Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua colegi , ce m-ai faceti , azi am incercat sa fac un concurs de popularitate , dar din pacate unui participant i s-a intrerupt conexiunea si mie la fel si nu am mai putut intra in joc pana la ora aceasta, voi face peste 1 saptamana ,doua, dupa ce imi rezolv conexiunea la internet..

Anoligarh va felicita cu ocazia celei mai bune, mai frumoase si mai placute sarbatori din lume, incheierea anului scolar.Fie ca vara sa fie lunga si sa nu va ganditi la scoala.

Pfff.....Mai Craciun mai.Nasol rau ca pleci.Inca imi mai aduc aminte ce fericit am fost cand mi-ai dat 10k pentru ca te-am ajutat sa fac skill la mechanic. :)) Unde pleci?In ce tara?Bafta oricum si ai grija la buzunare :))

SI tu SkiizO...Bafta napule! :))

Edited by MrYonutz

Ei bine baieti a venit ziua in care trebuie sa va urez bafta in continuare. :(( Aveti grija de voi, in special cu [/news]-urile .. :)) Glumesc (:P), am iesit din News Reporter de cateva minute si deja imi este dor de voi :(( Cand am sa ma intorc in tara, primul lucru pe care am sa il fac este sa aplic aici :D (Cu putin noroc poate trec si test-ul) :)) Sper sa ma primiti cu bratele deschise in Iulie :D Acum cred ca ar fi timpul sa mai si tac .. o.0 . Acesta va fi ultimul meu post aici .. (timp de 3 saptamani). Va multumesc baieti pentru plecarea calduroasa de care am avut parte. :* Si nu uitati, Craciun_Raz va fi mereu alaturi de voi :D Multa bafta in continuare. :X Apropo.. kaTaa.bb ai grija de tine :P | Craciun_Raz has left the HQ. :))

Multa bafta Craciun_Raz si ai grija de tine, esti o persoana deosebita cu un caracter rar intalnit in zilele astea. Iti vom simti lipsa cu toti, chiar si Caps (care nu e asa de sentimentalist). Te astept inapoi in News Repoter, mult succes!

Succes in continuare, Craciun_Raz !!

Nu am apucat sa ne cunoastem asa bine, deoarece abia am intrat in aceasta factiune. Pot spune ca in acest putin timp petrecut am observat ca esti un tip demn de tot respectul si cum a zis si UnknownX, o persoana cu un caracter rar intalnit.

Sper sa ne vom putea revedea cat mai curand.

EDIT: Am iesit, ma duc la TV, salutare tuturor si noapte buna pentru cei ce deja s-au culcat.

Edited by Alpha287

Ba Craciun_Raz (eu fiind cel mai sentimentalist membru din NR ) pot spune ca mi-a stat un nod in gat gandindu-ma ca iesi :D

Este un om special...tacut dar special :)

Bafta mai departe! Eu raman aici pana te intorci tu !:))

Ps: Noapte buna News Reporter ; vorbim maine dimienataa! :!!

In sfarsit merge si forumu'...Deja am pus casa sper sa o vand pana diseara..Nu uitati de sedinta diseara la ora 21:00.

Edit: Eu fac Concurs De Popularitate astazi mai pe seara !!!

Edited by Caps

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic