Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Hooligan[]

Anunt: Ieri in intervalul 21:30-22:00, Avispa Rifa si Vietnamese Boys s-au duelat pentru cucerirea teritoriului Richman LS.
In urma acestui razboi, Vietnamese Boys i-a invins pe mafiotii din Avispa Rifa cu scorul de 15-0.

Dovada: http://imgur.com/5foop2v

Data: 25.03.2015

Alte precizari: ~~

Anunt:Ieri in intervalul 21:30 si 22:00, Green Street Bloods si Red Dragon Triad s-au duelat pentru cucerirea teritoriului
Docks I LS. In urma acestui razboi, Green Street Bloods i-a invins pe cei din Red Dragon Triad cu scorul de 14-1.

Dovada: http://imgur.com/qYS8pIw

Anunt:Ieri in intervalul 21:00 si 21:30, Avispa Rifa si 69 Pier Mobs s-au duelat pentru cucerirea teritoriului Bike Rent SF.
. In urma acestui razboi, Avispa Rifa a reusit sa ii invinga pe mafiotii din 69 Pier Mobs cu scorul de 8-7.

Dovada: http://imgur.com/utCoRNQ

Anunt: Ieri in intervalul 21:00-21:30, Vietnamese Boys si Verdant Family s-au duelat pentru teritoriul Verdant II LS.
In urma acestui razboi, Vietnamese Boys a reusit sa isi castige teritoriul, invingand cu scorul de 15 la 0.

Dovada: http://imgur.com/kFZVRtd

Nu se mai dau asemena RP-uri man... nu ma asteptam ca tu sa nu stii asta.

posturi mai lungi ca de nu iei warn !

A fost avertizat de către lider, nu mai trebuia să faci şi tu un +1 pe tema asta.

@, nu eşti membru şi nu ai dreptul să postezi aici.

În plus, testele se dau în joc, nu pe forum.

Contactează un membru cu rank 4+.

Salut baietii.

Zic din prima: Am mai postat o data aici, cu o propunere pe care dvs. ati agreat-o. Nu ati fost contra, ba chiar mi-ati fost alaturi.

Va rog frumos, nu dati REPORT, nu este frumos. Imi cer scuze ca postez aici, dar, astfel voi avea o mai mare audienta. Va multumesc pentru intelegere si succes la raport.

Uitati-va va rog frumos la aceasta propunere. Este vorba despre comanda [/getgift] celor care sunt activi.

Link: http://forum.b-zone.ro/topic/264449-propunere-getgift-1-10k-sau-10-50-gold/

@, deja faci posturi doar pentru +1 si pentru un plus la propunere, cine are de gand sa-ti dea plus iti va da, cine nu, nu. Iar in legatura cu propunerea ta... nu merita asa ceva.

@, nu mai fa posturi inutile, cu scopul de a face +1. Daca aceasta problema persista si in continuare voi fi nevoit sa-ti dau report, o seara placuta.

Intrebare: Credeti ca e posibil ca Saxobeatt sa aiba cont in NR?

@, si @@CR3ATIVe, Salut! Aseara la 1:04 Inainte sa inchid sesiunea de anunturi, am primit crash! Primesc ceva ? Sper sa nu! Si acum sincer nu as fi dat /q. A aparut dintr-o data pe chat Errooging sau ceva de genu cu un scris albastru si apoi la max 1 secunda am primit Crash.

Edited by ClaudiuXBB

Ar trebui să ne uităm cine nu are post de la Saxobeattt

Nu vă înţeleg ce vă tot agitaţi şi enervaţi cu post-hunterii. Treaba e simplă: verificaţi de 3 ori un anunţ înainte de a-l posta şi nu veţi avea reclamaţii şi sancţiuni.

Majoritatea plecaţi din facţiune pe motiv: "prea mulţi post-hunteri". Ce vină avem noi? Aveţi voi singuri grijă de voi.

@, stii vorba aia, cine se scuza se acuza. Desi nu cred ca si-ar face el cont sa faca reclamatii. O fi vreunu din factiune care are chef de posturi, ca si multi alti post-hunteri. Coko e baiat smecher.

Scuzati-ma ca postez aici, postez pe riscul meu.

Vreau sa va informez cu privire la faptul ca NU AM NICIO LEGATURA CU ACEL CONT.

A fost probabil un copil care nu a avut imaginatie si a stat pe TAB.

Stiti foarte bine ca eu va iubesc si ca va vreau doar binele, asta e factiunea mea de suflet, chiar daca nu sunt in ea.

P.S: Am facut doua posturi in toata viata mea, atunci cand am fost injurat foarte grav de tot neamul. In concluzie, sper ca ati inteles ca nu eu sunt acel plictisit, pentru ca URASC post-hunterii si reclamatiile.

Puteti sa ma si injurati, nu-i problema. :))

Hai, va pwp.

Nu dati report, pls, voiam doar sa va informez :*

Bafta la raport!

@, data viitoare când dai un anunţ RP, încearcă să egalezi rândurile (r1 să rămână mai mare ca r2), arată mai bine.

Văd că te pricepi şi să scapi de post-hunteri. Nu degeaba eşti în Ultras South.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic