Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare News Reporter!

M-am intooors :)

OO ce de tensiuni sunt pe aici.... mai baieti va mai spun o data cu riscul de a ma repeta: Invatati sa respectati si lasati orgoliul ptr ca nu este bun, nu mai fiti asa invidiosi pe cei care primesc rank si respectati pe oricine, indiferent de functia din factiune ptr ca sunt oameni ca si voi.

Everzor sincere felicitari! chiar daca mai bine de jumatate din factiune te invidiaza in modul rau si chiar daca multi gandesc ca ai ajuns acolo intr-un mod incorect nu este asa, eu chiar cred ca meriti locul acela si sper sa faci o treaba buna!

Buna ziua reporteri , acum m-am intors si eu de la fotbal , am crezut ca nu mai ajung acasa la ce frig era pe teren, imi ingetase si mainile :|.

Buna Seara !

Scuze ca postez aici, dar acest mesaj este pentru toti cei care au fost alaturi de mine si m-au ajutat.

Ex: Marik ( care-i multumesc ) ; Iulys ( Baiat de nota 10*, am incredere in el, nu mi-a luat un banut, cu toate ca uneri din cauza mea a iesit in pierdere ), Cloud ( :P ).

RETRAS! Bafta News Reporter !

Imi pare rau ca te retragi :|

Mai aveam si eu cui sa ma plang :) dar acu....

Edited by iulys30

Salutari News Reporter

In sfarsit am si eu parte de putina relaxare, saptamana asta am fost foarte ocupat cu scoala...:-W

Asa ca vreau sa ne auzim, vorbim in game, am stat de miercuri sa tot ivat la fizica ca am niste probleme...

Salut, NR! Cam slabuta activitatea in week-end. Ma rog, a fost o sapt. buna per ansamblu, acum sa o incepem si pe aceasta, sa terminam cu scoala si sa vina vacanta, ca mi-e dor sa simt acea atmosfera specifica sarbatorilor, acel miros specific, rudele, bucatele etc. Si-asa revelioanele am inceput sa le fac cu prietenii, macar ma mai bucur si eu de Craciun alaturi de ai mei.

Asadar, ma duc sa mananc si sa-mi termin de scris pe maine (asa obisnuiesc eu, duminica seara). Pe voi v-am pupat si ne-auzim maine! S-aveti un inceput de sapt. cat mai grozav!

Edited by everzor

Buna seara News Repoter , acum vreau si eu sa postez ceva .. sa va spun despre sedinta de acum doua seri si toate cele intamplate ..

Bun , cum spunea si UnknownX ca nu suntem o echipa, asta este adevarat , nu suntem acum o echipa, dar putem fi .. cu multa munca si cu incredere.. nu cu invidie sau cu altceva .. De exemplu cum a luat vineri seara everzor rank 4 , dupa cum bine se spune , unii din aceasta factiune sunt invidiosi pe everzor ca a luat rank 4 in scurt timp.Da , el a luat rank 4 pentru munca depusa si pentru seriozitatea care o dovedeste si chiar aveam nevoie un rank 4 de incredere si serios .. si sa nu fim invidiosi pentru ceea ce ajung unii , nu se dau rank-uri pe prietenii sau altceva , este munca voastra .. Cei care sunt invidiosi , sunt deoarece nu au ajuns la seriozitatea si munca dovedita de everzor . Vreau sa il felicit pentru acest rank deoarece chiar il merita.

Atat am avut de spus si sper sa ajungem in stadiul in care sa nu mai fie nicio cearta sau altceva , sa fim uniti.

Noapte buna tuturor.

N' seara News Reporteri, sunt nou vostru coleg Rubby. Sper sa ma acomodez cat mai repede, sa fac o treaba buna, si sa ne intelegem bine. O seara placuta va urez !

Buna seara News Reporter ! Nu demult am devenit si eu membru alaturi de voi si doresc sa va spun ca imi pare bine. Ma voi stradui sa fac o treaba buna, sa nu va dezamagesc sau sa-mi fac o imagine proasta. Ne vedem in-game, salut !

Buna dimineata, reporteri! ~o)

Buna seara News Repoter , acum vreau si eu sa postez ceva .. sa va spun despre sedinta de acum doua seri si toate cele intamplate ..

Bun , cum spunea si UnknownX ca nu suntem o echipa, asta este adevarat , nu suntem acum o echipa, dar putem fi .. cu multa munca si cu incredere.. nu cu invidie sau cu altceva .. De exemplu cum a luat vineri seara everzor rank 4 , dupa cum bine se spune , unii din aceasta factiune sunt invidiosi pe everzor ca a luat rank 4 in scurt timp.Da , el a luat rank 4 pentru munca depusa si pentru seriozitatea care o dovedeste si chiar aveam nevoie un rank 4 de incredere si serios .. si sa nu fim invidiosi pentru ceea ce ajung unii , nu se dau rank-uri pe prietenii sau altceva , este munca voastra .. Cei care sunt invidiosi , sunt deoarece nu au ajuns la seriozitatea si munca dovedita de everzor . Vreau sa il felicit pentru acest rank deoarece chiar il merita.

Atat am avut de spus si sper sa ajungem in stadiul in care sa nu mai fie nicio cearta sau altceva , sa fim uniti.

Noapte buna tuturor.

Multumesc pt. cuvinte, nici nu stiu cum sa va mai multumesc, fie ca o spuneti cu sinceritate, fie ca e cu o invidie ascunsa. Am spus in nenumarate randuri, cuvintele unora pot insemna mai mult pt mine decat orice rank. Puteam fi si Intern acuma, daca lumea ar fi spus aceleasi lucruri despre mine, la fel de multumit si recunoscator m-as fi simtit pt ele.

Si ma bucur ca ce-am discutat ieri dimineata, amical sau nu, te-a ajutat macar putin, dupa cum ai afirmat. Chiar ma bucur!

Buna seara News Reporter ! Nu demult am devenit si eu membru alaturi de voi si doresc sa va spun ca imi pare bine. Ma voi stradui sa fac o treaba buna, sa nu va dezamagesc sau sa-mi fac o imagine proasta. Ne vedem in-game, salut !

I-ote-te! Ai ajuns si tu in sfarsit aici, slabatura! :) Sper sa te-acomodezi repede, ma bucur ca ai intrat, bine-ai venit!

Si BUN VENIT! si celorlalti care-au trecut deja testele. Bravo!

S-aveti un inceput cat mai bun de sapt.!

Buna dimineata NR.

Welcome celor noi, daca nu sunteti siguri de anumite lucruri sau nu stiti nu ezitati sa intrebati!!

Ma imbrac si eu sa plec la scoala.... ultimele 3 zile :X de anul asta.

Ne auzim deseara, bafta la news-uri, live-uri, ziare etc!!

Salutare la baieti :>. Se pare ca am revenit iar NR pentru nu stiu a cata oara, faza este ca eu nu pot sta fara NR, este ca o familie pentru mine dasta am revenit pentru a ma schimba fata de cum eram acu 1 saptamana. Sper ca acum chiar NR sa fie o echipa adevarata, fara CERTURI.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic