Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

D4NNY nu e roman, ai scapat.

Tz4g4N? :-/ Nu cred...pare ca e tigan...si se comporta ca unul, ca jumatatea lui de creier este foarte influentabila de...etnia roma pe care o agream atat de mult. Cred.... :-

Edited by RobertCM

@toatălumea ce faceți când nu puteți dormi? Am problema asta mereu când este vară și nu-i din cauza căldurii.

Ii dau in cap (telefonului) de 2 3 ori si dorm ca un prunc...

Eh, faci sala? M-am dus si eu din iunie. Uite: Screen-Shot-2013-04-05-at-17.58.42.png

Uite si transformarea pe care vreau sa o fac >> 516e974be7168.jpg

Edited by RobertCM

Tz4g4N? :-/ Nu cred...pare ca e tigan...si se comporta ca unul, ca jumatatea lui de creier este foarte influentabila de...etnia roma pe care o agream atat de mult. Cred.... :-

Vorbeste mai incet, astia's peste tot.

Poza cu cartof:

potato0730.jpg

Tiganca e stimata ta nascatoare ;).

Ma da' chiar trebuie sa-mi folositi vorbele? Si tu si prostu' tau de lider.. o sa va dau in judecata manilor.

Da pana la urma cei mai slabi dintre noi au nevoie sa fie mintiti...ei sa stie ca e cineva acolo sus care ii vegheaza si ii ajuta, poate ii incurajeaza mai mult in situatiile delicate, probabil...

Stiintific, nu exista d-zeu si nu imi poate demonstra nimeni ca exista, este doar in capul nostru. Hai hai care e ala care ma contrazice? >:/ ; unde-i krysty sa imi spuna de puterea Lui spectaculoasa pe care o are mai jos de zona bazinului? br=

Intr-adevar, credinta intr-o divinitate nedescoperita arata slabiciunea omului. Nu vreau sa te jignesc, dar e o mare prostie ce tocmai ai spus.

Cu toate ca as putea vorbi ore-n sir despre asta (sunt credincios cu sufletul, nu ma duc la biserica, nu spun Tatal Nostru in fiecare seara, dar cred in Dumnezeu), nu o voi face pentru ca aceasta disputa interminabila e de cand lumea si pamantul. Stiinta vs magia sau nestiinta.

Doar pentru ca nu ai o dovada palpabila a ceva nu inseamna ca acel ceva nu exista. Cum explici fantomele, spiritele, intamplarile paranormale, casele bantuite si asa mai departe? Sunt tot un exemplu de lucru nepalpabil dar existent.

Intr-adevar, credinta intr-o divinitate nedescoperita arata slabiciunea omului. Nu vreau sa te jignesc, dar e o mare prostie ce tocmai ai spus.

Cu toate ca as putea vorbi ore-n sir despre asta (sunt credincios cu sufletul, nu ma duc la biserica, nu spun Tatal Nostru in fiecare seara, dar cred in Dumnezeu), nu o voi face pentru ca aceasta disputa interminabila e de cand lumea si pamantul. Stiinta vs magia sau nestiinta.

Doar pentru ca nu ai o dovada palpabila a ceva nu inseamna ca acel ceva nu exista. Cum explici fantomele, spiritele, intamplarile paranormale, casele bantuite si asa mai departe? Sunt tot un exemplu de lucru nepalpabil dar existent.

Cum ai spus si tu, mersul la biserica este o ineptie, te duci, faci una mica pe sub roba si puf, pacatele dispar, daca dai si 200 ron la popa se si inchina, daca mai pui si in cutia milei, ohoho. Si chestia aia cu facutu crucii in fata bisericii, wtf, nici diavolu sau dracii / varcolaci sau ce vreti voi nu mor in fata bisericii, ci doar daca intra pe teritoriul acesteia, deci, dc ti-ai face cruce cand treci prin fata? :O degeaba...

Cat despre partea a 2-a, sunt umpic mai sceptic, pentru mine, existenta unul lucru, este adevarat, nu se defineste prin palpabil sau nepalpabil, dar, trebuie sa am si un mic fir de ata de care sa ma agat ca sa pot cu adevarat sa cred in ceva, iar in dumnezeu, ma rog, prost spus, intr-o entitate suprema, cred, si am si o semidovada care ar fi mult prea mult sa fie o pura coincidenta. Eram cu niste prieteni, basem cam mult si am inceput sa vb despre dumnezeu, teoriile conspiratiei, pana mea, ce face lumea la bautura, si, eu sceptic, ca de obicei, toma necredinciosu, spuneam ca nu si nu. La un momentdat, am iesit afara cu un tip, care nici el nu credea, sa fumam o tigara. Am vb noi ca bajetii si la un momentdat fac eu, "ba, eu nu cred ma chiar asa ce zice tampitu ala, ce dracu, e prea mult, facem asa, Doamne da-mi un semn!", la mai putin de 20 de secunde am vazut fix deasupra mea prima stea cazatoare din viata mea. Coincidenta? nu cred... fantomele nu exista, ai vazut vreo fantoma in viata ta? sau vreun fenomen inexplicabil? WOW, se tranteste o usa, incredibil, nu a mai auzit lumea de curent... sau, intr-un satuc indepartat, din marea de vest a oceanului z din pavilionu b de pe marte s-a nascut o tipa cu schizofrenie, wow e posedata, BULLSHIT!

Cum ai spus si tu, mersul la biserica este o ineptie, te duci, faci una mica pe sub roba si puf, pacatele dispar, daca dai si 200 ron la popa se si inchina, daca mai pui si in cutia milei, ohoho. Si chestia aia cu facutu crucii in fata bisericii, wtf, nici diavolu sau dracii / varcolaci sau ce vreti voi nu mor in fata bisericii, ci doar daca intra pe teritoriul acesteia, deci, dc ti-ai face cruce cand treci prin fata? :O degeaba...

Cat despre partea a 2-a, sunt umpic mai sceptic, pentru mine, existenta unul lucru, este adevarat, nu se defineste prin palpabil sau nepalpabil, dar, trebuie sa am si un mic fir de ata de care sa ma agat ca sa pot cu adevarat sa cred in ceva, iar in dumnezeu, ma rog, prost spus, intr-o entitate suprema, cred, si am si o semidovada care ar fi mult prea mult sa fie o pura coincidenta. Eram cu niste prieteni, basem cam mult si am inceput sa vb despre dumnezeu, teoriile conspiratiei, pana mea, ce face lumea la bautura, si, eu sceptic, ca de obicei, toma necredinciosu, spuneam ca nu si nu. La un momentdat, am iesit afara cu un tip, care nici el nu credea, sa fumam o tigara. Am vb noi ca bajetii si la un momentdat fac eu, "ba, eu nu cred ma chiar asa ce zice tampitu ala, ce dracu, e prea mult, facem asa, Doamne da-mi un semn!", la mai putin de 20 de secunde am vazut fix deasupra mea prima stea cazatoare din viata mea. Coincidenta? nu cred... fantomele nu exista, ai vazut vreo fantoma in viata ta? sau vreun fenomen inexplicabil? WOW, se tranteste o usa, incredibil, nu a mai auzit lumea de curent... sau, intr-un satuc indepartat, din marea de vest a oceanului z din pavilionu b de pe marte s-a nascut o tipa cu schizofrenie, wow e posedata, BULLSHIT!

Exista sute de mii de marturii in legatura cu fantomele...

Ma da' chiar trebuie sa-mi folositi vorbele? Si tu si prostu' tau de lider.. o sa va dau in judecata manilor.

Aici apar eu, ca un cangur, si-ti zic: NE VEDEM PE FORUM FRT!

Nu, ce ai zis tu reprezinta punctul din care ateismul meu deviaza in credinta intr-o creatura divina. Eu cred, dar neg. Cat despre fantome, spirite, etc... Nu neg. Am patit-o, sper sa n-o mai patesc. Cand eram mic am avut cateva probleme cu partea asta, imi era frica, dar nu frica d-aia " Mi-e teama de intuneric, de fantome si de spanac ", ... Complicat, oricum. In fine, din cauza voastra, astia care alimentati discutiile, nu-mi gasesc eu loc in religie. Din cauza asta apreciez masonii. Sunt exact ce imi place mie. Pacat ca nu's mason. Daca eram mason iti dadeam warn up, ca eu controlam forumul. :X

Depinde de fiecare ba. Nu e asa. Fantomele nu reprezinta neaparat ce vezi tu in TV.. e mai grav, uneori. Alteori sunt doar energii, pur si simplu se plimba prin camera si le simti, ti se ridica parul de pe mana / ceafa, fiori pe sina spinarii, etc. Evident, sintomele precedente pot avea legatura cu multe lucruri, dar e putin probabil. In schimb, imaginatia noastra e adevaratul inamic in ... momentul in care dai de un incident de acest fel. Apar frica si adrenalina, pe rand. In momentul fricii, mai ales daca esti in intuneric, iti inchipuiesti lucruri de care iti e frica, iar in adrenalina ti se pare ca au disparut. De fapt, nu a fost nimic de genul acolo, ci doar o mica energie care ti-a produs frica. Trebuie sa stii sa te controlezi, daca ai auto-control, n-ai fantome-n viata ta.

Ironic, scriu postul asta si am fiori pe coloana. :))

* In copilarie am avut parte de mai multe intamplari legate de domeniul asta, insa una m-a marcat destul de rau. Hai, va povestesc maine, ma duc sa dorm. DACA MAI DORM, MAMA VOASTRA, NOAPTEA NU VORBITI DE PONEI SI CURCUBEE, VORBITI DE FANTOME.

Edited by rTs DanielBoyd

Neatza lume!

* In copilarie am avut parte de mai multe intamplari legate de domeniul asta, insa una m-a marcat destul de rau. Hai, va povestesc maine, ma duc sa dorm. DACA MAI DORM, MAMA VOASTRA, NOAPTEA NU VORBITI DE PONEI SI CURCUBEE, VORBITI DE FANTOME.

Subiectul cu ponei si curcubee il abordam alta data.

Neata baetzi!

Uite acum : Poneii si curcubeele ma sperie mai mult decat fantomele and shit X_X

Apreciez mai mult unicornii B-)

OViZO.jpg

wSpvl.png

Edited by Krysty xD

Neatza lume!

Subiectul cu ponei si curcubee il abordam alta data.

Ti-am citit comentariul si m-a pocnit rasul. :)))))

* Neata.

Neata baetzi!

Uite acum : Poneii si curcubeele ma sperie mai mult decat fantomele and shit X_X

Apreciez mai mult unicornii B-)

OViZO.jpg

wSpvl.png

Nu-i facut de el, e e de MrCoyutz. Asta se da mare, da-l dracu'. Nu esti singurul cu ponei din factiune cr7! ^.^

Se pare ca domnul vali inima de haur nu avea client la taxi si se plictisea...

La inceput am crezut ca e cava muzica indiana. La 1:21->1:23 si-a uitat versurile, si eu speram ca s-a terminat melodia...

Edited by Cartofar

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic