Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut bai, vezi ca s-a stricat sistemu' de iluminare din HQ, te asteptam sa il repari.

Salut nab, ma uite ce e acum am war dar dupa o sa vin sa vad ce pot face, dar daca e de la fire nu ma bag ca am familie acasa ! Daca il repar imi dati 1 live moca.

Daca bei ma...

Da..

Ba Daniele am auzit ca pleci si nu m-am putut abtine, trebuia sa vin sa vad sa iti urez mult succes in continuare si vreau sa sti ca iti voi ramane prieten 4 ever. Mai ti minte cand noi injuram pe [/f] si tu: "Na uite la ei si is rank 4-5 si uite limbaj la ei" si tu injurai pe chat normal :)). Baaa ce dor imi este de clipele alea cand eu ma injuram cu Krysty si cu HashBua, cu SpaZz si cu Adryan. si cand ma chemau astia la ziare eu le ziceam ca is bune, dar defapt ele nu prea erau bune :)). Pacat ca am plecat ba acum regret asta eram un colectiv superb, era distractie, caterinca dar si MUNCA serioasa. Nu pot sa uit aceste clipe si nici nu le voi uita, News Reporter va fi in inima mea pentru tot deauna :-<, pacat ca pleci Daniel dar cum ai zis si tu: Nothing last's forever" :-<. Inca ceva hai in Corleone sa fim acolo pun o pila la lider si te accepta, dar sigur te v-a accepta si fara pila aia. Te saluta pretenul tau Natlain si va salut si pe voi reporteri nabi >:P.

Poate va intoarceti in NR, daca tot va e dor.. alquaida s-a intors.

Ba Daniele am auzit ca pleci si nu m-am putut abtine, trebuia sa vin sa vad sa iti urez mult succes in continuare si vreau sa sti ca iti voi ramane prieten 4 ever. Mai ti minte cand noi injuram pe [/f] si tu: "Na uite la ei si is rank 4-5 si uite limbaj la ei" si tu injurai pe chat normal :)). Baaa ce dor imi este de clipele alea cand eu ma injuram cu Krysty si cu HashBua, cu SpaZz si cu Adryan. si cand ma chemau astia la ziare eu le ziceam ca is bune, dar defapt ele nu prea erau bune :)). Pacat ca am plecat ba acum regret asta eram un colectiv superb, era distractie, caterinca dar si MUNCA serioasa. Nu pot sa uit aceste clipe si nici nu le voi uita, News Reporter va fi in inima mea pentru tot deauna :-<, pacat ca pleci Daniel dar cum ai zis si tu: Nothing last's forever" :-<. Inca ceva hai in Corleone sa fim acolo pun o pila la lider si te accepta, dar sigur te v-a accepta si fara pila aia. Te saluta pretenul tau Natlain si va salut si pe voi reporteri nabi >:P.

~:> Corleone noob ce esti. Aia iti exploateaza potentialul de electrician. Nu era mai bine cand intrai tu in HQ News Reporter si reparai prizele? Era!

Buna ziua stimati reporteri!

Am ajuns acasa acum putin timp, am ascultat niste muzica si acum ma duc sa fac un dus.

Ne vedem putin mai tarziu In-Game, am test la romana maine.

Aveti grija de voi! Succes la [/news]-uri.

P.S. - " Nothing lasts forever ", te refereai la versul din "

", cred. Nu? Edited by F4G DanielBoyd

~:> Corleone noob ce esti. Aia iti exploateaza potentialul de electrician. Nu era mai bine cand intrai tu in HQ News Reporter si reparai prizele? Era!

Buna ziua stimati reporteri!

Am ajuns acasa acum putin timp, am ascultat niste muzica si acum ma duc sa fac un dus.

Ne vedem putin mai tarziu In-Game, am test la romana maine.

Aveti grija de voi! Succes la [/news]-uri.

P.S. - " Nothing lasts forever ", te refereai la versul din "

", cred. Nu?

Bafta la test!

Incerc de cateva ore sa invat si nu reusesc. Nu stiu ce am.

M-am intors si sper sa nu mai plec.

Bafta la test!

M-am intors si sper sa nu mai plec.

Nu esti singuru' care are boala asta. :))

Pe mine ma enerveaza foarte tare faza asta: inveti o lectie, iar profesorul se hotaraste sa-ti predea mai intai o alta lectie, iar apoi sa te asculte lectia invatata. Asa iti spala creieru'. :))

$aL. Am ajuns si eu acasa, ma duc sa mananc, iar apoi cred ca intru in joc.

Bafta la test!

Multumesc mult! :*

Nu esti singuru' care are boala asta. :))

Pe mine ma enerveaza foarte tare faza asta: inveti o lectie, iar profesorul se hotaraste sa-ti predea mai intai o alta lectie, iar apoi sa te asculte lectia invatata. Asa iti spala creieru'. :))

=))De acord cu Yonutz.

Buna seara stimati reporteri!

Am terminat de invatat .... nu am reusit sa memorez nimic... si totusi, parca stiu ceva ... [-o<

Mai intru putin pe SA:MP, dupa care ma bag la somn.

Ne vedem maine. O seara buna!

Edited by F4G DanielBoyd

Am terminat si eu de repetat / invatat si am dat o tura prin SA:MP, ma duc la culcare, vedeti faceti. Noapte buna :*

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut Rambo:

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

crystyan111, Frank Galliano

•  

Ok, dupa cum v-am spus inainte de sedinta, trebuia sa discutam despre atribuirea responsabilitatilor in factiune, din pacate, din motive personale nu am putut ajunge la sedinta asa ca o voi face pe forum.

In primul rand, repet asta in special pentru cei noi, aveti mare grija la comportament si la atitudinea fata de ceilalti participanti la joc pentru ca in aceasta factiune, mai presus de activitate specifica (news-uri, live-uri, ziare, emisiuni, etc) se pretuieste comportamentul si respectul acordat si dovedit atat fata de colegi cat si fata de ceilalti jucatori. Nu ma intereseaza ce v-a facut, nu ma intereseaza ca v-a injurat de mama, nu ma intereseaza ca a facut DM sau DB, daca raspundeti cu aceeasi moneda unui comportament mentionat anterior, sansele sa fiti demisi sunt de peste 80 la suta. Prin urmare, ganditi de 3 ori inainte sa tastati.

Al 2-lea subiect pe care voiam sa il abordez, era in legatura cu felul in care scrieti si va exprimati. In ultima vreme, am fost extrem de permisiv in legatura cu acest aspect, desi nu ar fi trebuit. Va reamintesc ca nu este indeajuns sa va exprimati corect pe [/news] daca pe chat normal sau pe /f, nu o faceti. Daca se va continua in stilul asta, ma voi vedea nevoit sa adaug o regula in legatura cu asta. Renuntati la proastele obiceiuri de messenger pentru ca daca nu o faceti, nu veti mai continua alaturi de noi.

In al 3-lea rand, de foarte mult timp sunt extrem de suparat din cauza anunturilor RP. Nu vad niciun pic de creativitate din partea nimanui, aceleasi news-uri banale despre vreme si masini abandonate in diverse locuri de pe mapa. Tocmai din cauza ultimului tip de news, aplicantii News Reporter au spus, citez "News Reporter se ocupa cu datul anunturilor despre masinile abandonate", daca voua va place imaginea pe care ati format-o factiunii, mie nu imi place. Daca se continua in felul asta, voi adauga o regula referitoare la news-urile RP.

Am ajuns si la subiectul mult asteptat: impartirea atributiunilor. Dupa cum veti vedea, Negrean.boby a fost promovat la rank 5, iar DanielBoyd cu nabz0r au fost promovati la rank 4, in timp ce Daniel. (rank 5) a decis sa paraseasca factiunea. De asemenea, Krysty a devenit subliderul News Reporter. Patrunjel si Cartofar urmeaza sa fie promovati la rank 4 in zilele urmatoare, in timp ce Piticul si Djteolik vor fi promovati la rank 5 in scurt timp. Cu toate ca perioadele in care au primit rank-up nu coincid cu perioadele mentionate la "News Reporter - Informatii", iau aceasta decizie pentru a-i stimula si pentru a-i face sa isi dea interesul un pic mai mult pentru factiune.

Krysty - te ocupi in continuare cu cererile de interviuri, insa nu vreau sa mai am nicio plangere in legatura cu acestea, nu vreau sa mai existe persoane care sa astepte zile bune pentru a fi interveviete. Timp este, persoane cu acces la live sunt, nu vad motivul pentru care unii playeri trebuie sa astepte si 3 zile pentru a fi intervievati. Te rog sa verifici constant playerii inactivi inainte de a acorda un live, cu toate ca perioada este de 3 zile, incearca sa o faci de 1 zi, maximum 2. De asemenea, Krysty va face totul in absenta mea, iar aici ma refer chiar la totul. Aveti mare grija cum va comportati cu el!

Negrean.boby - te ocupi in continuare de pachetele de anunturi. La fel si tie iti spun, supravegheaza in permanenta bunul mers al acestora si asigura-te ca reporterii desemnati cu un pachet, il duc la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil. Daca ai dat un pachet unui reporter, iar a 2-a zi acesta incepe sa fie inactiv, in secunda doi dai pachetul altcuiva.

SpazZ . - te ocupi de "Imagini si suveniruri" si de "Peisaje". Ce inseamna asta? La inceputul fiecarei saptamani, faci o lista cu toti membrii factiunii, iar in decursul acelei saptamani scrii in dreptul fiecaruia de cate ori a postat in topicul de imagini. Cei care NU posteaza deloc, vor primi un avertisment verbal, iar cei care posteaza de cel putin 3 ori pe saptamana, vor primi o prima de 50.000$. La "Peisaje", tu vei alege castigatorii in fiecare saptamana si te vei asigura ca numarul echipelor participante va creste semnificativ.

DanielBoyd - te ocupi de targuri. Nu am mai vazut un targ de foarte mult timp, ceea ce ma supara enorm. De azi inainte, Daniel, vei face minimum 2 targuri pe saptamana, anuntandu-le in topicul de activitati pe care il voi face pinnd imediat. Vei respecta regulile de la o sedinta, ceea ce inseamna ca membrii vor avea voie sa intarzie cel mult 15 minute (iar daca intarzie, ii amendezi), faci prezenta, faci poze, te ocupi de organizarea targului si postezi la statistici. Repet, minimum 2 targuri pe saptamana.

nabz0r - te ocupi de ziare si de ziaristi. Vei fii liderul echipei de ziaristi si te vei asigura in permanenta ca sunt suficiente sloturi pentru ziare noi, in timp ce ziarele vechi le vei sterge si le vei aduce la cunostinta editorilor despre greselile facute.

Piticul - te ocupi de joburile playerilor. Iei toate RPG bar-urile de pe www.b-zone.ro/rpg , le pui intr-un topic undeva pe forum (la teste din Admin Table spre exemplu) si le verifici zilnic. Imi spui cine incalca regulile cu privire la joburi (joburi ilegale in timpul zilei sau nerespectarea jobului de mechanic de catre cei de rank 1), iar respectivii vor fi amendati (o sa adaug amenda noua).

Deocamdata, atat. Va trebui sa mai gasesc pe cineva care sa se ocupe de emisiuni, iar candiatii cel mai probabil sunt Cartofar si Patrunjel. Pe langa toate astea, voi desemna 3 persoane care sa se ocupe de membrii cu rank 1, 2 si 3. Aceste 3 persoane sunt:

DanielBoyd - te vei ocupa de membrii cu rank 1. Asta inseamna ca ii ajuti in tot ce au nevoie, le explici unde gresesc, le dai exemple si ii indrumi pe drumul "cel bun".

nabz0r - te vei ocupa de membrii cu rank 2. Sunt oarecum experimentati, dar se poate sa faca greseli, asa ca te vei ocupa de tot ce inseamna rank 2.

SpazZ. - te vei ocupa de membrii cu rank 3. Ai grija cu greselile facute de acestia in live-uri, in primul rand. In al 2-lea rand, verifici comportamentul si activitatea.

Nu imi mai vine in minte nimic, acum, motiv pentru care ma opresc aici. Aceasta saptamana, topicul acesta va ramane inchis pentru ca toata lumea sa aiba timp sa citeasca, inteleaga, inceapa.

Cei care nu se pot ocupa, sau vor sa schimbe atributiunile sunt rugati sa imi dea PM sa discutam si sa rezolvam. De asemenea, propunerile sunt foarte bine venite si va incurajez sa mi le trimiteti prin PM.

Verificati topicul asta zilnic, vor exista modificari.

" Sharing ideas. Inspiring change! "

Topic redeschis. Cum am promis, am facut un topic special pentru responsabilitati, verificati http://forum.b-zone.ro/topic/100292-news-reporter-responsabilitati-si-organizare/

De asemenea, la propunerea lui RazviTnx (daca-mi amintesc bine), am facut un topic de entertainment unde va puteti juca, posta imagini, videoclipuri etc. http://forum.b-zone.ro/topic/100293-news-reporter-entertainment/

Topic redeschis. Cum am promis, am facut un topic special pentru responsabilitati, verificati http://forum.b-zone....-si-organizare/

De asemenea, la propunerea lui RazviTnx (daca-mi amintesc bine), am facut un topic de entertainment unde va puteti juca, posta imagini, videoclipuri etc. http://forum.b-zone....-entertainment/

Putem sa ne jucam in ce sens? Adica, putem juca fazan.

Bun, dupa cum ati vazut / veti vedea, am fost ales sa ma ocup si sa monitorizez activitatea din acest topic, si anume Discutiile libere. Asadar, pentru a nu se lasa cu sanctiuni, va rog sa fiti mai activi in acest topic. Ce inseamna asta? Adica, daca cineva vine cu un subiect anume, voi sa il dezolvatati, sa comentati asupra lui, sa va spuneti parerile pro/contra, desigur, fara jigniri si alte chestii de genul, iar daca nu a deschis nimeni nici un subiect, sunteti liberi sa o faceti voi. Si, ca un sfat, va spun c-ar fi bine, inainte sa postati, sa va uitati si 4-5 posturi in urma, sa vedeti daca a zis cineva ceva interesant, daca puteti adauga ceva la ce a zis X mai sus, sau daca nu e deschis deja un subiect.

Degeaba veti face 50 de posturi pe saptamana, daca ele vor fi de genul "Sal, back de la scoala, ce faci? ;)", pentru ca nu vor fi luate in considerare, si mai mult, riscati warn up pentru posturi aiurea.

Aveti noroc ca empty ne permite sa discutam si despre viata reala, despre subiecte reale, si nu doar despre SA:MP, asa cum fac alti lideri.

Sper sa va conformati cu "noul" regulament si sa fiti activi aici. Am pus ghilimele pentru ca nu este nimic nou, este de datoria voastra sa fiti activi, atat in joc, cat si pe forum. Si forumul face parte din activitatea factiunii.

Succes la postat.

Putem sa ne jucam in ce sens? Adica, putem juca fazan.

Bun, dupa cum ati vazut / veti vedea, am fost ales sa ma ocup si sa monitorizez activitatea din acest topic, si anume Discutiile libere. Asadar, pentru a nu se lasa cu sanctiuni, va rog sa fiti mai activi in acest topic. Ce inseamna asta? Adica, daca cineva vine cu un subiect anume, voi sa il dezolvatati, sa comentati asupra lui, sa va spuneti parerile pro/contra, desigur, fara jigniri si alte chestii de genul, iar daca nu a deschis nimeni nici un subiect, sunteti liberi sa o faceti voi. Si, ca un sfat, va spun c-ar fi bine, inainte sa postati, sa va uitati si 4-5 posturi in urma, sa vedeti daca a zis cineva ceva interesant, daca puteti adauga ceva la ce a zis X mai sus, sau daca nu e deschis deja un subiect.

Degeaba veti face 50 de posturi pe saptamana, daca ele vor fi de genul "Sal, back de la scoala, ce faci? ;)", pentru ca nu vor fi luate in considerare, si mai mult, riscati warn up pentru posturi aiurea.

Aveti noroc ca empty ne permite sa discutam si despre viata reala, despre subiecte reale, si nu doar despre SA:MP, asa cum fac alti lideri.

Sper sa va conformati cu "noul" regulament si sa fiti activi aici. Am pus ghilimele pentru ca nu este nimic nou, este de datoria voastra sa fiti activi, atat in joc, cat si pe forum. Si forumul face parte din activitatea factiunii.

Succes la postat.

De fapt, eu va oblig sa discutati despre viata reala si nu despre SA:MP.

De fapt, eu va oblig sa discutati despre viata reala si nu despre SA:MP.

Ok. :) :) :)>:)

5656164_460s.jpg

WTF! Free. =)))

Cum e vremea la voi? La mine e cam frig, da-mi convine ca ma saturasem de atata caldura. Cand plecai de acasa era frig, si cand te intorceai mureai de cald. Prea cald pentru data asta..

Vremea la voi? De unde esti? In Bucuresti e ok, placut, nici prea frig nici prea cald, poate umpic cam frig, dar e ok. E normal pentru perioada asta a anului.

Edited by Cartofar

Vremea la voi? De unde esti? In Bucuresti e ok, placut, nici prea frig nici prea cald, poate umpic cam frig, dar e ok. E normal pentru perioada asta a anului.

Tot Bucuresti. :)) Da, chiar e ok vremea pentru perioada asta. Adica, cu un hanorac ti-e bine afara, si dimineata, si seara. Sunt curios daca o sa mai ninga ca acum 3-4 ani vreodata... Era zapada peste masini... Si anu' trecut a fost mare, la iesire din Bucuresti, era un fel de tunel prin zapada de 3-4 metri inaltime.

La mine vad ca a inceput sa picure si e cam frigulet, dar e seara.. maine sper sa fie frumos.

Las' ca-i bine. Ma rog, mie nici nu prea-mi place sa fie foarte cald afara...

Astept raspuns la responsablitati, sa stiu si eu ce sa fac...

Edited by MrYonutz

Tot Bucuresti. :)) Da, chiar e ok vremea pentru perioada asta. Adica, cu un hanorac ti-e bine afara, si dimineata, si seara. Sunt curios daca o sa mai ninga ca acum 3-4 ani vreodata... Era zapada peste masini... Si anu' trecut a fost mare, la iesire din Bucuresti, era un fel de tunel prin zapada de 3-4 metri inaltime.

Las' ca-i bine. Ma rog, mie nici nu prea-mi place sa fie foarte cald afara...

Nici mie nu-mi place prea cald, dar in acelasi timp urasc ploaia.

*Ma duc la culcare, vorbim maine, succes la scoala :*

Nici mie nu-mi place prea cald, dar in acelasi timp urasc ploaia.

*Ma duc la culcare, vorbim maine, succes la scoala :*

Ok, fac cum ai zis tu cu discutiile. Scriu in fiecare seara cate a facut fiecare, iti dau lista, si de sanctiuni te ocupi tu.

Noapte buna 333k8qw.jpg.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic