuturor! In al doilea rand, bafta mai departe Jackie_Dee, imi pare rau ca pleci.

Acum pentru cei cu rank mic, pupincurismele nu va ajuta cu nimic cu atat mai putin in fata mea.

Sper ca impreuna cu Krysty sa realizam cat mai multe. Nu-mi prea sunt bun la "discursuri de poet", prefer mai putine vorbe si mai multe fapte.

felicitari !

Succes in viata Jackie_Dee, nu te vom uita..

a fost prea tare pe movie, era unu cu hunter sus si numai dm facea =))

Sper ca impreuna cu Krysty sa realizam cat mai multe. Nu prea sunt bun la "discursuri de poet", prefer mai putine vorbe si mai multe fapte.

Da' eu vreau sa te pup mane ;)

Neata reporteri, ce faceti ?????

Ce activitate a fost dupa movie ??? ( nu am mai mutut sta ..am stat ieri in fata pc-ului de la 11 pana la 10 jumate seara , sper sa ma intelegeti )

P.s : intru in game ca vin Ag si sunt singurul reporter on , bafta !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic