Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa face peste tot, in special la discutii libere intre moderatori.

Pai si ce? Daca am ceva de zis pentru fiecare... Deci :-$

Deci cred ca am trecut prin cea mai naspa situatie din viata mea, si anume era sa imi ia foc casa....CUm?

Firele de pe stalpu din fata porti mele au luat foc, prima oara sa luat curentul, si am iesit afara si alea luasera foc, cam 2 ore nu avusai curent...bine deci eram disperat ca sunai la 112, si aia ma punea sa sun la CEZ :)) imi dadura un numar sunai acolo si aia imi cereau codul de client CEZ, eu spunand ca alea luara foc....Asta e Romania frate!

Nu ma mir. :)) Cand s-a dus un prieten la spital cu mana taiata, in loc sa-l ia sa-l bage mai repede in sala sa-l opereze, etc., l-au luat sa completeze fisa aia, cu CNP, si cu toate alea... Chestiile astea sunt normale la noi...

Neata.

Deci cred ca am trecut prin cea mai naspa situatie din viata mea, si anume era sa imi ia foc casa....CUm?

Firele de pe stalpu din fata porti mele au luat foc, prima oara sa luat curentul, si am iesit afara si alea luasera foc, cam 2 ore nu avusai curent...bine deci eram disperat ca sunai la 112, si aia ma punea sa sun la CEZ :)) imi dadura un numar sunai acolo si aia imi cereau codul de client CEZ, eu spunand ca alea luara foc....Asta e Romania frate!

Cum a luat foc mah? :))

_____________________________________________________________________________________________________________

Neata colegi, astazi eu nu am scoala, bafta la toti!

Despre ce achivmenturi este vorba?

Da.

Am plecat la liceu. emptY, ce se mai aude cu emisiunile alea?

Nu se aude nimic. Nu am stabilit ce emisiuni raman. Zilele astea, cand sunt multi rank 4+ on, ia-i in HQ si vorbiti de ele inca o data, dar am pretentia sa va ganditi la emisiuni noi. Raman urmatoarele:

• Stirile saptamanii - duminica.
  • Concurs de popularitate.
  • Concurs de cultura generala.
  • Live-uri spontane.
  • ProMotor (o sa gasim alt nume).
  • Vocea poporului (o sa gasim alt nume).

Vreau sa va ganditi la inca 2 emisiuni in premiera, care nu au mai fost facute inainte si vreau sa vorbiti despre emisiunile enumerate mai sus daca aveti ceva de adaugat la ele, ma refer aici la detalii.

Vreau sa va ganditi la inca 2 emisiuni in premiera, care nu au mai fost facute inainte si vreau sa vorbiti despre emisiunile enumerate mai sus daca aveti ceva de adaugat la ele, ma refer aici la detalii.

Viata de mafiot - Chemi 2-3 lideri de mafie si-i intrebi de viata lor, cum e cu mafiile, cum se descurca, cum se inteleg unii cu altii, cum se ataca, eventual sa-ti zica strategii, dar nu cred.. Ma rog, poti sa-i schimbi numele.

Cam atat mi-a venit acum in mine. Mai aveam una in cap, da' am uitat-o.

Cum a luat foc mah? :))

_____________________________________________________________________________________________________________

Neata colegi, astazi eu nu am scoala, bafta la toti!

Neata, de unde sa stiu cum, de la un scurt-circuit presupun, tot ce imi aduc aminte este ca am vazut o flama afara dupaia mi-sa luat curentu si cand am iesit afara stalpu ardea ca flacara olimpica si aveam artifici pe gratis...si dupaia panica painica :))

Viata de mafiot - Chemi 2-3 lideri de mafie si-i intrebi de viata lor, cum e cu mafiile, cum se descurca, cum se inteleg unii cu altii, cum se ataca, eventual sa-ti zica strategii, dar nu cred.. Ma rog, poti sa-i schimbi numele.

Cam atat mi-a venit acum in mine. Mai aveam una in cap, da' am uitat-o.

Trebuie ceva general, nu particular. Daca fac asta, treubie pentru toate tipurile de factiuni, nu doar mafii.

Trebuie ceva general, nu particular. Daca fac asta, treubie pentru toate tipurile de factiuni, nu doar mafii.

De ce sa trebuiasca ceva general? Sa nu oftica ceilalti lideri sau ce? Eu zic sa-ncerci, n-are ce sa mearga prost.

Uite, na, daca vrei ceva general, fa "Viata de lider". Si gata.

De ce sa trebuiasca ceva general? Sa nu oftica ceilalti lideri sau ce? Eu zic sa-ncerci, n-are ce sa mearga prost.

Uite, na, daca vrei ceva general, fa "Viata de lider". Si gata.

O sa ma gandesc.

Krysty, rank 4+, ce credeti?

Eu as fi primul care as semnao.......Si cred ca toata clasa ar semna....... :))

De la mine aveti 29 de semnaturi... Si cred ca mai multe... Ca o sa semneze toata scoala....

Edited by Vlad09

Ii e ciuda lui marar :)) . Salut, tocmai ce m-am intors de la ... scoala.

M-a scos la tabla la mate, nu stiam nimic.

Brusc, m-a luat un sentiment ciudat, am inceput sa scriu ca un dezaxat si am umplut tabla. Corect.

Normal ca nu mi-a pus 10, am o profesoara d-aia careia nu-i place sa puna 10, ii place sa puna 2-3 cand

ii prinde pe prostii ca mine. Si totusi... :| asa a ramas toata clasa.

Am ajuns in banca, am incercat sa rezolv din nou, n-am reusit. I'm paranormal.

Mi se pare ca am auzit de fenomenul asta, cand teama combinata cu nu stiu ce produce lalala ..

I'm so proud!

Daca as pati asta si la teza / evaluare ...

Hai ca ma duc sa mananc, sa ma imbrac, am pregatire la 16:00 ... tot la mate.

Aveti grija de voi, salut!

Edited by F4G DanielBoyd

Geo nu are scoala :-W Are 20 de ani... ce scoala sa aiba :)) Asta-i cel mai batran de-aici...

De-acum ii spunem bunicu' :))

Gata scoala la mine sa terminat, nu am luat bacul si acum lenevesc pana la anu....

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic