Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ! Am ajuns şi eu de la şcoală acum puţin timp, intru mai încolo în joc. Ne vedem atunci ! Succes la anunţuri !

Edited by Tibyy

Deeu demisa?

Vrem sa stim si noi povestea,sau cel putin eu vreau.

Poveste? Ce poveste? Nu e vreo poveste, m-am saturat de anumite lucruri din partea ei, i-am tolerat prea multe, multe persoane mi-au zis ca am avut prea multa rabdare cu ea, ca i-am acordat prea multe sanse cand ea si-a batut joc, de data asta va gusta din partea mea rea, din omul care sunt cu multi, nu omul dragut si amabil care eram cu ea, care o ierta mereu.

Bun, toate bune si frumoase, dar noi nu am mai facut nimic nou de ceva timp. Propunerea lui syl01 este, geniala! Asa ca, am si bagat acea "emisiune", pentru mai multe detalii, click. Aceasta emisiune este organizata doar o singura data pe saptamana, aveti cu totii (rank 3+) dreptul sa ma intrebati daca puteti face aceasta emsiune, celui care ii zic da, o poate face. Celor care le zic nu, sa ma intrebe in urmatoarea zi, nu tot in aceeasi zi, voi mai modifica acolo putin, chiar acum, ca sa fie totul clar.

Buna seara News Reporter,pot zice lui Deeu bafta in continuare,din pacate ai iesit si tu.Vreau sa il feliciti pe The.Mister pentru rank,pentru devotamentul lui pe care l-a depus in News Reporter.Sa vad daca mai intru in joc,daca nu ne vedem maine dupa 14:30.O seara buna.

Salutare tuturor!

Am ajuns si eu de la liceu.

Deeu...Eu te cunosc de ceva vreme, de vreo 3 luni. Stiu ca esti de treaba si tii la gluma. Asta e acuma...Tu ai facut multe lucruri pentur mine in ceea ce priveste News Reporter, dar asta e. Succes in continuare!

Felicitari Mister pentru rank.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic