Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ba hai sa facem grup pr whatsapp

A fost, dar.. e prea mult SPAM şi cine nu are răbdare nu rezistă.

Cine a aplicat pentru helper?

Doar două tipuri de jucători pot aplica: cei ce ştiu că au o şansă şi cei ce ştiu că nu au. :))

@ Iti sustin ideea si nu numai pentru ag. Ar trebui bagate comenzi speciale pentru fiecare news in parte: ag, info si rp in felul asta s-ar putea face poza in viitor numai la tabelul de pe site. Dar asta nu tine de Creative..

http://imgur.com/KO0lxwp- Ia aici personalizare.

aJwZwZh.png Mi-a placut de aceasta data, datorita faptului ca ati fost si voi simtiti si am fost in numar de 30 la sedinta. A fost frumos si momentul in care i-am facut o dedicatie la CREATIVe.

Kelton a respins propunerile lu' Gabi, propun sa facem o revoltă toți! Suntem singura facțiune care oferă unele servicii pe gratis, în rest toate ffacțiunile nu oferă nimic pe gratis. Noi oferim AG și nu avem decât Van, taxi, SI oferă servicii destul de scumpe și au Sultan, noi n-avem.

@ Si mie mi s-a parut destul de ok. Nu am invatat deloc si mi-a cazut ultima opera citita la subiectul 3 si am scris peste intinderea minima la toate compunerile. Acum sunt curiossa aflu cat am scris bine din tot ce am scris. Am asteptari pentru simularea asta. :)) @@Creativ3 Tu ce ai facut la simulare?

Voi cu simularile eu nici nu am fost decat primele 3 ore, la scoala, am fost la cafenea cu 3 fete si am stricat intr-o ora 150 LEI, nu mai fac d'astea... ca numa cu unu mi-o iesit ce am planificat :))) Defapt si-o meritat banii.

@, Aa, da, sa nu uit! XIN, suntem mandrii de tine ca ai fost promovat la functia de helper si iti urez mult succes sa o ai, pe viitor si cea de admin.

Acum avem si noi cu ce ne mandri. Aici in NEWS REPORTERS sunt oameni cu caracter!

@@Tuckson, romana nu e punctul meu cheie, nu imi place decat analiza pe text, nu sunt un mare fan al "tocitului si reprodusului", prin urmare, subiectul 3 a fost ceva "dificil" pentru mine in momentul de fata, de ce? Fiindca nu am invatat sincer sa fiu, comentarii. In rest, nu a fost foarte greu, am scris 4 pagini si in momentul de fata ma declar multumit de ceea ce am facut. Astept miercuri si proba la matematica, acolo am asteptari mai mari.

@ Felicitari pentru helper! Si eu la fel. Sper ca anul viitor la bac sa fie proza si nu poezie. Dar.. Acestea fiind spuse.. de ce ti-e frica nu scapi.

@@Creativ3 Nu mi-a placut niciodata invatatul si reprodusul. Nu vreau sa practic asta nici la bac. Desi spun asta subiectul 3 mi s-a aprut usor fiind ceva ce am citit ultima data chiar daca am facut nu,mai la clasa jumate de ora. Nu mi s-a parut dificil pentru ca odata stiuta opera daca citesti indicatiile de la subiectul 3 vin ideile atat timp cat esti dispus sa te invarti oleaca in jurul cozii si sa mai povestesti din opera. Am noroc ca nu am asteptari la mate si nu am invatat nimic altfel aveam oleaca de emotii. :))

@ Multumesc! O sa am nevoie. :))

Edited by Tuckson

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic