Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, bum, bine v-am gasit acum. Am venit si eu de la scoala. Ma duc sa invat, nu de alta dar am destul. Nu ajung la simulare sunt plecat de la ora 7 cred si chiar daca as fif ost acasa nu as fi ajuns din cauza invatatului. Bafta! poate o sa intru ei su in-game azi. BaFta!

Cererea ta de demisie e respinsa pana vorbesc cu tine fata-n fata.

Am vorbit eu cu el.

O sa ma gandesc.

Krysty, rank 4+, ce credeti?

E buna ideea dar zic sa putem lua si admini / sublideri din cauza ca se vor epuiza la un moment dat persoanele, 15 lideri, nu ai cum sa faci mereu + ca unii nu vor.

Ii e ciuda lui marar :)) . Salut, tocmai ce m-am intors de la ... scoala.

M-a scos la tabla la mate, nu stiam nimic.

Brusc, m-a luat un sentiment ciudat, am inceput sa scriu ca un dezaxat si am umplut tabla. Corect.

Normal ca nu mi-a pus 10, am o profesoara d-aia careia nu-i place sa puna 10, ii place sa puna 2-3 cand

ii prinde pe prostii ca mine. Si totusi... :| asa a ramas toata clasa.

Am ajuns in banca, am incercat sa rezolv din nou, n-am reusit. I'm paranormal.

Mi se pare ca am auzit de fenomenul asta, cand teama combinata cu nu stiu ce produce lalala ..

I'm so proud!

Daca as pati asta si la teza / evaluare ...

Hai ca ma duc sa mananc, sa ma imbrac, am pregatire la 16:00 ... tot la mate.

Aveti grija de voi, salut!

Mie mi se intampla exact pe dos.

Am luat 10 in cap la romana si retardata aia mi-a pus 9 pentru ca nu am facut tema (sa desenam folosind cuvintele, WTF?!?!?!).

Edited by Krysty xD

Neata baieti. Back de la scoala.

Empty, in legatura cu propunerea mea, ai discutat cu mastertrap?

N-am avut cand.

Ii e ciuda lui marar :)) . Salut, tocmai ce m-am intors de la ... scoala.

M-a scos la tabla la mate, nu stiam nimic.

Brusc, m-a luat un sentiment ciudat, am inceput sa scriu ca un dezaxat si am umplut tabla. Corect.

Normal ca nu mi-a pus 10, am o profesoara d-aia careia nu-i place sa puna 10, ii place sa puna 2-3 cand

ii prinde pe prostii ca mine. Si totusi... :| asa a ramas toata clasa.

Am ajuns in banca, am incercat sa rezolv din nou, n-am reusit. I'm paranormal.

Mi se pare ca am auzit de fenomenul asta, cand teama combinata cu nu stiu ce produce lalala ..

I'm so proud!

Daca as pati asta si la teza / evaluare ...

Hai ca ma duc sa mananc, sa ma imbrac, am pregatire la 16:00 ... tot la mate.

Aveti grija de voi, salut!

Imi aduci aminte de R.Rambo.

Aoleo, lasati scoala, hai sa vorbim despre fete.

Blonde,brune sau roscate?

Toate 3 :)). Nu merita, femeile sunt niste curv3.

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Imi aduci aminte de R.Rambo.

;) Oare ce mai face Rambo?

Salut! Am venit de la pregatire... am test la chimie... trebuie sa-mi invat... X_X... abea astept sa ma sinucid.

Pf, cand eram in drum spre casa am vazut o tipa, la vreo 20-22 de ani. Am mers ce am mers pe langa ea, pana la un semafor. Sa vezi, clar ca e blonda, si-a calcat fusta, a cazut, i s-a rupt si fusta. Ce priveliste era din spate :X . Dar oricum, fiind un gentleman m-am dus sa o ajut sa se ridice, incetand sa ma uit la fundul ei. Si totusi... cate oportunitati...

Aoleo, lasati scoala, hai sa vorbim despre fete.

Blonde,brune sau roscate?

Din moment ce prietena mea e roscata, brunetele. Dar cum nu pot sa raspund cu " brunetele " cand prietena mea e roscata, voi raspunde cu " Da ". " Ce preferati? Blondele, brunetele sau roscatele? " " Da. " .

*Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

*Neata si tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Serios dude, cum de esti fericit asa dimineata? Eu, cel putin, cand ies afara din casa, dimineata, ma uit cu atata dispret la oamenii din jur incat mi-e mila de ei. Iti dai seama de ce ma scot profesorii de la prima ora aproape mereu la tabla... " De ce te uiti urat? " " Nu ma uit " " Nu? Ia vino la tabla, poate te uiti urat la ea. " - Glume de pompieri.

"Hei, hei, bună seara .Bun , bine v-am găsit ! / Mă simt pregătit să vă prezint alt film . / Stai chill, n-am venit cu tema copiată . / E alt stil de-a pune problema , capră."

Puteti vorbi de scoala dar nu gen" veni de la scoala/ plecai la scoala", poate chiar sa il ajutam pe Patrunjel la matematica :)). Mai am 2 zile si REVIN :)) so I'll be back!!!!

Numele celui care a tinut simularea:SpaZz., Piticul si Danielboyd.

Membrii prezenti la simulare:

1.SpaZz.

2.Piticul

3.Danielboyd

4.BmwX5

5.MrYonutz

6.Chris.Scott

7.Jackie_dee

8.Robitza95

9.Cheloo98

10.AlquAiDa

11.Hogan

12.Razvan_Jackson

13.onlycraiova

14.Schuby

15.[sKz].Ady

Membrii luati in vizor pentru rank up:-

Fotografii:Am uitat sa fac.

Alte precizari: Multumesc pentru participare.

SpaZz., unde sunt membrii invoiti si absenti?

Daca postezi la statistici, fa-o calumea.

Se pare ca sunt cel mai matinal. :))

Neata tuturor, care inca dormiti. :-W Ma duc sa-mi fac un ceai, iar dupa cred ca ma pun sa invat la psihologie...

5674001_460s.jpg

Dafuq, ce tare e asta.

Gresit! Nu esti cel mai matinal....postam de la prima ora dar am un prof mai rau si nu poti misca :))

Ai facut alea? Azi cand vi de la liceu sa mi-le arati si mie :))

Gresit! Nu esti cel mai matinal....postam de la prima ora dar am un prof mai rau si nu poti misca :))

Ai facut alea? Azi cand vi de la liceu sa mi-le arati si mie :))

Achievmenturile factiunii.

Album imgur: http://imgur.com/a/JbMtv

Arhiva girlshare: http://www.girlshare.ro/31838081

Scrise de alqaida, facute de mine.

Le-am facut.

Le-am facut.

Ma uit acasa, pentru ca nu mi-se incarca albumul de pe imgur pe telefon. Oricum astaseara cand vi de la liceul chiar te rog sa imi dai buzz pe mess pentru ca vreau sa te intreb la ceva in Ps.

Cata activitate pe forum la aceasta ora matinala, dar in game, nimeni...\

Ai o greseala la alea postate pe imgur, ai zis ceva gen "is to easy", trebuia is too easy.

Edited by Cartofar

Ai o greseala la alea postate pe imgur, ai zis ceva gen "is to easy", trebuia is too easy.

Eu doar am copiat textele scrise de alqaida. Mai erau cateva gresite, dar le-am corectat, insa se pare ca asta mi-a scapat.

Eu ma trezesc primu‘ bai, azi duc PC in service, sper sa repede.

"sper sa repede" si eu sa scap de ban.....nu mai suport.. Si eu ot la 6 ma trezesc, Chill out nu esti singurul:))

Pai majoritatea sunt la scoala si posteaza de pe telefon :))

Cica empty la reclamatii: vezi.ti de trreaba ta si LASA.MI topicul de reclamatii in pace=))

Dar estrada nu s-a lasat si ia facut post la Complays....

Dar Kelton a zis ca empty nu primeste nimic.

Edited by Vlad09

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic