Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Denkat, eu văd că se numeşte "Discuţii" topicul. Nu mi-o lua de rău, dacă scria "probleme News Reporter" atunci aşa era. Mai facem şi noi câte o glumă pe aici. Dacă ar fi totul serios ar apărea monotonia şi alte chestii ce sigur nu v-ar conveni şi v-ar conduce către demisie.

Anunt pentru cei noi : Invatati bine regulamentul pentru ca sunt multi post hunteri si va vor raul. Welcome celor noi, daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati un rank mai mare.

@, succes cu facţiunea şi clanul, salutări!

Rank 1,2, verificaţi cu atenţie topicul "Servicii".

A fost redistribuit un pachet şi editată o dată (greşeală personală).

Mare atenţie la ce aveţi de făcut, căutaţi-mă dacă aveţi întrebări / nelămuriri.

Orice modificare adusă pachetului trebuie anunţată!

Verificati topicul de SEDINTE SI EVENIMENTE si de asemenea topicul Anunturi Importante.

Targul saptamanal NU se va tine in aceasta saptamana!

Atentie! Sedinta se tine VINERI!

Nu este o sedinta normal, va retin doar cateva minute.

Iar plictisesti lumea? Macar daca nu ai deschide gura n-ar sti lumea ca esti nab!!!

P.s: Imi e dorrrr de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Va iubesc si va puppppp cu dorrrrr!!!!

Verificati topicul de SEDINTE SI EVENIMENTE si de asemenea topicul Anunturi Importante.

Targul saptamanal NU se va tine in aceasta saptamana!

Atentie! Sedinta se tine VINERI!

Nu este o sedinta normal, va retin doar cateva minute.

Iar plictisesti lumea? Macar daca nu ai deschide gura n-ar sti lumea ca esti nab!!!

P.s: Imi e dorrrr de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Va iubesc si va puppppp cu dorrrrr!!!!

Ce faci baaaaaaaaaaa? :D

Antycus daca nu esti din factiune nu ai dreptul sa postezi...

E clar...multumesc pentru primire, extraordinara!!!

Se pare ca nu mai pot posta aici, dar asta e! De fiecare data cand nu mai pot rezista fara sa vad ce faceti si cum o sa mai duceti si vreau sa postez aici, o sa imi dau 2 palme si o sa inchid calulatorul!! TwinBlock, tu nu stii cum e sa iti fie dor de o factiune si de niste baieti cu care ai stat luni, pentru ca nu ai stat aici destul de mult sa ai niste sentimente deosebite pentru aceasta factiune! Am stat 183 de zile si am iesi, crezi ca gata, dupa uninvite am uitat tot? Crezi ca nu imi e dor de live, de emisiuni, de colegi si de tot ce inseamna NEWS REPORTER?????

Gata, nu voi mai posta aici, sa aveti grija de voi! Nu ii uitati pe cei care m-au ajutat sa devin o legenda a acestei factiuni, si nu ma uitati, sunt cel care i-a ajutat pe altii sa devina legende ai acestei factiuni!

Cu drag si dor Antycus aka Chips2000!!!!!!!!

@@LikEeE, B.Dup, aţi primit două pachete. I-am înlocuit pe cei ce şi-au dat demisia / au făcut cerere de inactivitate.

1. Reporterul Likee[baR] se ocupa de pachetul 4 al lui Dskk / 15.04.2014 - 20.04.2014, ora 23:59.
  2. Reporterul B.Dup se ocupa de pachetul 4 al lui BaxteR / 15.04.2014 - 20.04.2014, ora 23:59.

Mai multe detalii găsiţi în topicul 'Servicii'.

E clar...multumesc pentru primire, extraordinara!!!

Se pare ca nu mai pot posta aici, dar asta e! De fiecare data cand nu mai pot rezista fara sa vad ce faceti si cum o sa mai duceti si vreau sa postez aici, o sa imi dau 2 palme si o sa inchid calulatorul!! TwinBlock, tu nu stii cum e sa iti fie dor de o factiune si de niste baieti cu care ai stat luni, pentru ca nu ai stat aici destul de mult sa ai niste sentimente deosebite pentru aceasta factiune! Am stat 183 de zile si am iesi, crezi ca gata, dupa uninvite am uitat tot? Crezi ca nu imi e dor de live, de emisiuni, de colegi si de tot ce inseamna NEWS REPORTER?????

Gata, nu voi mai posta aici, sa aveti grija de voi! Nu ii uitati pe cei care m-au ajutat sa devin o legenda a acestei factiuni, si nu ma uitati, sunt cel care i-a ajutat pe altii sa devina legende ai acestei factiuni!

Cu drag si dor Antycus aka Chips2000!!!!!!!!

Ai dreptate, imi este tare dor de nabu asta (tu) :)) Poate ne mai vedem prin NR :D

Buna dimineata!Vreau sa va felicit pe toti din NR pentru ca faceti o treaba extraordinara!Am aplicat si eu!?Sper sa fiu acceptat!

Bună dimineaţa, colegi ! Doar ce m-am trezit şi eu şi intru în joc să termin raportul.

Eu nu intru astazi, sunt la Bucuresti. Am prins putina pauza si profit de wi-fi.

Aveti grija ce faceti.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glumesc

Ai grijă la ce mânânci în București!

Am fost la chinezesc, spital; am fost la pizza, spital;

Înseamnă că stomacul tău e praf.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic