Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Andrey05, eu am calculator destul de slab, rar am 30 de FPS pe GTA, Bandicam imi face lag mare dar cu Fraps e acceptabil. Insa dupa parerea mea si Fraps are un dezavantaj, se opreste odata la 30 de secunde daca nu ai un cont premium sau ceva asemanator.

@, eu am acel lag cu aproape orice program, e de la calculator cred :))

@, bun venit, mare grijă la AG-uri!

Se pare că nu mai sunt probleme cu crash-urile, am redeschis cererile pentru interviuri.

Noul sublider News Reporters este Tuckson. Felicitări!

Multumesc pentru functie! Sper sa o tin cat mai mult!

, , multumesc pentru urari. :D

@@Wizard Zeref, nu dam post, cum sa dam. Ar fi fost mai frums daca erai si tu aici in News Reporters. ;3

@@Wizard Zeref, vacanţă plăcută şi ţie!

Îmi pare rău că nu poţi să sărbătoreşti această decizie alaţuri de noi, dar Tuckson e fericit şi dacă bei un suc în cinstea lui. Corect, tuck? :))

Asa-i! Mare dreptate ai!

Edited by Tuckson CN

Multumesc pentru simulare si felicitari Tuck pentru rangul obtinut! Eram sigur ca tu vei fi sublider ;). Felicitari si tie Xin, ai facut alegerea cea mai buna.

Edited by Yozo Legend

Fw?

parca voiai sa fim prieteni si sa ne simtim bine. Face omu' o gluma proasta, isi cere scuze...iar tu Fw.... e prea de tot. te rog, daca te am jignit atat de tare, iarta-ma. Dar sa nu imi zici, te i.plor, "ca mi s-a urcat la cap". nu mi s-a urcat nimic, dar daca chiar te tii de cuvant in ceea ce ai zis, pot sa ma plang. Daca nu iti place ca imi cer scuze si aici, cu toate cele... oricum, m ai amenintat destul...dar sunt dispus sa trec peste.

Fw? parca voiai sa fim prieteni si sa ne simtim bine. Face omu' o gluma proasta, isi cere scuze...iar tu Fw.... e prea de tot.

Pentru acest lucru aş putea să te dau afară. Unde te crezi, totuşi? Cine eşti tu să-mi ceri mie socoteală sau să comentezi deciziile luate?

Şi mai şi spui că nu ţi s-a urcat la cap. Face omu' o glumă proastă, liderul îl sancţionează. Dacă am fost mai apropiat de voi şi nu v-am sancţionat pentru fiecare greşeală înseamnă că suntem prieten şi tolerez orice? Trezeşte-te la realitate până nu e prea târziu!

@, spor la învăţat!

Cât mai aveţi şcoală?

Saptamana asta, asa cred.

Neață bună tuturor, ce faceți? Mai stau puțin și ma apuc de raport. O zi faină!

@, mai am o saptamana de carte si inca 3 de practica la scoala... urat, nu?

Economic?

@, da Economic :)). Hai ca am plecat, bafta!

Sunt pe Tehnician in Turism, nu e asa dificil, sper sa iasa ceva. Dar daca ma ajuta Dumnezeu ma duc pe Arhitectura.

Fw?

parca voiai sa fim prieteni si sa ne simtim bine. Face omu' o gluma proasta, isi cere scuze...iar tu Fw.... e prea de tot. te rog, daca te am jignit atat de tare, iarta-ma. Dar sa nu imi zici, te i.plor, "ca mi s-a urcat la cap". nu mi s-a urcat nimic, dar daca chiar te tii de cuvant in ceea ce ai zis, pot sa ma plang. Daca nu iti place ca imi cer scuze si aici, cu toate cele... oricum, m ai amenintat destul...dar sunt dispus sa trec peste.

Glumele astea proaste nu le gustă toţi... cum a zis şi Xin, fă-le cu cine le agrează... nici mie nu mi-ar place să fiu făcut cocalar, fie şi la mişto.

Eu am terminat scoala pe anul asta.. De la anul.. Jocurile foamei. :)) Clasa a 12-a.. BAC.. mate info intensiv info.. M1... Deja incep sa-mi plang de mila.. Trebuie sa recuperez ce n-am invatat in 4 ani la mate... :))

De ce a plecat Demiurgul? ... Ce păcat că a plecat...

O sa intelegi cat de curand de ce a facut alegerea asta. Ai putina rabdare. :3

Mai merg doar maine la scola! :)) Termin! Vara este cel mai frumos.

Bună dimineaţa reporteri! Ce faceţi? Eu acum m-am trezit şi în scurt timp mă duc la liceu să-mi iau carnetul cu mediile.

Vorbim pe la ora 15:00 când voi ajunge acasă, până atunci aveţi mare grijă [/news]-uri.

Edited by Deft

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic