Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saluut!

La scoala mi-a mers super bini, am dat test la mate, iau 10.

Logaritmii si matricile sunt simple. Faceti exercitii si incercati sa intelegeti cat de cat. Multe exercitii.

Yonutz, vreau sa te avertizez ca achievementurile cand sunt deblocate iti da un premiu. Hai cu $.

Stai nu te grabi, inca nu am obtinut acordul lui emptY. Si daca il obtin, incepeti toti de la 0, asa ca, nu te bucura. Bani va voi da eu. Apropo, merci Yonutz pentru imagini, sunt perfecte.

*Neata voua. Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult atmosfera din News Reporter de acum. In ultima luna, incepuse sa imi displaca.

Normal ca iti place atmosfera, s-a intors alquaida in factiune.

Stai nu te grabi, inca nu am obtinut acordul lui emptY. Si daca il obtin, incepeti toti de la 0, asa ca, nu te bucura. Bani va voi da eu. Apropo, merci Yonutz pentru imagini, sunt perfecte.

Propun premii de milioane / achievement. Ce zici?:D

Acum cativa ani de zile, eu ii dadeam drumul cainelui meu in fiecare dimineata sa se duca singur afara. Incepusem sa ii dau drumu' pe la ora 9 dimineata si la un moment dat ajunsesem sa ii dam drumu' la 4 dimineata. Jegosu' se inrolase cu bagabontii aia din spatele blocului si incepuse sa aiba apucaturi golanesti, ca aia. Nu i-am mai dat drumu' ca facea legea cu fraierii din spatele blocului si se plangeau vecinii =)))))

Acum.

*Neata voua. Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult atmosfera din News Reporter de acum. In ultima luna, incepuse sa imi displaca.

Krysty sublider =))

Propun premii de milioane / achievement. Ce zici? :D

Pe care liderul si subliderul o sa le plateasca :)).

Edited by Krysty xD

Am terminat si eu temele, ma bag la Bad Piggies, vorbim mai incolo.

Sa nu uitati de targ.

Ioane, tine-te bine, pe emptY l-am luat:

Today's Top Posters:

MrYonutz: 16

Krysty xD: 16

emptY mdY: 14

Edited by Krysty xD

Saluut! La scoala mi-a mers super bini, am dat test la mate, iau 10. Logaritmii si matricile sunt simple. Faceti exercitii si incercati sa intelegeti cat de cat. Multe exercitii. Stai nu te grabi, inca nu am obtinut acordul lui emptY. Si daca il obtin, incepeti toti de la 0, asa ca, nu te bucura. Bani va voi da eu. Apropo, merci Yonutz pentru imagini, sunt perfecte. Normal ca iti place atmosfera, s-a intors alquaida in factiune.

Nu o va lua nimeni de la 0, cei care au implinit acele achievementuri le vor putea purta.

Glumetule.

Propun premii de milioane / achievement. Ce zici?:D

Propune in alta parte, nu este bani.

Ar fi ceva sa avem un eveniment saptamanal, cum aveam in Hitman cu Addyn lider.

Noi nu avem peisajele? Propune ceva.

Neata, ce e cu posturile astea pe tine " Nu ne pasa" ... Tu ar trebui sa fi un exemplu pentru noi . Bine glumesc acum, astaseara cand vi de la liceu sa imi scri pe mess sau buzz cv sa iti dau niste idei pentru alea. Bafta la activitati, eu nu pot spune ca ne vedem in game pt ca...se numeste ban ). Hai bafta acolo, o sa va vizitez pana vineri.

A si inca ceva la mine la scoala a aparut o materie noua :http://i.imgur.com/utOjT.jpg ( scuzati scrisul si calitatea imagini )

Deja am terminat alea.

Ahahhaha, ma simt special =)).

Am venit si eu de la liceu, o sa postez rapoartele in curand.

Da... foarte special.. Era scris Krysty si pe un VECEU public. >:)

Am obtinut acordul lui empty. Si, nu merge faza cu luatu' de la 0... Adica, ar fi aiurea, cei de rank 4, sa nu poata sa-l poarte nici p-ala cu n0b..

Gata cu scoala pe azi.. maine am asistenti la lectie - 15 directori din alte scoli..

Ne vedem in joc

15 directori? wtf. Deci, o sa ai in clasa, pe langa ~30 de copii, inca 15 directori? =))

Ar fi ceva sa avem un eveniment saptamanal, cum aveam in Hitman cu Addyn lider.

E buna ideea. Dar, avem, adica peisajele, reporterul saptamanii... Mai veniti cu idei si vorbiti cu empty.

Am terminat si eu temele, ma bag la Bad Piggies, vorbim mai incolo.

Sa nu uitati de targ.

Ioane, tine-te bine, pe emptY l-am luat:

Today's Top Posters:

MrYonutz: 16

Krysty xD: 16

emptY mdY: 14

Normal ca l-am luat, omg. :| Te mai miri?

Salutare, am ajuns si eu de la liceu. Azi mi-a mers destul de binisor, adica, am scapat de ascultat la istorie, si am luat 10 la religie. :>

Ne vedem in joc peste ceva timp.

Salutare tuturor. Anonim se pare ca te tii bine cu matematica.. Eu azi am vrut sa ies la tabla si nu a vrut sa ma scoata...

Dupa cand a vrut ea nu am vrut eu...

Si inca ceva....... A fost o bataie de fete in clasa la mine.....De zile mari... Cu picioare, palme, pumni si mult par..:))

15 directori? wtf. Deci, o sa ai in clasa, pe langa ~30 de copii, inca 15 directori? =))

Da frate, invat intr-o scoala pe nume "Waldorf". La voi in Romania sunt mai multe scoli "Waldorf", insa la mine in Rep. Moldova e doar 1 pe toata tara. In fiecare an vin directori din toate scolile si asista la o lectie sa vada cum lucreaza sistemul acestei scoli ( are sistem unic ).

Saluut!

>:)" emtpY_mdY: Prima sesiune de A.G. - 24 / 10 / 2012 " =))

Salut!

Am zis sa ma uit si eu prin topicu' de discutii, inainte de culcare.

Imi cer scuze ca n-am fost activ pe forum astazi, am avut niste probleme.

Ma duc si eu sa ma culc, m-am sculat la 6, n-am avut cafea, am dat cu capul de usa de la intrare, multe altele. + un 8 la Fizica.

Aveti grija de voi, noapte buna!

Sa inteleg ca esti de acord cu acest sistem de achievementuri si pot face o lista cu fiecare ce achievement are?

Sunt, dar trebuioe sa ma gandesc la ceva mai elaborat.

Mama, Ioane, tu cand vii de la liceu dai quote la toti membrii, a?

Asa face peste tot, in special la discutii libere intre moderatori.

Salut. Ce mai faceti? Maine iar scoala, ies la 2. Mai vorbim pe chat-ul factiunii. Sunt curios ce facem la simulari live si cum ne organizam.

Nu e cine stie ce :))

Inca 2 ore de scoala :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Deci cred ca am trecut prin cea mai naspa situatie din viata mea, si anume era sa imi ia foc casa....CUm?

Firele de pe stalpu din fata porti mele au luat foc, prima oara sa luat curentul, si am iesit afara si alea luasera foc, cam 2 ore nu avusai curent...bine deci eram disperat ca sunai la 112, si aia ma punea sa sun la CEZ :)) imi dadura un numar sunai acolo si aia imi cereau codul de client CEZ, eu spunand ca alea luara foc....Asta e Romania frate!

Deci cred ca am trecut prin cea mai naspa situatie din viata mea, si anume era sa imi ia foc casa....CUm?

Firele de pe stalpu din fata porti mele au luat foc, prima oara sa luat curentul, si am iesit afara si alea luasera foc, cam 2 ore nu avusai curent...bine deci eram disperat ca sunai la 112, si aia ma punea sa sun la CEZ :)) imi dadura un numar sunai acolo si aia imi cereau codul de client CEZ, eu spunand ca alea luara foc....Asta e Romania frate!

Asa e lumea-n ziua de azi...

Noapte buna baieti. Ma bag la somn, maine am o zi grea ( primele 4 lectii, ca de la a 5-a si a 6-a ma duc =)) ). Ne auzim maine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic