Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata. Am inspectie azi, o tona de teme, ne vedem deseara.

@Diseara :)

Buna ziua Reporterilor :D, tocmai am venit de la scoala dar nu vad pe nimeni in joc :(... sper ca o sa veniti si voi cat de curand posibil!

Salutare, gata pe azi (prima parte). Mai am speech-ul la engleza, studiul la bio si pregatirea 8-|. Ne-auzim in curand, oricum, am sa intru macar putin pe server, dupa ce mananc.

Am plecat la pregatire, revin pe la 19:30, dar din pacate nu voi putea intra in-game, mai am de studiat inca. Asa ca nu stiu daca ne mai vedem astazi, va doresc bafta la AG si la interviuri! :)

Degeaba ma rogi,Max .. le dau intr-o ordine anume.Toata lumea primeste pachet cand ii vine randul.

@iulys:sau poate inainte de a-ti reinstala windowsul ar fi bine sa iti reinstalezi driverul de la placa video.

Edited by Snugst3rr

@Diseara :)

Buna ziua Reporterilor :D, tocmai am venit de la scoala dar nu vad pe nimeni in joc :(... sper ca o sa veniti si voi cat de curand posibil!

Dai o tura pe dex si scrie ambele cuvinte. Plus ca ne-a zis si profa ca "deseara" este corect.

Robytzu05 am vazut ca ai la semnatura un aparat Nikon, cat de bune sunt in comparatie cu restul marcilor mari?

Nu e semnatura proprie, dar din cate stiu, sunt cele mai bune. Am fost vara asta intr-o tabara de fotografie, asa ca hai sa iti arat cateva "scule" sa zic asa, de cateva zeci sau sute de milioane de lei.

zqb7r8hgpeg6j2n5rwqt.jpg

3uyv9r1fqmv13tvtc61g.jpg

Buna seara, reporteri! Am pierdut 3 ore cat am lasat caracterul afk, primisem kick dupa prima jumatate de ora :-W.

Din pacate nu pot intra, trebuie sa termin studiatul la biologie si sa pregatesc si acel speech, of! Dar ma impac cu gandul ca dupa ziua de maine vine week-end'ul :X.

Asa ca va urez spor la anunturi si interviuri, ne-auzim maine!

Nu e semnatura proprie, dar din cate stiu, sunt cele mai bune. Am fost vara asta intr-o tabara de fotografie, asa ca hai sa iti arat cateva "scule" sa zic asa, de cateva zeci sau sute de milioane de lei.

Ma gandeam ca nu e semnatura proprie, dar daca tot il aveai acolo m-am gandit ca simpatizezi marca, eu de curand am vrut cumpar un aparat, dar nu ma decideam intre marci, dar am ales bine se pare :)

insfarsit am rezolvat problema( doar am aflat cum sa intru :)) ), noroc ca mi-a trecut prin cap sa fac alt user si sa intru pe el :))

Se pare ca pe administrator nu pot intra :|.

Buna seara.

Maine am o zi destul de grea cred... Se poate sa fiu ascultat la istorie si logica. :-S

Cred ca intru in-game putin mai tarziu.

Edit: Bafta cLaUle. Te saluta Ionel. :)) Mult succes in continuare, mi-a facut placere sa te cunosc.

Edited by MrYonutz

Ce sa mai zic, va inecati ca tiganii la mal. Cand totul mergea bine, chiar spre perfect, ati inceput sa va certati. Felicitarile mele, asta nu o sa ramana asa, saptamana viitoare am terminat probleme cu scoala, adica e situatia clara, stiu la ce sa ma astept. Dupa asta, am grija de NR. Mic sfat, revizuiti-va comportamentul!

Ce sa mai zic, va inecati ca tiganii la mal. Cand totul mergea bine, chiar spre perfect, ati inceput sa va certati. Felicitarile mele, asta nu o sa ramana asa, saptamana viitoare am terminat probleme cu scoala, adica e situatia clara, stiu la ce sa ma astept. Dupa asta, am grija de NR. Mic sfat, revizuiti-va comportamentul!

Imi spune si mie ce sa intamplat cat am fost inactiv?..

In sfarsit gata cu ghipsu :X imi incep antrenamentele dinou :X

Voi ce mai spuneti ? cu ce va mai laudati?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic