Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare re porteri!

Multa bafta yoane in continuare :( pana la urma se pare ca ne-am inteles bine :)

Baieti eu se pare ca o sa fiu incativ azi si maine... fac o mica plimbare, poate o sa mai pot intra mai tarziu da nu garantez, deci ne vedem duminica, multa bafta la news/live !

Edited by ValentinNn

• MrYonutz bafta in continuare, nu am apucat sa te sunosc mai bine...dar in aceasta perioada mi-ai parut un tip de treaba...ne mai auzim!

P.S: Colegii, nu sititi cand trebuie postat raportul de activitate ?

Edited by Bratu

Gata cu liceul si a venit WEEK-END-ul.. inca 1 sapt. mai chill asa si dupa, momentul mult asteptat <:-P. Ma duc sa mananc ceva si intru si eu in-game in curand. Poate-mi fac si-un nes ca ma simt cam obosit (:|.

Yoane, bafta in continuare!

Cand vei vedea topicul deschis, vei sti :P.

Cam asta a fost si cu News Reporter pentru mine. Sunt pentru a patra oara consecutiv aici. Mi-am facut multi prieteni si vreau sa va multumesc pentru ca m-ati primit calduros si m-ati invatat cum e treaba pe aici. Am trecut prin multe lucruri, multe greutati dar am trecut cu bine si News Reporter este tot pe primul loc, acolo unde trebuie. Va sfatuiesc sa o luati mai usor cu certurile pentru ca nu se merita sa va certati, mai ales pe /f. Aveti grija de voi si de Unk, nu-l mai lasati la femei. Iti multumesc si tie NubX pentru ca m-ai primit iar.

Succes in continuare!

M-ai dezamagit... stii tu de ce... Bafta in continuare !

• MrYonutz bafta in continuare, nu am apucat sa te sunosc mai bine...dar in aceasta perioada mi-ai parut un tip de treaba...ne mai auzim!

Dupa sedinta.

Salut. Weekend time. :> si sapt viitoare ma duc de forma :))

Bafta Ioane .... asta e o ne mai auzim noi sotioara :> :D

Bafta Ioana!!!!

Ti-a plecat sotia Greeta :))

Back de la scoala.... dar ma duc la concurs :X

Ne auzim deseara, succes la /news-uri , /live-uri , ziare!

Se pare ca nu's bun de reporter, mersi pentru sansa acordata

aici sunt anunturile din pachetul lui joseph-> http://imageshack.us...21/pachet1.png/ , sa-l contiune cineva, sau nu stiu

bafta in continuare

p.s. unk daca ai fi jucat samp pe un server ZM, imi vei da dreptate-> http://imageshack.us/photo/my-images/594/newsrp14.png/ (da , dar asta e server RP nu ZM, dar aveam putine news-uri pentru raport si improvizam...)

Edited by paulyks

Tocmai tu ai spus-o, acesta nu e un server ZM. Improvizatia a fost buna, imi place, recunosc, dar e server RP si chestia asta te-a costat. Multa bafta in continuare!

Iulys - tu intri , eu am iesit.

Paul - tu ai fost dat afara, altii intra.

Revin mai tarziu, bafta !

Debia astept sedinta.

Bafta Paul mai departe. Ce-i drept a fost frumos news-ul, dar e Non RP.

Edited by S1mpleBoy

Salutare, reporteri...am revenit si eu de afara...ne auzim in game! Sper sa se tina sedinta :X!

Bafta celor care ne-au parasit astazi!

P.S: Audi, bine facem....tu ce faci? Ce meciuri ai bagat la pariuri:>?

Bafta tuturor. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi, sa va am alaturi ca prieteni / colegi. Nu o sa va uit. Am facut aceasta decizie deoarece in urma scandalului cu numai ii zic numele ca imi e deja scarba am ajuns la rank-ul in care trebuie sa intocmesc un raport, iar timpul nu imi permite sa pot intocmi acest raport dasta am ales aceasta metoda ( Nu ca nu am luat rank-up ). In primul rand vreau sa salut pe Snug, breakz, H20, MrYonutz care a iesit, Alexy29, Bratu, Ale, Mrrn, Gabriel123 si toti ceilalti care a-ti fost la fel pentru mine, si nu il ultimul rand UnknownX pentru care ii multumesc ca mi-a oferit atatea sanse. Am sa mai reintru in NR peste ceva timp cand o sa pot intocmii raportul. O sa imi fie dor de voi va iubesc :*:D. Si pentru acea persoane care se stie ( Valentinnn ) nu ai scapat de mine ca sa stii. Succes in continuare.

Bafta tuturor. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi, sa va am alaturi ca prieteni / colegi. Nu o sa va uit. Am facut aceasta decizie deoarece in urma scandalului cu numai ii zic numele ca imi e deja scarba am ajuns la rank-ul in care trebuie sa intocmesc un raport, iar timpul nu imi permite sa pot intocmi acest raport dasta am ales aceasta metoda ( Nu ca nu am luat rank-up ). In primul rand vreau sa salut pe Snug, breakz, H20, MrYonutz care a iesit, Alexy29, Bratu, Ale, Mrrn, Gabriel123 si toti ceilalti care a-ti fost la fel pentru mine, si nu il ultimul rand UnknownX pentru care ii multumesc ca mi-a oferit atatea sanse. Am sa mai reintru in NR peste ceva timp cand o sa pot intocmii raportul. O sa imi fie dor de voi va iubesc :*:D. Si pentru acea persoane care se stie ( Valentinnn ) nu ai scapat de mine ca sa stii. Succes in continuare.

\

Bai Greet acum serios imi pare rau ca ei iesit, erai uni dintre cei mai glumeti cu care puteam face glume fara sa te superi. Succes in continuare si sper sa tinem legatura, Respect!

Felicitari celor ce au luat Rank-Up !!!

Felicitari everzor pentru rank 4... tine-o tot asa;)!

Edited by BrEaKzuTzU

Greet nu-i capat de lume.Ai mai trecut prin asta si ai scos-o la capat,te-ai si impacat cu respectivul si ai uitat de toate problemele, apoi ai revenit in NR sa-mi dai mie batai de cap :))

Eu te asigur ca atunci cand o sa revi in NR pe mine o sa ma gasesti tot aici :) . Succes in Garbage Man !

Felicitari celor care au luat rank up!

Bafta Greet!

Ma cam dezamagit aceasta sedinta (nu ca nu am luat rank... ci pentru acelasi motiv de data trecuta...) si sunt sigur ca nu sunt singuru.Factiunea nu o parasesc pentru ca o iubesc , dar UnknownX are dreptate nu suntem destul de uniti , si chiar azi l-am indemnat pe cineva sa nu iti dea pm .... si nu stiu daca a dat sau nu , as vrea si eu mai multe activitati in echipe , sa ne distram , e o plictiseala totala , mi-e si lene sa intru in game cand ma gandesc ca singurile activitati pe care le fac sunt AG-urile si RP-urile.Noroc ca mai sunt 2-3 care mai vor sa faca un "colectiv".

Edit: Acum ne-a parasit si S1mpleBoY. :|

Edited by iulys30

Dupa cum bine se observa mi-am depus si eu demisia.

Sincer, as vrea sa incerc si alt ceva sau sa ma intorc in FBI.

Sunt un tip care-i place sa fie intr-o continua miscare.

Ceea ce acuma, in NR nu am posibilitatea, datorita ca invitatii mei sunt OFF , sau la live dulu cand e "X" nu e"Y", ceea ce m-a plictisit ingrozitor.

Spor la munca News Reporter !

Am iesit si eu colegi , sunt cam dezamagit de cei care au iesit in aceasta seara , ati iesit pe niste motive ... , eu nu cred ca trebuia sa iesiti pentru ca , prin cate am trecut eu dealungul acestor 8 luni trebuia sa ies de vreo 10 ori , dar .. eu sunt inca aia , poate va ve-ti reintoarce aici .. , noapte buna ..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic