Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ Ok ma depaseste.. Ma gandesc de cateva minute la rima.. Ce rimeaza cu metru?

Mi-am dat seama. Nu.. Nu rimeaza cu metru.

Edited by Tuckson

-- Nume: xZeref[Zuz]

-- Propunere: Propun ca la interviuri sa sarim peste partea cu "sunteti de acord sa trecem la intrebarile legate de x".

-- Detalii: Nu isi au rostul aceste intrebari, in plus trebuie sa fie de acord, daca raspuns negativ ii dam afara din live. Iar cand e live in multi, 5+ s-ar face spam aiurea.

-- Alte precizări: Pls, accept-o.

Nu trebuie neapărat să-i intrebi.

Trebuie să se vadă că se face trecerea, nu poţi întreba: "ce hobby ai", iar imediat după "în ce facţiune eşti".

Poţi doar să îi informezi. Exemplu: "Trecem acum la întrebările legate de viaţa caracterului vostru."

@ Inteleg, cred ca e bine asa.

Daca se uita un reporter rank 3+ aici si doreste sa faca o emisiune in 2 poate sa-mi dea pm sau sa imi dea mention. Mersiiiiiiii.

Lol, e posibil sa primesti wanted cand esti pe sleep.

Njugu98.png

Edited by Zuzi Zeref

Sper ca nu ati uitat ca aveti raport obligatoriu.

Cat despre noii reporteri care nu sunt obisnuiti. Ati primit pachete, majoritatea si ati facut greseala de a publica anuntul pe care la scris clientul, nu anuntul pe care l-am corectat. Atunci cand raspund la cereri voi trebuie sa verificati topicul si sa publicati anuntul CORECTAT de mine dupa ce clientul va plateste.

PS: #4months #of #leader

@ Ma bucura parerea ta! Am fost la scoala abia acum am scapat. Azi nu am chiulit. Mai pastrez absente pentru vremuri grele( si ore de franceza).

Edited by Tuckson

Si eu la fel al franceza, semestrul asta am 0 absente, dar am noroc ca in prima zi de scoala mi-a "fost rau" si m plecat de la franceza si fizica.

Se pricepe cineva la PhotoShop ?, nu am inca 50 de posturi si d-aia intreb aici, in loc sa postez la cerere PhotoShop.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic