Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

dar nu s-a facut niciun update

S-a făcut, check rpg site. *când merge pentru toţi.

Noapte bună, mâine şcoală.. nu înţeleg de ce ne mai bagă şi şcoala pe gât zilele astea când sunt şi simulări.. oricum nu se pregăteşte nimeni pentru ore..

@, Modificarile pe care le stiu sunt: Cand inchide cineva iti arata cine.

Si la comanda [/su] alegi ce wanted sa ii dai. Un update super bun pentru departamente.

Tot nu putem face raportul online cu noul update pentru ca la A.G nu arata nimic. doar anunt pe /News

De fapt, iti poti da seama ca este /news dat la anunturile gratuite prin simplul fapt ca arata cum ca ai dat /news la xx:00.

Daca as fi in locul lui Creative, as face o limtia de 3 anunturi pe sesiune de anunturi gratuite.

Daca as fi in locul lui Creative, as face o limtia de 3 anunturi pe sesiune de anunturi gratuite.

Nu-şi are rostul. Oricum nu vom folosi acest sistem (noi din News Reporters) până nu va fi în faza finală.

@ Probabil mi-ar fi fost frica daca nu ar fi fost simulare sau as fi fost a 12-a sau as fi invatat.. Asa nu am o gara. Vinea pleaca vine alta. Am lucruri mai importante de facut acum decat o simulare prematura(pentru ca asta este daca ma intrebi pe mine). E buna si asta oricum. Ajuta pana la urma.

@ Da. S-ar putea spune. Imi place destul de mult Eminem ca si cantaret dar si ca si om..

@@DGS Daviid La ora aia cred ca ma foiam prin pat.. Adorm greu..

@@Creativ3 Ce fel de targ a fost?

Edited by Tuckson

@, ce şedinţă a fost aseară?

Despre ce s-a discutat?

Nu mi se pare corect ca noi sa ne chinuim cu rapoarte, iar unii de rank 5 sa intre pt log si dupa tot ei sa faca pe sefii.

Nu faci rank 5 în câteva zile.

Nu este facţiune care să aibă raport obligatoriu pentru rank 5. Facem din paşnică excepţie? (H.A. nu intră în discuţie. Acolo stai o lună+ pentru rank 2, minim un an pentru 5)

Rank 5 face parte din conducerea facţiunii. Cam asta e ideea, să-i îndrume pe începători şi să sancţioneze greşeli.

A, că unii sunt inactivi, asta e treaba leaderului să ia măsuri.

Nu mă pun să "mă stresez" că am de postat un raport de activitate la rank 5. Am lucruri mai bune de făcut.

Edited by Xin

@, nu prea a fost sedinta, in mare parte i-a instruit kalyp pe cei mai "analfabeti" sa scrie corect. Si sa nu mai folosim cuvinte gen: sau batut, mai lovit si etc => AV.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic